Direktlänk till inlägg 5 augusti 2015

tips om hur du söker efter en stor par bröllop skor

Av stewart stewart - 5 augusti 2015 09:36

letar efter den perfekta bröllopet skor för din bröllopsdag? kan det vara klackar eller kanske lägenheter? skulle du vilja visa tårna eller kanske du väljer en sandal ser? vada genom alla nyanser, mönster och stilar kan orsaka snart att vara brud att undra vilken du ska välja. misströsta inte, eftersom välja den perfekta bröllop skor inte kommer att behöva vara så skrämmande förslag om du bara följer snabba och enkla detaljer.

brudskor, bröllopskor

foto av: veaul

låt oss först ta ut din egen brudklänning liksom dess skugga och även typ av material. en tumregel bör vara att hålla skor och klänning som synkroniseras så nära som möjligt. matcha materialet i brudklänning med materialet i fotbeklädnaden.

klackar blir rätt alternativ om brudklänning är en kort eller kanske knälång klänning, eftersom det gör att benen verkar smalare. ett annat alternativ du har är att nöja sig med en öppen tå klackar. ordentligt anlagda tår är verkligen ett måste om du väljer det här alternativet.

klimatet är en annan sak att tänka på om du ska gifta utanför. om det kommer att vara varmt och fuktigt och ditt bröllop ceremoni hålls på stranden, ska du tänka på sandaler som du valt. Naturligtvis kommer du inte vill förvandla din nya make av med stinkande fötter om du tar bort bröllop skor efter bröllopet.

vara säker på att bröllop skor är en bekväm passform. du kan vara på fötterna hela dagen så att du kommer att vilja något som känns trevligt. inte försöka klämma in en sko bara för utseendet. köpa den storlek som du skulle brukar använda för ditt kontor skor eller ens klänning pumpar.

när du faller mellan två storlekar är det bäst att välja den större. kompromissar inte designen över komfort. om dina fötter skadar du kanske känner obehagligt. Om du väljer att plocka ett bröllop sko med remmar eller ens band, se till att de är lossnar mycket lätt och inte skrapas mot huden. ditt bröllop skor kan göra eller bryta din bröllopsdag.

ta dina skor för en provkörning och försöka gå på flera områden. kompromissar inte komfort och välbefinnande för stil. ta ett ark av sandpapper för att rugga att slät yta i sulan av skodonet. det kommer att bidra till att undvika halka på släta golv. det är bättre att ändra ditt brudskor nu än att vänta på din faktiska bröllop och vara ledsen för att inte kunna gå ordentligt på gång.

det är bra att spendera extra arbete i att hitta rätt par bröllop skor. brudar vanligtvis inte ger någon uppmärksamhet till bröllop skor som de gör sina klänningar.

de brukar tror att gästerna kommer att fokusera på sin outfit. men de flesta människor faktiskt fascinerad av bruden ben och fötter om hon klädd i en kort klänning, vilket ger mer uppmärksamhet åt bröllopskor. med en fantastisk par bröllop skor, kan du sätta dina bästa fot framåt under din speciella dag.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards