Alla inlägg den 1 juli 2015

Av stewart stewart - 1 juli 2015 09:51

Caitlyn Jenner klev ut måndag kväll i en kropp-kramar svart klänning för hennes stora utekväll i det stora äpplet.

den Herve Leger topp och kjol, som hon också fotograferad i hennes fåfänga rättvis skott, var accessorized med ett silver koppling och svarta klackar.

51786057 Reality star Caitlyn Jenner showing off her toned legs while out for dinner at Tutto Ilgiorno in New York City, New York on June 29, 2015. Caitlyn stated that she had an awesome time at the Gay Pride Parade yesterday. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

(bild via internet)

tidigare under dagen, var caitlyn fotograferades i en vacker blå omlottklänning som hon stoppas av lesbisk, homosexuella, bisexuella och transpersoner allaktivitetshus, och i en enkel svart klänning kvällen innan när hon åt middag med vänner, bland annat trans skådespelerska och artist Candis Cayne.

Caitlyn Jenner leaves the Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender Community Center in West Village in NYC wearing a black dress before heading to dinner. Pictured: Caitlyn Jenner Ref: SPL1064345  290615   Picture by: @PapCultureNYC / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:	310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com

(bild via internet)

Jenner besök i New York City dokumenteras av ett filmteam för hennes nya dokusåpa "Jag är cait" premiär 26 juli på e!

Av stewart stewart - 1 juli 2015 09:44

Vi vet alla att examen är en mycket väl efterlängtad tillfälle där flickor tillbringar större delen av sin tid shopping för unika och perfekt examen klädsel tillsammans med lämpliga tillbehör som kan göra flickan verkar precis som en saga prinsessa. en sådan ceremoni hälsas av varje kvinna med glädje och spänning. händelsen är inte bara glädjande och spännande för de utexaminerade endast men också för deras familjer och vänner som alltid drömmer om att se dem i detta attraktiva och anständigt klädsel.



foto av: studentklänningar

när det gäller att hitta de bästa examen klänningar, kommer du att få veta att det finns flera olika sorter som finns i dessa dagar att välja mellan, beroende på din kroppsform och viss stil som krävs för din skola eller universitet. Du kan antingen köpa design eller mönster din favorit när det gäller att köpa examen klänning från vissa butiker eller så kan du designa din egen som är skapad med dina idéer och smaker. som efterfrågan på nya och unika formaterad examen klänningar ökar, är just dessa attires tar nya former med varje dag som går. annat än den konventionella svart klädsel, har olika unika mönster också införs så att du enkelt kan välja från någon av dem. Om du föredrar att välja de moderna och samtida sådana, kan du kolla in de exklusiva butikerna, eftersom de kommer att erbjuda dig en komplett och gott utbud av examen klänningar som klassificeras i enlighet med det mönster, färg och stil du vill ha.

som examensceremoni kräver att du bära något formellt, måste du koncentrera dig på att välja en klänning som är användbar i att leverera både komfort och elegans under slitage. du måste se till att klänningen du har valt i perfekt passar din kropp och även med din hudton. du ska välja mönster eller utformning av examen klänning genom att hålla i åtanke individens form. se till att du väljer något som är till hjälp för att spegla ditt självförtroende och mognadsgrad som en vuxen doktorand. om du har svårt att välja mellan olika examen attires, kan du välja mellan traditionella typer av attires som inkluderar kappor, heders kragar, stolor, tofsar och mycket mer. Du kan antingen köpa en klänning för din examensceremoni eller helt enkelt hyra en. Om du har möjlighet att få en lämplig klädsel som passar för just din form och stil, kan du också få ett plus size studentklänning och sedan kan ändra det enligt din storlek som passar din form ordentligt.

Av stewart stewart - 1 juli 2015 09:40

kvinnor älskar skor, faktum. de senaste försäljningen har ökat samtidigt som allt annat rasade. som bevisar skor är en flickas bästa vän och nödvändighet.



foto av: brudskor

damer mitten klack skor är lösningen om du inte är att våga eller helt enkelt om du bara föredrar komfort insamling och olika skor med ett medium häl är oändliga. de flesta kvinnor älskar skor för hur de ser ut, men sedan vi älskar också komforten. märken säljer avancerade peep toe domstol skor, för att nämna några DKNY och vanilj månen, och alla är mycket idealiskt prissatta och har vackra skapelser. med mitten klack skor, kan du få det bästa av två världar. trots allt, måste vi ta hand om våra fötter, eftersom de kommer att gå oss runt i många år framöver.

alla butiker lagerför de mest eftertraktade att gå ut skor och syftar till att stil varje tillfälle, så det finns ett par skor för alla som passar varje outfit i din garderob. för en kvinna att bläddra igenom sko samlingar och inte förälska sig i åtminstone ett par skor är oerhörd. Jag är ganska säker på att skorna är allt som verkligen betyder något för en kvinna när man väljer en outfit för ett speciellt tillfälle. du kan bära dina klänningar från förra säsongen och remake dem med ett par av denna världen klackar.

vid det ögonblick som vi älskar våra kängor, för ren mysigt. med kyla och oförutsebara klimat vi behöver för att hålla värmen och ankelboots är idealiskt eftersom det är dolt under byxbenet och håller fötterna toasty.

du kan även bära ankelboots över leggings eller strumpbyxor. dessa skor är mycket mångsidig så få stil, som du kan använda dagligen och omarbeta med dina stilar. damer älskar att vara lite extra högre på en utekväll och oftast väljer ett trevligt par gå ut skor. nu en rad utekväll skor, som kan köpas i dag, är häpnadsväckande. du kan få den transparenta hälen, de spetsade klackar, dubb klackar, förskönat klackar mm kan du även vill köpa kilar för en bekväm utekväll! för att ge din klädsel en elegant överklagande och hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna, det finns så många snygga skor du kan plocka.

klackar gör kvinnor att må bra, och inte undra på, när du hör det här nästa faktum du kanske känner en extra bit bättre. under tidigare århundraden bara de rika och förmögna bar klackar, som alla fattiga behövs vettiga skor för manuellt arbete.

minns ett par bra bröllopsskor kan göra dig säker, mysig och bekväm.

Av stewart stewart - 1 juli 2015 09:30

Det finns många faktorer när man planerar ett bröllop. har varje bit på plats kommer att skapa den typ av bröllop du vill skildra. som en brud du kommer att tillbringa en hel del ansträngning på att varje bit på plats, vilket inkluderar blommorna. bröllop blommor är viktigt när du ställer in stämningen och stilen på ditt bröllop eftersom detta är den viktigaste dekorera elementet.



foto av: brudbukett

dekorera med blommor
Kyrkan
blommor kan ordnas utanför kyrkan i stora blomkrukor och på ledstänger som ledde fram till kyrkan. se till att du kolla med kyrkan för att be om godkännande på vad som är acceptabelt. blommor kan placeras i lobbyn, i pulver rum och i rum där bröllopsfesten är sig redo. blommor kan placeras vid varje bänk eller ens varannan bänk. du kan dekorera med blommor på framsidan av kyrkan. blommorna i kyrkan skapar elementet, som är det första steget dina gäster kommer att uppleva med er.

bruden och bröllopsfest
blommorna du och din bröllopsfest kommer att presentera behov av att ha kontinuitet med blommor i kyrkan. bruden har oftast den största bukett, där brudföljet kommer att ha en mindre version av brudens brudbuketter. brudgummen och groomsman kommer att ha en boutonniere, som också kommer att ha samma kontinuitet av blommorna i kyrkan. din blomma flicka kan falla kronblad innan bruden går ner i gången.

mottagning
blommorna på plats receptionen kommer att ha samma känsla från kyrkan. Detta kan definitivt göras om blommorna i kyrkan få plockas upp och placeras på plats receptionen. blommor kan placeras vid varje dukning, mat bord, bar och överallt där det finns en plats att ställa blommor eller släppa kronblad. blommor kan placeras i lobbyn och i pulver rum.

stil blomma
stil med blommor du väljer skapar elegans, romantik och känsla för dagen. Du kan välja färska eller silke blommor med olika resultat, eftersom sidenblommor är mer hållbara för att hålla som en minnessak. Du kan också välja blommor baserat på säsongen: sommar, vår, höst och vinter. välja blommor med ett färgtema kan du hålla utsmyckning element med stämningen du skapar för din dag. några traditionella bröllop blommor är Kallor, gerbera, orkidéer, rosor och tulpaner. barnets andetag kan sättas till blommorna för en mjuk och känslig känsla.

placera blommor i varje skede din gäst kommer att uppleva kommer att hålla dem ansluten med stämningen och känslan på din speciella dag. blommor på din bröllopsdag skapa denna vackra inslag som du håller dem gå ner i gången, presentera dem i receptionen och visa upp dem i dina bilder.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards