Alla inlägg den 29 juli 2015

Av stewart stewart - 29 juli 2015 11:30

Stars-Wearing-Dolce-Gabbana-Floral-Dresses

(Bild via internet)

när vi nyligen såg Beyoncé i en blommig Bustierklänning vår första tanke var "whoa, hon ser fantastisk ut!" och våra andra "men vänta, ser något bekant." Vi insåg snabbt att vi hade sett Miranda Kerr i en liknande design i fjol. nu, om Beyoncé och Miranda Kerr är besatta med en klänning, hur kan vi inte vara ombord? Dolce & Gabbana designer, även om de inte är identiska, både har en feminin cherry blossom print och kurvkramande snitt. och som det visar sig, det finns fler stjärnor än vi insåg plockning sitt utseende färskt från d & g trädgård.

från röda mattan på gatorna i New York City, stil stjärnor och a-listers både har struttade sina grejer i blom konfekt från det italienska designhuset. ja, det fanns gott om sexiga utseende som finns, men eleganta klänningar och floaty minidresses gjorde det också i mixen. om du älskar en rolig och flörtig blick som Cara Delevingne rosen-print mini eller du går för huden täta bomb look ā la Beyoncé, handlar det om gungande Dolce & Gabbana. bara bläddra till räckvidd (och butik) några av våra favorit blommor bitar från Design House.

Av stewart stewart - 29 juli 2015 11:26

alla vill att röda mattan kändis ser men uppenbarligen ingen kan spendera tusentals dollar på dessa party dräkter. men som också betyder inte att uppnå bländande utseende är omöjliga utan de kan uppnås genom billiga festklänningar. för alla tjejer som vill ha fantastiska utseende, men inte har råd med sina utgifter. dessa klänningar är lätt tillgängliga på olika sätt som går lätt med allas fickor.

festklänningar

foto av: veaul

billiga festklänningar är inom räckhåll för varje flicka, men för att de behöver gå till rätt ställe. först ta en titt runt marknaden och försöka hitta de butiker som erbjuder försäljning. Dessa rabatterat pris försäljning inte är nödvändigt att ha ointressant grejer; ganska många eleganta klänningar finns också. plus modevisningar att visa upp olika sorter kan också kopieras. sy en klänning är en bra idé, eftersom det här sättet kan man också få sina egna idéer och kreativitet inpräglat i den. dock inte människor har tid för att sy tyvärr. Om det är så då fortfarande perfekt utseende kan uppnås genom att ändra gamla klänningar och lägga till uppgifter om till dem.

nätbutiker är också till stor hjälp i att ge önskade bländande klänningar. dessa online shopping sajter emellanåt erbjuda billiga festklänningar som ger mer än det belopp som betalats för dem. när det tas en titt runt nätbutiker det visar sig att de översvämmar med olika vackra festklänningar och priserna är så rimligt att man inte kan stoppa sig själv från att klicka på € köpa ". så är det mycket viktigt att hålla alla de källor på nätet under övervägande samtidigt välja billiga festklänningar.

det kommer att vara fel att anse att billiga part klänningar är inte för alla tillfällen, i själva verket är inte bara trendigt i mönster, men finns i alla butiker samt. om någon har ett hem parti sedan en enda klänning med vackra detaljer passar perfekt. och för en utekväll med flickvänner sedan en flerfärgad axelbandslös klänning är hett den här säsongen. även finns det några balklänningar som inte bara passar parterna utan även formellt tillfälle, och självklart för dem finns det ingen anledning att ta lån. snarare behöver en lämplig plats att tilldelas för att köpa dessa typer av klänningar. så är det inte bara kändisar som kan bedöva publiken genom sina livliga utseende i sofistikerade party dräkter men varannan flicka kan blända genom att köpa billiga festklänningar.

Av stewart stewart - 29 juli 2015 11:21

Om du är ett fan av den höga fåll linje du är absolut i samklang med de senaste trenderna i brudklänning design. korta bröllopsklänningar är mer populär än någonsin och är det perfekta brudklänning för en brud som söker efter elegans, förfining och en klänning till wow!

billiga brudklänningar, brudklänningar

foto av: veaul

så har beslutat att gå med en kort brudklänning - vad är dina alternativ?

en snabb neddragning på korta bröllopsklänningar
korta brudklänningar är även känd som te längd eller knälång brudklänningar. Under årens lopp har definitionen av dessa klänningen har blivit något suddig men traditionellt en te längd klänning normalt faller till botten av vaden.

modernare te längd eller korta brudklänningar håller på att avsluta strax under knäet så det är rättvist att säga att knälång innebär verkligen en nedgång till någonstans mellan strax under knäet och botten av vaden.

1950-talet och 1960-talet stil vintage brudklänningar är också inspirerande irländska brudar att gå för högre fåll linje med modeikoner från en guldålder - tänk audreyhepburn - visat sig vara en inspiration för brudar och brudklänning designers alike.
så varför välja en te längd bröllopsklänning?

korta brudklänningar är populära för brudar som älskar sitt mode, är mycket riktad med sin stil och avgudar en kjol som svänger att visa upp dessa fantastiska skor och fantastiska ben också!

knälång brudklänningar är också mycket praktiskt och är idealiska för sommarbröllop och utländska bröllop i varmare klimat. knälång är också perfekt för en mer informell bröllop och är bra för din brud receptionen där du verkligen kan flytta runt som dansgolv och visa upp dessa drag!

Edel te längd bröllopsklänning mönster
nytt till edel samling är de så kallade "Polyanna" och "Kerry" te längd billiga brudklänningar brud som är en del av den klassiska glamour samlingen. edel tar sin inspiration för dessa klassiska 1950-talet stil te längd motiv från den vintage era hollywood när Hepburn, taylor och kelly förärat vita duken sipprar skönhet, stil och kvinnlighet.

edel är känd för hennes uttalande utsmyckningar som gör varje klänning helt unik med varje klänning skräddarsys för att passa stilen, personlighet och form av alla Edel härliga brudar.

Om du funderar på att gå en kort eller knälång brudklänningar vi vill gärna se dig på edel boutique där ett varmt välkomnande och fantastisk klänning design väntar på dig att prova på.

Av stewart stewart - 29 juli 2015 11:17

datumet för balen ständigt ligger i förtid under läsåret så unga damer har en hel del tid att köpa deras. 2015 stilarna är mycket nästan desamma som för 20145, men de mest populära färgerna för denna lovande nya examen är vita, mörk, guld, persika och rosa. designers spänne ner varje år att tänka på nya stilar och det är uppenbart i raden av 2015 balklänningar tillgängliga för 2015 balen. procent av konturerna i nacke områden införliva öppna älskling med silke rörledningar, axelbandslös och en främre v-släpp med en back v. utsmyckningar, krusiduller, bågar och band är tillbaka i stil för våren sortiment av balklänningar.

balklänningar

foto av: balklänningar

när plocka din, är det mest viktigt att komma ihåg att du känner dig bekväm i klänningen. du måste köpa en klänning som kommer att komplettera din figur och det innehåller klänningar i rejäl storlek också. om du måste titta tunn i din klänning och behöver förlora ett par pounds innan balen, måste du komma ihåg att du behöver för att handla tidigt. tusentals unga damer är shopping under tiden i din allmänna närhet så att du kommer sannolikt inte att kunna få de bästa designer balklänningar i butiken. begärande nätet är begränsad där du har en mycket större urval att bläddra. i vilket fall som helst, kan transporten ta fyra till sex veckor, vilket innebär att du behöver för att sätta i din förfrågan långt i förväg.

en av de vinster handla online för är att du kan komma nära priserna i olika återförsäljare och få klänningen du hade alltid velat till ett överkomligt pris. Dessutom dessa butiker förmedlar också extrafunktioner som du måste komplettera klänningen av ditt val, vilket innebär att du kan göra alla dina inköp i en online-området. nackdelen är att du inte kan försöka på klänningen innan du gör ditt köp när du handlar på nätet, så du behöver för att vara säker på din storlek innan du sätter i din förfrågan.

många unga damer titta i index och tonåring tidningar för att upptäcka vad de nya stilar för billiga balklänningar 2015 befinner sig i. Detta även talar om för dem vilka nyanser är i design inom en inte så avlägsen framtid. Trots kan din skola har ett tema bal, vilket kommer att begränsa dina val i balklänningar att matcha detta ämne. för det mesta är dock vanligtvis en balklänning. Du kan söka efter tärnornas aftonklänningar överdrivet eftersom dessa ta efter samma mönster som i snitt och konfiguration av klänningen.

när plocka balklänning du hade alltid velat överväga materialet i studentklänningar. några typer av tyg omfamna siffran mer närmare än andra och du behöver för att upptäcka en färg som passar ditt utseende. oavsett möjligheten att detta inte är en av de nyanser populära 2015 då passar färg dig, kommer du liknar en prinsessa på din speciella kväll.

Av stewart stewart - 29 juli 2015 11:10

Vi har hört det förut - folk som säger "Jag har fem bröllop under de närmaste 6 månaderna!" de är mer irriterad än glada för vart och ett av paren in i en ny och glad skede i livet. bröllop efter bröllop, de alla börja leta densamma.

brudskor, bröllopsskor

foto av: veaul

Om du är en brud och vill sticka ut, varför inte göra det med dina skor? de är under din klänning, men det betyder inte att de inte få uppmärksamhet. så snart den formella ceremonin är över, kommer dina dans fötter hoppar ut från under detta berg av satin eller tyll och gästerna är säkert att ta notis. gör ett minnesvärt ögonblick av det
med dessa enkla idéer för skor:

* Bära en ljus färg - när jag säger ljusa, jag menar ljus! tror hett, hett, hett. en neonfärg, om möjligt! kontrasten mot den vita klänningen är intensiv och säkert att fånga någons uppmärksamhet. den senaste trenden är slitaget ett hett rosa sko. tänker på det, det är girly så du känner stor i dem, och du behöver inte kasta dem i högen en lång med dina andra tärnor skor som du aldrig kommer att bära. nästa sommar, kasta den på med en svart klänning till en fest eller klubb. åtminstone det kommer att göra för en stor konversationstartknapp med vem du umgås på natten.

* Bära blå - den enda anledningen till detta är att fungera som ditt bröllop skor och din "något blått". och det är säkert att passa in i din vanliga garderob för upprepad användning.

* Slit metallic - ingenting är lättare att hitta än ett guld eller silver skinande sko. det har varit "det" sak för ett tag. de är också den sexigaste av dessa alternativ och vågar jag säga att de förmodligen gå med varenda klänning i din garderob

* Slit sneakers - för de brudar som föredrar komfort över stil, bär en sneaker. men det betyder inte att du måste ge upp din stil. Nej, du behöver inte bära Nike sneakers du bär till jobbet varje dag. Det finns söta sneakers ute med utsmyckningar som strass som klär upp dem. Allt som krävs är en enkel online-sökning efter "strass sneakers". och eftersom de är förmodligen inte marknadsförs som brudskor, kan du hitta dem billigare. eller ännu bättre köpa en vanlig vit set och jazz upp dem själv.

* Slitcowboyboots - det är en no-brainer för cowgirl på hjärta - bära dina favoritcowboystövlar. kommer du inte bara spara pengar, men du redan har brutit dem så att de inte kommer att skada dina fötter. och bäst av allt, de är förmodligen den bästa insatsen för att dansa hela natten.

så om du vill lägga till en liten ryck till dance party, bära något men vita bröllopsskor. och det slutar inte här. Använd denna idé i andra aspekter av ditt bröllop. i stället för en vit formell handväska, använd din favorit ljust färgad väska som jag gjorde. Det var säkert mer hjälp eftersom jag kunde stoppa något i det, inklusive den kritiska brud akut sömnad kit. lyckligt bröllop!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards