Alla inlägg den 28 juli 2015

Av stewart stewart - 28 juli 2015 11:41

gucci-F-july-27

(Bild via internet)
äta Gucci sätt ...

Armani har en restaurang på New Yorks Fifth Avenue, och Ralph Lauren Polo bar, på samma block, har blivit en av stadens mest exklusiva bokningar. Nu Gucci har fått i restaurangen spel-om du måste resa runt i världen för att äta där. Guccis premiär bistro, kallad 1921 gucci kafé ligger i varumärkets shanghai boutique och erbjuder ett komplett servicemeny, som skiljer sig från caféet fäst vid gucci museo i Florens. [Den dagliga måltid]

manolo expanderar ...

Om du älskar din bb pumpar och hangisi lägenheter, har vi några goda nyheter: Manolo Blahnik lanserar en handväska samling. inspirerad av hans signatur sko silhuetter, kommer raden av kopplingar i levande färger med juvel utsmyckningar. så är detta det första steget i en större utbyggnad? "Just nu har jag inga planer på att göra andra tillbehör," sade Blahnik. [Brittiskt modet]

en ny vd på kering ...

efter vd för lyx couture och lädervaror marco Bizzarri utnämningen vd för gucci tidigare i år, har kering slutligen valt en ersättare slags. fd Unilever verkställande Grita loebsack utsågs VD för sina lyxiga couture och lädervaror nya varumärken, som är Alexander McQueen, balenciaga, Brioni, christopher kane, Stella McCartney, och Tomas Maier-medan François-Henri Pinault kommer att fortsätta som VD för lyx couture och läder varor på Gucci, Bottega Veneta, och Saint Laurent. [WWD]

dior återvänder hem ...

var man bära en av Raf Simons "hösten 2015 päls klänningar för dior? i kristendior hemstad Granville, Frankrike, naturligtvis. märkets senaste kampanjen finner glimmer Argañaraz, Natalie Westling och julia nobis i Simons "mod bitar, liggande Cliffside i kustbyn. [Dior]

hålla jämna steg med de Cleve ...

mor-dotter modell par tycks vara på modet dessa dagar, se våren '15 lanvin kampanj och ingen duo är mer anmärkningsvärt än pat och anna Cleveland. de två satt ner för att prata om 1960-talet, skönhetsideal, och "couture university" i en ny intervju. [Förvirrad]

Av stewart stewart - 28 juli 2015 11:37

medan en cocktail klänning är en bra passform för många olika typer av evenemang, formella evenemang kräver en mycket specifik stil som kan ändå ibland vara svårt att definiera. medan det är ofta tydligt när en viss klädsel är inte lämplig för ett formellt tillfälle, det finns många stilar av klänningar som rider en mycket tunn linje, och det kan vara svårt att avgöra om de skulle vara ett bra val. Här är några användbara tips om vad man ska leta efter i formella cocktailklänningar för att nästa parti eller ett speciellt tillfälle.

cocktailklänning

foto av: cocktailklänning

vilken längd är lämpligt?
En sak som omedelbart kommer att tänka på när man tänker på den perfekta cocktail klänning för en mer formell tillfälle är längden på klänningen. som med de flesta delar av mode, är omröstningen inte eniga här, men de flesta skulle säga att en kortare klänning är bäst för semi-formella tillfällen eller mer avslappnade sammankomster och evenemang. en halva längden klänning är bra, men som du inte ska känna sig tvingad att bära en hellång klänning helt enkelt eftersom det är en formell affär.

det handlar om stil
bortsett från längden, är stilen verkligen den största frågan när det gäller vad som fungerar och inte fungerar för en formell fest eller sammankomst. Lyckligtvis finns det några sätt att se till att klädstil du väljer kommer att bli en stor hit när du bär den ut. en av de bättre design för en formell tillfälle är en djup v stil hals, som verkligen gör att du kan se sexig när du bor lämplig för tillfället. Du kan också gå med korta ärmar, om du föredrar, och även ett imperium midjan utformar design kan fungera om det görs på rätt sätt. när du bestämmer dig för att shoppa, kan du tänka på handskar om det passar stilen på din festklänningar.

färg överväganden
Sist men inte minst, låt oss diskutera valet av färg på din studentklänningar. för en formell tillfälle, du faktiskt har en hel del mer utrymme att prova olika typer av färger än du kanske tror. du förmodligen kommer att vilja hålla sig borta från vitt, särskilt under de kallare månaderna, men du kan ändå gå med svart, liksom de flesta nyanser av rött och djupare nyanser av blått. bör du nog hålla färgval ganska grundläggande, men ett formellt tillfälle är en bra tid att gå i motsatt riktning när det gäller krusiduller, mönster och andra aspekter av klänningen, som tenderar att vara mer genomarbetade för sådana händelser.

snygg för en formell fest eller insamling handlar om att veta vad som är lämpligt och att se till att du hittar något som passar ditt utseende väl. Det är lite av en balansgång, men med några tydliga riktlinjer om vad man ska undvika, kan du verkligen beväpna dig med kunskap som hjälper dig att hitta något som ser bra ut på dig. så sätt kommer du att ha allt det förtroende som du bör när du är ute ser ditt bästa!

Av stewart stewart - 28 juli 2015 11:34

ett bröllop innebär romantisk extas. ett bröllop markerar också den första dagen i resten av ditt liv. som en brud, du alltid leta efter saker som kan få dig att känna den mest speciella kvinnan i jorden på din bröllopsdag. annat än alla arrangemang, några kastar sig i att köpa den dyraste klänning för sig själva. de inte ens tänka två gånger när de skär ner andra budgetar för att hitta en dyr klänning för dagen. Tja, är detta verkligen en mycket falsk föreställning. ett bröllop blir framgångsrik först när alla arrangemang görs på ett perfekt sätt. Det finns många alternativ för budget-vänliga brudklänningar som kommer att spara dina pengar och ändå få dig att se vacker på din bröllopsdag. du behöver bara veta sättet att hitta dem.

brudklänningar, billiga brudklänningar

foto av: veaul

gå igenom trender
För det första måste de som har mindre kunskap eller lust om brudklänning spendera en hel del tid för att förstå de nedskärningar, de mönster och stilar av en bröllopsklänning. det är bättre att ta hjälp av professionella brudklänning designers är en klok idé i detta fall snarare än att gå till en exklusiv butik och plocka upp en dyr klänning. den mycket tid du spenderar med designers, kommer du att få veta om de senaste trenderna i klänningar. du kan stämmer utbudet av brudklänningar och välja den mest lämpliga att betala en rationell summa pengar. surfa på internet och brudklänning webbplatser kan också vara en stor hjälp för dig som eftersom de erbjuder dig några trendiga ändå stilrena klänningar i försäljningspriset.

hålla sig till den klassiska designen
men om du vill spara pengar, kan du välja en klassisk design. designers har alltid en samling av bröllopsklänningar de förblir desamma över tiden. det är därför, priset på dessa klänningar är fortfarande lägre än de andra. du kan känna att välja en gemensam och klassisk design kan hindra din önskan att vara unik eller få dig att känna omodernt. detta verkligen kan hända men det finns också ett alternativ för dig. först måste du köpa en klassisk brudklänning och sedan tillbringa lite mer pengar att spendera bedårande skosnören samt andra tillbehör. tillsammans med det, om du blir framgångsrik att inkludera vackra Beadworks i den klänningen, kommer det att se dyra och unika. det kommer att slå någon av de så kallade dyra designer brudklänningar som kan suga upp hela din budget.

vissa familjen har traditioner att hålla brudklänning säkert för dottern av nygift par. så dessa brudar söka även för en annan billigare klänning för att bära det efter ceremonin när den ursprungliga brudklänning går i säkert förvar. Du kan köpa mer än en klänning för bröllopsklänningen. du kan ändra din klänning efter varje enskild händelse den dagen. det är din dag. du bör göra det speciellt från alla håll. ibland, många designer butiker erbjuder speciella rabatterade priser för mer än en klänning. utnyttja den möjligheten, köpa en vacker och billigare billiga brudklänningar och överraska alla.

Av stewart stewart - 28 juli 2015 11:28

i en kvinnas garderob, klänningar spela en mycket viktig del. formella klänningar se vacker och de har en viss betydelse. när deltar speciella evenemang, skulle kvinnorna vilja don sitt bästa klänning. andra än de formella klänningar, kan du hitta andra typer av festklänningar. idag, kommer du att kunna välja från en mängd olika storlekar, design samt intervall för klänningar. säkert kan du hitta den perfekta klänningen som passar alla tillfällen.

aftonklänningar, långklänningar

foto av: aftonklänningar

för dig att titta helt fantastisk under en formell kväll part, då måste man välja en riktigt bra klänning. Det finns så många stilar och längder och färger som du kan välja mellan. kvällen klänning är lämpad för en formell händelse. vanligtvis kommer detta i en full längd och har en mörk färg. för semi formella tillfällen; Du kan välja knälånga klänningar. de aftonklänningar kan ge dig en bra form för din kropp. Det finns massor av alternativ längd och färger som du kommer att kunna välja mellan.

under cocktailpartyn, kan du välja mellan cocktail klänningar som kommer i olika utföranden också. en cocktail är en händelse där du kommer att kunna klä dina bästa med korta klänningar. de vanligaste typerna av tyg som används på dessa klänningar är chiffong, taft, siden och satin. en svart klänning är en all time favorit cocktailklänning. Det finns också massor av damer som gillar att bära grimmor och korta spaghetti klänning. när du väljer denna typ av klädsel; du måste vara uppmärksam på din kroppsbyggnad. kvinnor med tyngre ben kan ser bäst med knälånga klänningar. kvinnor med smal kropp kan välja cocktail klänningar som är mycket kortare.

dessa dagar, det finns så många alternativ som du kan gå till. Det finns designerklänningar om du har råd och de normala klänning. designer klänningar är mycket dyrare än de andra. Om du är orolig för din budget, då det finns många butiker där du kommer att kunna köpa den klänningen du behöver för partiet. du kan även titta på nätet så att du kan hitta det du letar efter. Du kan även gå till en skräddarsydd långklänningar när du vill designa din egen och se till att den passar dig perfectly.to veta mer tips och idéer om klänningar passar för dig.

bär aftonklänningar kan ge dig en annan känsla om dig själv eftersom du inte bära detta under vanliga dagar. Om du har blivit inbjuden till en formell tillfälle som kräver att du don en balklänningar som detta, måste du ta den chansen för dig att se din bästa. se till att din klädsel ser rätt för tillfället och att du bär rätt smink och frisyr som komplement till allt. klä upp på rätt sätt så att du kommer att ha roligt på den särskilda händelsen.

Av stewart stewart - 28 juli 2015 11:23

nästan alla kvinnor i världen vänder till Hollywood för kläder och kläder idéer. trots allt, det finns ingen annan personifikation av klass, elegans och förfining av dessa fatales i hollywood. under årens lopp brudtärna klänningar tog en ny vändning.

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: veaul

stilar av brudtärna klänningar har tillbringat prasslande, pärlor och örhängen med slitsar, störta necklines vän, Backless och diamanter. det här läget kan till stor del tillskrivas Hollywoodstjärnor för användning under ceremonier på den stora skärmen. varför inte ta en titt på tio Hollywoodstjärnor? kläder som har potential att bli en brudtärna vald mjuk, sofistikerad klänning. vara så brudtärna är inte alltid en dans på rosor. förvisso, som brudtärna, att förmånen att vara en del av följe av bröllopsklänningar i en fantastisk. som en brudtärna, har du omedelbar tillgång till möhippor och fester. Det har även möjlighet att ställa brudklänning - i Toronto, eller nästan var som helst. som en brudtärna, har du förmodligen ett ord med i utformningen av aftonklänningar - Toronto eller någon annanstans.

1. Penelope Cruz? atelier versace klänning röd komplex med en svepande tåg kröntes en syn att se under 2007 oscars. denna charmiga aftonklänning på rätt planen att göra vackra brudtärna klänningar. Det är dock nödvändigt att bli av med skanningen och se till att du inte produceras i behållaren. annars, med sina genomarbetade detaljer kunde i slutändan är som en bröllopsklänning utan tvekan.

2. klänningen kan vara lite komplicerat brudtärna klänning för användning som kläder, verkar dock överlappa med några förändringar i hans skugga och kan få stora konsekvenser. detta kan vara ganska brudtärna klänning att vara imponerande.

3. Anne Hathaway? asymmetrisk klänning med blommor och uppgifter om storleken täcktes, för att uttrycka det enkelt, fascinerande. det skulle också resultera i en stor lila tåg Brudtärneklänningar c färglös extravaganta och vågade, naturligtvis.

4. Jennifer Lopez var i hennes lila sidenklänning kristall krönta canopy påminner åsynen av de glamorösa flickor i 60 års ålder kan du också använda denna utsökta, med vissa modifieringar, till exempel, för att minimera kristallen producerade hennes klyvning.

5. vintageklänning Kate Hudson bar Versace på oscars 2003 skapat en sådan uppståndelse. en vintage tärnklänningar ganska lätt, men du kan återskapa utseendet som en brudtärna klänning. bara skuggan, men. det verkar som att sy bitar av bröllop inbjudningar.

6. William michelle? s guldgul Vera Wang klänning kväll är rik nog att skapa listan. oavsett kontroversen med sin färg och klippa, många kritiker är överens om att den här klänningen var verkligen värt att nämna. som skulle göra vackra klänning till bröllop.

Ovido - Quiz & Flashcards