Alla inlägg den 9 juli 2015

Av stewart stewart - 9 juli 2015 12:51

i två säsonger på Nina Ricci Guillaume henry har iscensatt en mindre revolt, lägga i koder maskulint skräddat och inslag av NEGLIGE till varumärkets strikt feminina arv. för hans senaste utväg samling, valde han att släppa en film utöver lookbook för att ytterligare visa upp lätthet och angenäma elegans av hans skapelser. titta på kort, debuterar uteslutande här och ta reda på varför mediet är viktigt att henry i vår Q & A nedan.

innan din första kollektion för hösten släppte en kort humör video, och nu för utväg du har en annan. varför du vill arbeta i videon?

Nina Ricci, för mig, är en kvinna, och jag måste se henne i rörelse. Det handlar inte bara om bitar på en galge, det är också historien om någon, och jag måste se den historien och jag behöver känna att rörelsen. en bild är alltid så platt. idén om kläder, till exempel, den lila kappa och klä är att de är mjuka som luft, och jag ville verkligen känna att i videon. det är som andas.

tog varumärkets avgörande franska kvinnlighet och modernisera det något som var viktigast för dig när du tog över på Nina Ricci?

det är verkligen spontana, så jag inte frågar mig, "tror du [det borde vara mer maskulin] ..." för mig, Nina Ricci är verkligen feminin, så jag vill inte understryka det för mycket. klänningen är redan full av broderier och paljetter, så det är lysande överallt, och blus, även om det är överdimensionerade, det är i siden, så det är väldigt mjuk på huden. Jag gillar det faktum att vi inte behöver lägga alltför mycket girly information och saker på kläderna för att öka kvinnlighet. ni talade om fransyskan, eller hur?

mhm.

jag inte ens känner att vara fransman, jag känner att super internationellt. du vet, de flesta av de människor runt omkring mig nu, de vet vilka de är, och de vill inte över dekorera.

post-nina-ricci-resort-2016

(Bild via internet)
två blickar från Nina Ricci utväg 2016 samling.

Varför valde du ola rudnicka som din modell här säsongen?

Hon är fantastiskt, ola. det är inte bara en fråga om skönhet. du ser genom hennes ögon att hon är definitivt en intelligent kvinna, och hon har denna naturliga, chic elegans. hur hon rör sig verkligen rör sig. [skratt] Vad jag gillar Nina Ricci, liksom, är idén om hur denna kvinna kan vara stark och ädel samtidigt. och ola, hon har dessa egenskaper. du älskar henne, och du vill skydda henne, och du vill tillbringa tid med henne. det handlar om mycket mänskliga egenskaper.

tycker du att det är svårt att kommunicera att mänsklighet i denna internet besatt ålder?

du vet varför jag gjorde videon är också att folk inte läser så mycket längre. [Skrattar] det är sant att vi är alla levande bilder, bilder, bilder, bilder, bilder, och jag verkligen ville ha rörelse i något som inte är så framifrån eller som inte lever i en bild. genom rörelse, genom musik, genom färger och allt det där, du har mer utrymme att berätta vad du känner och berätta vad du vill. Jag tror fotografier är fortfarande vackra medier, men platta bilder är ... för det mesta de är vackra, men det finns så många-how kan jag säga det? om du frågar 10 personer, du kommer att ha 10 versioner av den olika, du vet vad jag menar? med en video, du gillar det eller inte. åtminstone videon ger dig tid att gå in någons sinne eller ett varumärke filosofi.

det är som att träda in i en värld. inte alla kan komma till Paris för att se dina samlingar, men videon hjälper.

exakt, exakt, exakt. det är helt det, och för mig, ibland kan en video ersätta ord.

nu när du har två kollektioner under bältet, är du börjar känna en rytm på Nina Ricci?

Åh, du aldrig göra. nästa kollektion är alltid den första.

nina-ricci-015-1366

(Bild via internet)
två blickar från Nina Ricci utväg 2016 samling.

Av stewart stewart - 9 juli 2015 12:46

eftersom rosa är mycket modern och elegant i den här våren, vi vill visa dig hur du utformar det. rosa är nästan en mångsidig färg för varje hudton och fungerar bra för alla tillfällen.

Rosa Cocktailklänningar

foto av: Rosa Cocktailklänningar

skal rosa med svart kan göra dig en snygg tjej eller en söt kvinna i partiet. nu tar titt på vår guide för att göra din garderob en fashionabel plats:
1. en klänning måste passa väl innan det kan titulera attraktivt. Försök att välja den färg som passar perfekt.

2. välja rosa nyans. nyanser av rosa är alltid smickrande men varje nyans av rosa matchar inte alla hudtoner och alla tillfällen. för festkläder och formella händelser, ser shock rosa perfekt. men det kan vara intensiv när man bär som en all-over färg.v
3. mer intensiva nyanser av rosa fungerar bra med mörka hudton och rosa med en touch av persika eller melon det är smickrande med varm hudton.

4. accessorizing rosa med gnistrande smycken. Använd djärva tillbehör som är mjuk som en kashmir kofta eller pashmina sjal för att göra en romantisk stil eftersom rosa är färgen på romantik.

5. par den med svart. en rosa cocktailklänning är extremt mångsidig med svart lack och gör att du ser sofistikerad.

6. par med en nyans av rosa. en rosa cocktailklänning kan matchas med en perect rosa skor. men kom ihåg att inte välja samma färg på din klänning. du kan bära hög klack eller platt i tillfällena.

7. matcha en ensemble tillbehör. du måste ha rätt tillbehör för att få ihop allt och gör din ensemble ser bra ut. du kan där vitt guld, gult guld, silver eller bara om någon annan typ av smycken och det kommer att se bra med en rosa cocktailklänning. en handväska är också en bra idé, som kan vara vilken färg som kompletterar klänningen. en vit eller nyanser av rosa kan vara perfekt med din klänning.

8. matcha det med chokladbrun väska eller skor för att se elegant i partiet.

9. de andra färgerna som matchar rosa klänning är: brun, vit, silver, orange.

10. bära håret upp om du väljer shock rosa cocktailklänningar och bär den ner när man väljer en pastellrosa.

11. sminka som passar den rosa i din klädsel. rosa läppstift ser bra ut med en rosa dräkt. välja limegrön eller ljusbrun ögonskugga.

Av stewart stewart - 9 juli 2015 12:21

ett bröllop är inte bara en förening av två personer men även en förening av två familjer. det kan också vara en förening av två grupper som skiljer sig socialt eller kulturellt. för övre skikt i samhället, är bröllop också en möjlighet att visa upp den sociala statusen av familjerna. brudar och brudgummen förväntas klä sig i de mest gynnsamma sätt att kasta sina familjers status. brudklänning spelar en viktig roll i skildrar familjevärderingar av bruden och brudgummen.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul→brudklänningar

brudklänning, särskilt brud kostym, är förmodligen den vackraste klänning av alla. en mängd olika bröllops klänningar är tillgängliga för brudar att välja mellan. de finns i rika färger och vävs från utsökta tyger. de kan också ha lager av päls, siden och sammet.

brudar och brudgummar fortsätter att klä upp på ett sätt som passar deras sociala status. som brudklänning tenderar att vara mer fashionabla, fler sorter av brudklänning till förfogande för att matcha kraven från människor från olika ekonomisk status. idag brudklänning finns i nästan alla prisklasser. den västerländska traditionen har luckrats upp för att inkludera en mängd olika längder och en regnbåge av färger som acceptabel. färdiga klänningar från toppdesigners och varumärken finns också tillgängliga från bröllopsbutiker.

Det finns ett antal faktorer som måste beaktas när du väljer en brudklänning för bruden. klänningen bör vara perfekt för bruden kropp typ; det ska matcha atmosfären av bröllopet, Det bör passa säsongen; Det bör följa de senaste trenderna och viktigast av allt, bör det passar till budgeten. brudklänning bör återspegla den unika charm bruden på hennes speciella dag. Det finns hundratals inspirerande stilar som bäst kan passa henne för hennes bröllop.

olika stilar av brudklänning till ledande butiker i Kanada inkluderar dam Alegria, dam Amaranta och lady alba. en fantastisk samling av bröllopsklänningar från den italienska designern angelina faccenda, designar my lady under ledning av Haim bar och divina sposa samling som presenterar klänningar som är nytt och roligt för brudar som gillar enkelhet i sina klänningar finns i dessa butiker.

Du kan också välja från bröllopsklänningen samlingen från miss kelly, bröllopsklänningar från samlare som ger en prinsessa som utseende, Madeline gardner brud samling som har en distinkt stil och blänk, tulipia brud samling som är designade original, formella billiga brudklänningar av Valentina brud samling, alfredsung brud samling, Quinceanera / vizcaya mori lee brud samling, och exklusiva europeiska brud samling i lyxiga europeiska tyger accent med finaste spets och dekorerade med finaste österrikiska Swarowski-kristaller och äkta stenar.

Av stewart stewart - 9 juli 2015 12:15

balsalen så kallade är ett stort rum inne i en byggnad, är syftet med att ha det i en byggnad för att hålla formella danser kallas bollar. en bra balsal ska ha rätt typ av golv såsom trägolv eller stengolv. ballrooms är i allmänhet ganska stora och har tak som är högre än de andra rum i samma byggnad. dessa dagar många hotell och offentliga byggnader har stor balsal de är också utformade stor att hjälpa ljudet av orkestern bära väl hela rummet. för alla högtidliga tillfälle balsalen är den bästa platsen för att organisera det precis rätt sätt. den bästa delen om balsal händelser är att alla kommer att delta i det kommer i formell klädsel både män och kvinnor. både män och kvinnor följer viss klädkod, för män den traditionella klädsel anses formellt, de flesta av tillfället är antingen svart slips eller vit slips händelser med sistnämnda är mer formellt av de två. men men klädkod kan bero på var man tillhör även för män deras smoking eller tre bit kostym kan pågå dem hela dagen eller natten under hela evenemanget, men det är inte densamma för kvinnor. formell klänning för kvinnor kräver mer än bara svart eller vit färg på vad de kommer att bära, inte om att se bra utan det kan handla om att titta sofistikerade och spektakulära hela kvällen.

festklänningar

foto av: veaul→festklänningar

formella klänningar kan göra kvinnor ser underbara. det kan vara för något tillfälle s bröllop, militära bollar, formella middagar, öppna gala på operan eller flera andra tillfällen där länge formell klädsel kommer att vara lämpligt val av klädsel. för kvinnor som har timglaskroppsform är tur eftersom de kan välja nästan vilken klädstil och ser bra ut. de bästa funktionerna i timglasfigur är midjan och kurvorna. välja en klänning som framhäver dina kurvor. Om du inte har kroppstyp som inte har alltför många kurvor då kan du bära en € en-line € klänning. den här klänningen ger intryck av att ha kurvor. inte bära en klänning som klamrar sig fast vid din kropp. Alternativt kan du också välja en klänning som har en del detaljer som broderier på halsen. klänningar för de bästa tunga kvinnor är grimma hals formella klänningar. dessa klänningar ger utseende f vara i proportion till den nedre halvan av kroppen. Du kan också prova en klänning som har en slits eftersom det kan lyfta din övre och nedre halvor. om man väljer en lång formell klädsel eller en kort, formella klänningar göra för en fantastisk stil uttalande om de är slitna det väl. om du kommer att närvara vid en vit slips händelse, är en fantastisk balklänning eller full längd aftonklänning ett måste. Det bör vara lämpligt för tillfället och även för din kropp typ som får dig att stjäla showen.

Av stewart stewart - 9 juli 2015 12:08

brudtärna klänningar, som brudar klänningar, har genomgått en hel del förändringar. idag kan du hitta överskotts design och en mängd olika färger för brudtärna klänningar.

tärnklänningar

foto av: veaul→tärnklänningar

de är tillgängliga i både enkla och sofistikerade design. de enkla mönster är det självklara valet för många tärnor, eftersom de kan bära dem igen i andra tillfällen. brudtärna klänningar har ingen begränsning på färgval. brudtärna klänningar i det förflutna används mest pråliga färger för att kontrastera den vita klänningen bärs av bruden. idag, det finns ingen begränsning så här för att välja brudtärna klänning. du kan bära vilken färg som passar din hy och estetik.

typiskt en brudens familj plockar klänningen för brudtärnor, så det är en mödosam process för dem att överklaga smaken av alla flickor i gruppen. det är bättre att få lite input från dem om valet av färg, design, etc., för att undvika stridigheter på din bröllopsdag. brudtärna klänningar kan komplettera din klänning om valt klokt. till exempel, om du har valt en ljus nyans som vitt eller ljusrosa, låt dina tärnor plocka mörkare nyanser av samma färg eller färger som går bra med det. på samma sätt vid valet av utsmyckningar för dem, kan du välja de som matchar din klänning "dekorationer. om du har gjort utarbeta broderier eller spetsar på ditt bröllop klänning, kan du välja en enklare design för brudtärna klänning med samma typ av broderier eller spetsar.

hela idén med tärnor och deras vackra klänningar är att lyfta fram brudens status med hjälp av en grupp av kompletterande flickor. brudtärna klänningar är viktiga eftersom de speglar delvis aktning av bruden. om brudtärna klänningar är tillverkade av dålig kvalitet tyg eller de har dåliga finish och konstverk, kommer de att skapa ett negativt intryck på bruden och hennes familj. kort sagt, bör brudtärna klänning väljas enligt status för brudens familj, och det bör inte finnas någon kompromiss om kvalitet.

brudtärna klänningar butik i Kanada har samlingar från ledande klänning till bröllop designers som jasmin brud samling, Alfred Sung, tulipia Angelina faccenda, och my lady. enligt brudtärna klänningar kategori du kan hitta oändliga sorter under varje designer. Du kan välja samma färg för alla dina vänner eller välja olika nyanser beroende på deras intressen.

postar bröllop, kan brudtärna klänningar bäras igen antingen i samma form eller klippta form. designers kommer att föreslå dig det bästa alternativet för att hålla din brudtärna klänning i den bästa formen och skick att återanvända det senare. Om du föredrar kortare längder, kan du förkorta hemlines. Dessa experter kan vägleda dig vad längd kommer att vara lämpliga för dig.

Ovido - Quiz & Flashcards