Alla inlägg den 6 juli 2015

Av stewart stewart - 6 juli 2015 10:50

den franska huvudstaden spelar värd för modebranschens finaste och återigen brit modellen kommer upp trumf i stil insatserna

main

(Bild via internet)
kliva ut: Kate Moss bländade åskådare i Paris

hon känd för London se, men glamorösa Kate Moss har visat den franska en sak eller två om stil.

Paris sizzled som super klev ut med all sin vanliga livsglädje när hon blandat med creme-de-la-creme av modevärlden.

41-åriga skönheten deltog lanseringen av modehuset miu miu första doft på palais d'Iena, en händelse som markerade starten av paris haute couture modeveckan.

Hon såg fantastisk ut i en svart prada orm print klänning med en rosa och blå sidopanelen och öste halsen. hennes klänning kompletterades med svarta nätstrumpbyxor och en mini kuvertväska, utsmyckade med motiv av ett par glasögon.

Kate-Moss

(Bild via internet)
kate lyser i hennes prada klänning

Amber Heard, Dianna Agron, hämnare ålder Ultron stjärna Elizabeth Olsen och galna män s Kiernan Shipka alla deltog i bash, som innehöll en påkostad modevisning och efterfest.

Samtidigt hade Elizabeth något av en Marilyn Monroe ögonblick då kjolen blåste upp på Miu Miu modevisning igår.

hämnarna: ålder Ultron stjärnan, som representerat varumärket i det förflutna, dök upp till händelsen på den fjärde juli i Paris ser stilrena och sofistikerade - tills en vindpust beslutat att förstöra saker.

Elizabeth-Olsen-flashes-her-knickers-in-a-wardrobe-malfunction-at-the-Miu-Miu-fashion-show

(Bild via internet)
Elizabeth Olsen blinkar hennes knickers

klädd i en smart marinblå klänning med en fransig vit krage och grönt ta upp, stjärnan såg otroligt snygg och matchade hennes outfit med ett par silver höga klackar.

Hon var lugn och samlad tills hennes klänning blåste rätt upp och vid första anblicken föreföll det som om hon inte var klädd i något under.

oroa dig inte! Elisabeth är en elegant kvinna och var faktiskt klädd i ett par nakna färgade trosor för händelsen. smart drag.

Av stewart stewart - 6 juli 2015 10:42

sexiga cocktailklänningar är oftast klädd i parterna eftersom de är informella och käck klänningar. när vi talar om valet av dessa klänningar då kvinnor är mer förvirra jämfört med mannen. när du går på marknaden för att köpa dessa klänningar då du förvåna att se dessa klänningar. nästan alla klänningar oavsett om de är festkläder eller formella ser stor. även några av de kvinnor köper klänningar i sin första affär. några av de fysiska butikerna ger dig provet. men insamling av nätbutiken är mer än den fysiska butiken.



foto av: Spets Formella Klänningar

köp som du gillar
Det finns flera sexiga cocktail klänningar är som av kvinnorna men de är inte i stånd att köpa allt ekonomiskt och mentalt båda. inte bara high school yngre tjejer men även de äldre kvinnorna fick ihop för att välja den bästa klänningen. Det finns ingen fråga om ålder, eftersom alla kvinnor vill se sexig. så, de måste bära dessa sexiga klänningar. några av de människor tror på enkelhet. men de är också bära dessa klänningar med de gamla klassiska mönster eller enkla stilar. de webbsajter hjälper dig att välja de bästa klänningar. de sprider sina klänningar enligt kategorin. Det är också bättre att prova klänningen innan köpa den.

hur man får klänningen från butiken på nätet?

varför ska du söka upp de sexiga cocktailklänningar på sökmotorn? några av kvinnorna att tveka att använda online butik på grund av bristande kunskap. om du inte har någon kunskap om online shopping så är det bättre att samråda för att dina vänner eller familjemedlemmar. den andra är det bästa valet för att söka på internet om klänningarna. det är lättare att beställa din favorit klänning. att få mer information oro olika klänningar söka ut det är den stora källan till de fantastiska damer klänning. när du söker klänningen på nätet så är den samling som du se arkivet över hela världen. å andra sidan de fysiska butikerna har den begränsade insamling och den begränsade lager.

sexiga cocktailklänningar är de avslöjande kläder. ja, de är korta i längd och mestadels slitage av gymnasiet flickor i fester och evenemang. få rätt klänning från online tyg butiker. online priser för dessa klänningar är också flexibel snarare än de fysiska butikerna.

Av stewart stewart - 6 juli 2015 10:39

klänningar för kvällen tider är måste för de flesta kvinnor. Det finns flera mycket bra mönster och modeller som kommer att göra den otroliga alternativ enklare. för dem som vill begränsa många outfits som de äger, det är fem typer av kläder that're nödvändiga för en kvinnas skåp.



foto av: Vita Formella Klänningar

formella - formella kläder sätts på de extravaganta tillfällen en kvinna kommer att delta. sådana händelser inkluderar banketter, galor, formella bröllop, konserter och operor. trots långa aftonklänningar och bollen klänningar är gemensamma för dessa typer av tillfällen, kommer någon klänning med ett elegant utseende gör det. sådana klänningar kan skapas av chiffong, silke, eller, sammet och är vanligtvis inte överväldigade av extra utsmyckningar. enkla detaljer, såsom djup urringning eller ett frö pärlor är vad bidra till att göra dessa kläder fantastisk och sofistikerad.

semi-formell - dessa plagg är tillverkade av material som taft eller satin och erbjuda lite mer variation. dessa kläder är oftast knä- till kalv storlek och få iögonfallande utsmyckningar som paljetter, nivåer, eller volanger. figursydda kläder lägga till en känsla av kvinnlighet, medan en låg-back, visar en enda axel och ändrar en attraktiv överklagande.

informella - tillfälliga kväll outfits har oftast roliga mönster och en casual look. dessa plagg är tillverkade av fina tyger som polyester eller bomull och kan ofta ha enkla eller påkostade material. från veckade axelbandslös kläder till längre, bältade maxiklänningar, är informell festkläder finns i en stor stil och riktar sig till olika smaker.

den lilla mörka aftonklänningar - en tjej bör vanligtvis äga en typ av den traditionella liten mörk dräkt. en enkel liten mörk klädsel kan lätt sättas på ett informellt tillfälle. tillsats av en sjal, kan ett smycke, koppling, handskar, skor, och håraccessoarer bära en liten mörk dräkt för att passa en mycket traditionell händelse. Denna flexibla outfit är absolut nödvändigt.

långärmad: kväll outfits är ofta förbises, eftersom många kväll outfits finns i no-hylsa eller kortärmad typ. Om en kvinna inte vill oroa sig om en axelryckning eller sjal, ja då hon skulle köpa en långärmad dräkt. dessa outfits sträcker sig från informella till traditionella och finns i olika stilar, som båt ringad tröja kläder och torped tröja klädsel.

en kvinna ska ofta vara redo att se bra ut till någon händelse. med valet av dessa konstruktioner till hennes skåp, kan hon må bra om att alltid ha bara det bästa frack att sätta på.

Av stewart stewart - 6 juli 2015 10:28

att säga att man är snygg connotes flera saker. i ena änden, kan det helt enkelt innebära att en person som är trendig, alltid påtagning de mest aktuella samlingarna träffa banorna från topp till tå.



foto av: brudens mor klänning

du kan aldrig vara ett mode offer, eftersom det ger en mer konventionell syn på mode. platsen är anmärkningsvärt att perfekt balans mellan nuvarande och klassiker. Dessa kan vara knepigt som livsstil, arbete och ålder alla faktor i dina mode alternativ. de bästa erbjudanden för alla åldrar är det erbjuder eftersom platsen vet att ålder är bara en siffra.

20-talet och början av 30-talet, är detta början på din egen klädstil. detta är när du börjar få ett bättre grepp om som du är, vad du vill och vad du inte gör det. på samma sammanhang är det också den tid som du lär dig att experimentera och prova olika utseende. detta är en perfekt tid att välja din egen mantra. du alternativ för färg är oändliga funktioner bara alla färger i färghjulet för dig att välja mellan. nedskärningarna och mönster av klänningar kan vara lekfull som för dig att se fantastisk och striking.you kan gå med blå rockar, gula klänningar, rosa fall i-telefon, lila pumpar, orange väskor och så mycket mer prisvärd objekt.

i mitten av 30-talet till 40-talet, det är där kvartal livskris är över. du har nu en mer definierad uppfattning om vem du är. kanske mer fyllig i så många sätt, du är mindre bekymrad över att göra ett uttalande. I stället är din oro mer som om att stärka sig själv som en självständig, intelligent person som omfamnar i helhet ditt liv. detta är den tid då förtroendet och stark känsla av självtillit är säkra. för denna åldersgrupp, erbjuder eleganta motiv från röda pumps till svart klänning. du kan gå med intellektuella strömlinjeformade bitar som ställs ut av en förklaring neckpiece, skor eller bara rätt färg. Du kan också rättvist dem med de finaste design av smycken för att visa den starka och självständiga dig.

för 50-talet och ovan, är detta platsen för mognad och gränsen för din stil alternativ. minns, gräns, men inte glömma att du fortfarande har så många alternativ att välja mellan. ditt val av skuren för klänningar bör vara subtil. färgerna kan variera från svart, beige, brunt, vitt och grått. du kan finna intressant twist på klassiska necklines att betona siluett eller subtila men utsökt pärla arbete som du kan hitta i samling av klänningar.

oavsett vad din ålder är, inte fastna med numret som din mest prisvärda modesajt är här för att ge dig den bästa snitt, stil, design och färg för att välja från. slutföra din garderob med fantastisk samling av skor, väskor, smycken och brudens mor klänning. inte vara ett mode offer, bo på trend eller hålla sig till beprövade. webbplatsen belyser hur man ser ålder lämpligt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards