Alla inlägg den 3 juli 2015

Av stewart stewart - 3 juli 2015 08:40

Dress-Made-Out-Fake-Nails

(bild via internet)

det fanns några klänningar året som lämnade oss breath, som Kendall Jenner s Zuhair murad sjöjungfru klänning och Beyoncés ren träffade gala nummer. och medan vi trodde kunde dessa klänningar inte vara toppade i kommer anna Goswami senaste kollektion av klänningar. design student från London avslöjade flera fantastiska klänningar på instagram gjord av det sista du kan förvänta dig - plast naglar!

mönster sträcker sig från golv betande klänningar till kortare knälånga klänningar, alla gjorda av färgglada falska naglar anordnade att skildra bilder av en kvinnas ansikte eller läppar. Vi kan inte sluta stirra på dessa otroliga klänningar, och risken är stor, inte heller kommer du. läs vidare för att se fler bilder av klänningar från alla vinklar.

Av stewart stewart - 3 juli 2015 08:36

koppling bagsare stora påsar när man behöver en paus från de vanliga påsar som används varje dag. påsen används också när en person inte har mycket att bära runt för dagen eller för en händelse. kopplingen väskor kan även användas samtidigt med de regelbundna påsar för att hålla saker och ting i ordning inom större väska.



foto av: kuvertväska

kopplingarna under längre tidsperioder och på grund av detta, komfort och grepp är nödvändiga i ett kvalitetskoppling. sådana faktorer kommer att möjliggöra bekväm hantering och skydd av innehållet som hålls i påsen.

Det finns olika alternativ när det gäller att köpa kopplingar som är tillgängliga för kunderna. det första är valet av material som används i framställningen av påsen. kopplingen kan göras från olika material som läder eller tygmaterial som bomull. några av dessa påsar är emellertid gjorda av de mer unika exotiska läder såsom nya look koppling påsar.

en annan variabel med lyxiga väskor, är att vissa unika pjäser komma med möjlighet till smala band som kan användas o konvertera påsen i en axelväska i en instans. dessa är dock färre i denna kategori.

den stora grejen med kopplingar är att de finns i en mängd olika storlekar. de kan vara tillräckligt stor så att de är lämpliga för att utföra nästan hela dagen prydnadssaker som ska användas eller liten nog att bara passa några kort och en telefon. storleken på varje enskild koppling kommer att anges på fliken intill en sådan påse.

val av fästelement kan också i vissa fall bestämma prissättningen och populariteten för varje del till försäljning. vissa fästanordningar har en enda spänne eller lås, en magnet lås och ytterligare andra har en dragkedja på påsen.

några av de exotiska läder koppling väskor från Indonesien komma med fack i påsar för att möjliggöra att ordna poster i påsen på ett sätt som är gör det lättare att hitta dem. de flesta väskor dock inte har avdelningar inom dem.

typer av dessa lyx bagsinclude omsluta kopplingar, blandade material kopplingar, reversibla väskor, band alternativ, python hud koppling väskor och exotiska läder koppling väskor från Indonesien. även om erbjudandet är magen kopplingen och damen clutch väska och påsar med handtag. Det finns kväll och långa optioner, överdimensionerade väskor och små mini kopplingar.

alla dessa påsar finns i olika former och storlekar och det är upp till den enskilde att hitta en som passar deras önskemål och pris. det finns stora matriser av färger och några av påsarna har flera färger på varje bit. vissa delar har foder, såsom mocka fast i det inre av påsen för ytterligare stil och komfort.

på grund av sin popularitet finns massor av online-butiker som erbjuder detaljist- och grossist överkomliga priser beroende på vilken typ av påsen och det enhetsbelopp som ska köpas.

Av stewart stewart - 3 juli 2015 08:32

Det är drömmen för varje flicka att bära unika och exceptionella smycken på hennes bröllop i syfte att se mer attraktiva oavsett deras färg, gjutna och ras.



foto av: Brudsmycken

smycken förstärker skönheten i en flicka och det blir allt viktigare för dem när det gäller evenemang som bröllop. utan tvekan shopping för brudkläder smycken är en viktig del av bröllopet planeringsprocessen.

var och en vill att hon bröllopsdag att vara först och allt som börjar med den enorma accessorized dröm klänning.

den dagen varje och allt måste se fenomenal såsom din klänning, tillbehör, hår och mer speciellt smycken. Här är några av de tips för att välja brudkläder smycken som kommer att hjälpa dig för att se attraktiv och djärv.

brudens perfekt utseende är beroende av olika beståndsdelar för henne perfekt dag. den mest avgörande brud- aspekt av bröllops preparaten är brud smycken.

den första är att välja brudklänning innan smycken detta är helt enkelt på grund av det faktum att det skulle bidra till att avgöra vilken typ av smycken för att få för den unika dag. vilka typer av klänningar varierar beroende med temat eller idén till bröllopet. den mest vardagligt kontingenten av ceremonierna är traditionell, modern, enkel, flytande, gammal värld eller romantiska.

brudkläder smycken bör efterlikna den valda känsla och utseende. nedanstående punkter hjälper dig i valet av brudkläder smycken:
matcha den typ av gnistan som används i klänningen.

Du kan också använda kristall med kristaller.

leta efter en huvudbonad eller tiara med välbekanta detaljer.

välj smycken med tanke på halsen av rocken.

för axelbandslösa klänningar, välja en utarbetad halsband med droppar eller en fantastisk choker som en hel del huden blir synlig i detta specifika typ.

spegla halsen av rocken. till exempel: för V-ringad eller sweet-hjärta hals klänningar, välj v-form eller y-form halsband

den mest traditionella miljöer för en brud är en slöja. urval av smycken behöver kompletteras med användningen av slöja. en lägre placerad slöja ser underbara med en diamante kammade tiara eller blommor huvudbonad.

om en brud inte tenderar att gå för en slöja, det finns flera andra alternativ. användningen av fascinators med eller utan nät kommer att ge en senaste, chic och nyckfullt känsla hela make-up av bruden. diamante hårnålar eller tiaror kan också vara en slående ersättning för slöjorna.

längden av brudens hår spelar en avgörande roll i valet av Brudsmycken. för korthåriga brudar, måste smycken vara elegant, eterisk och ljus. som en hel del fastlåsning inte förefaller ren för dessa brudar, bör de välja lättare tiaror. för långhåriga brudar, valet av smycken beror avsevärt på styling av håret.

i slutet av det hela, är det mest lyckad dag för någon flicka som hon för en gångs skull i sitt liv, får vara en prinsessa. hon skulle njuta av alla hennes hårda arbete med ett leende eftersom ett perfekt leende är det bästa juvelen i allt.

Av stewart stewart - 3 juli 2015 08:29

smycken har försköna människor under mycket lång tid nu. av de olika typerna av smycken, kan vissa vara sliten på kroppen medan en del är införda i piercingar skapas genom att göra hål i den mänskliga kroppen. både vilka typer av smycken har dokumenterats för att ha funnits i över fem tusen år. medan vissa människor tycker att det är lättare att bära smycken som kan bäras och lätt avlägsnas utan att störa kroppen, några andra är måna om att bära smycken i sina piercingar. oavsett vilken typ av smycken du föredrar att bära men gör smycken alltid ett uttalande och hjälper användaren att stå ut i en folkmassa.



foto av: bröllopssmycken

Kroppspiercing
piercing är handlingen att piercing människokroppen med avsikt att skapa ett hål i huden så att penetrera och bära smycken genom det. Det finns olika anledningar till och olika sätt på vilka detta sker. smycken bärs i sådana piercing kallas piercing smycken. klädd piercing smycken har i praktiken sedan urminnes tider. den äldsta omnämnandet av piercingsmycken finns på mumier och gravgods från gamla afrikanska och amerikanska gravar. initialt piercing var betydande i olika kulturer för att beteckna olika seder och uttryck; men i dagens, piercing, särskilt bland ungdomar, har fått en helt annan innebörd. även de verktyg som används för piercing har tagit på en nyare och fräschare form; och idag allergivänliga verktyg används för piercing till skillnad från de gamla tider; och ibland piercingsmycken är ännu inopererad.

piercing smycken
beroende på vilken del av den mänskliga kroppen är genomborrad, finns det olika typer av piercing smycken finns. från gamla guld och silver till mer samtida platina, titan och andra metaller eller till och med trä och plast, det finns många olika material i vilka modesmycken är tillgänglig idag. gjort särskilt att bäras i piercing, har denna typ av smycken en stor variation av storlekar i vilka smycken är tillgängliga beroende på storleken på hålet som skapas på kroppen. även om storleken på diametern eller denna typ av smycken beror till stor del på bärare preferenser, det finns vissa standardstorlekar att juvelerare hålla sig till, som håller allmängiltigt. Det finns naturligtvis tillfällen då du kommer att frestas att bära dem clip-on pärlörhängen att den speciella fest, men smycken bärs i permanenta piercingar är det som gör vardagen så mycket mer speciell.

hur gör du väljer kroppen smycken?
du kan svära vid ditt clip-on pärlörhängen, men deras användning är begränsad till vissa speciella tillfällen. Därför är det viktigt att välja rätt kroppssmycken att gå med din kropp piercingar för andra times.firstly och allt bestämmer vad som kommer att gå bra med dina piercingar; och sedan lära känna de rätta villkoren och terminologi för olika typer av smycken finns. se till att brudsmycken du väljer har rätt diameter och rätt bärbara området. och slutligen välja allergivänliga smycken som inte begränsar dina rörelser.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards