Alla inlägg den 11 juli 2015

Av stewart stewart - 11 juli 2015 11:26

aouadi-haute-couture-fall-2015

(Bild via internet)

med tanke på hans milda väsen, skulle du aldrig gissa att Yacine aouadi (uttalas "ow-a-dee"), Marseille-födda designern av algeriskt ursprung, kommer från en av de tuffaste områdena i Frankrike. nu 30, har formgivaren bott i Paris i fem år, där han deltog i studion Bercot, sedan tillbringade ett par år på Balmain, först med christophe Decarnin, sedan med olivier rousteing under hans debutsäsong. sedan dess har aouadi i tysthet bygga en kapsel samling av 13 unika couture skapelser, som han presenterade i paris den här veckan. "Jag ville göra bara unika bitar så jag kunde hitta min stil, men även jag ville bara fokusera på hantverk eftersom det är vad jag verkligen älskar och tror i de flesta"

backas enbart av hans partner, matthieu pabiot, och deras familjer, ger aouadi vad han kallar "hybrid demi-couture" helt i Paris. "Det är hybrid eftersom couture är en fråga om medel, men det är också en fråga om kultur", förklarar han. "Hur kvinnor lever och klänning är nu annorlunda, så couture inte nödvändigtvis betyda prinsessa klänningar längre." Höjdpunkter från helsvart kollektion inkluderar en kraftigt anpassad trekvarts cashmere Rock med fina, nästan organiskt rör broderi i nacken, broderade knappar och ett brett organza insats nära fållen. lätt samlingens mest sedesamma pjäs, skulle det vara lika hemma i Paris eller på Park Avenue, och kan även användas som klänning.

någon annanstans, ser är kroppen con och skeva mer downtown (Mercer Street eller Marais, kanske). en topp, till exempel, skarvar ylletyg och illusion tyll broderade med jet över mittsektionen, en haute riff på aouadi egen kropp konst, med en sportig neongrön dragkedja på baksidan. jet broderi dyker upp igen som "sprängmedel kronblad" på en transparent overskirt av en lång Boatneck klänning. på en annan klänning, ärmar i flera varianter av spetsar blanda upp det på en grimma-hals, zip-front klänning. aouadi stil är definitivt femme fatale: en av hans ikoner är Faye Dunaway i pussel av en undergång barn. men för kvinnor som vet sitt eget sinne, det är det som gör denna designer en av de mest övertygande upp-och-uppstickare på paris scenen just nu. och redan innan han visade sin första raden i paris den här veckan, aouadi redan hade en kund som alla designer skulle drömma om: Céline Dion. sångaren köpte en av aouadi s engångs skapelser, en formfitting svart nummer med vit brodyr, men med tanke på att hennes turné avbröts, hon har ännu inte setts bära det offentligt.

Av stewart stewart - 11 juli 2015 11:19

En cocktail klänning är en stapelvara kläderna som kan hittas i garderoben för varje kvinna sällskaplig. om du går till flera på formella partier samt kausal till exempel affärsevenemang, bröllop händelser, galaevenemang eller lika invigningen av restaurangen eller konstgalleri du axla rätt klädsel klädsel.

festklänningar

foto av: veaul→festklänningar

i tid du har använt alla dina cocktail klänningar eller till mer än en gång med samma antal vänner och medarbetare. du kan bli inbjuden till många parter Men att hitta billiga cocktail klänningar är verkligen en svår uppgift. en utmärkt lösning för att ditt tillstånd är ett klick bort, använder webben. Internet kan du spara tid och pengar. bara bläddra med de gemensamma platser. hittar du klänningar med avseende på olika tillfällen om det är en examen fest eller någon nära och kära fest. Vanligtvis kvinnor gillar att bära knälång klänning som är ovanför fotleden. å andra sidan, om cocktailparty är en semi-formell part då korta längd klänningar bärs av nästan alla kvinnor. det beror på din personlighet att-som barn eller klänning som passar dig mest.

vill du köpa cocktail klänningar till låga priser och kommer inte att köpa en kreativ formgivare brand Eftersom priserna är dyrt? en klok metod för att handla bra eleganta klänningar kommer att vara på sommaren när balen säsongen är klar och alla klänningar är till salu. detta är det dags för dig att hitta klänningar baserat på din budget och ook de aktuella trenderna. thesedays få människor har tid att gå och handla i olika varuhus eller butiker. De handlar snarare på internet. på webben, hittar du olika typer av klänningar i alla typer-som kommer att lösa ditt tillstånd eller hitta den största festklänning.

eller mer än inte, kvinnor gillar att bära svart cocktailklänning för nästan någon part Eftersom detta ser elegant och sexig tillsammans med olika stilar till exempel axelbandslös, av axeln, en i smink och ytterligare stilar också. du kan hitta en mängd svart cocktailklänningar-som kommer att komma i rimligt pris. som du kan undersöka ut designer webbplatser-som Providence låga priser. Vanligtvis avhandling balklänningar blir lättare och enklare att hitta med hjälp av internet. Online shopping för cocktail klänningar är lättare än att gå till köpcentret. ingen halka i linje, ingen publik med något krångel, ingen köper parkeringsplatsen. Istället är bara ett klick från alla klänningar som du vill visa. någon hemsida besitter även zoomfunktioner aktiverar block som du kan ta en närmare titt på plagget.

En sak att komma ihåg är att du shouldchoose klänningen Det gör dig bekväm och ögonväckande på Sametime.

Av stewart stewart - 11 juli 2015 11:15

eleganta och praktfulla klänningar för alla
du gifta? ja då en hel del gratulationer för dig. Det är ett känt faktum att hur glad du måste vara, men ledsen att spränga bubblan nu har du också en hel del att oroa sig för. du har en hel bröllop att planera. maten, gäst, plats, klänningen. ja, är klänningen något som är av oerhörd betydelse och vem som helst kan förstå hur jakten på ett perfekt brudklänning kan visa sig vara en total mardröm. nu, nu lugna ner eftersom det är verkligen inte önskvärt för den vackra vara att bli upprörd. det är därför det är en perfekt lösning för dig, spets brudklänningar.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: brudklänningar

där specialitet ligger?
Tja, vad tror du är en perfekt klänning? det är något som är elegant och helt sofistikerade. klänningen, viktigast av allt ska se bra ut på dig och smickra din kroppsbyggnad. Nu kan den typen av klänningen vara en stress att hitta. Men med hjälp av spets bröllopsklänningar det problemet kan lösas. denna typ av bröllopsklänningar är helt enkelt fantastiskt. signaturen stil i dessa klänningar är att de speciellt har försett spets i dem. skosnören kombineras i klänningen på ett sådant sätt att de ser helt fantastisk. klänningarna är också speciellt utformade på ett sådant sätt att de smickra din kroppsbyggnad och få dig att se ännu mer älskvärda. färgskalan som du får i detta är också mycket smickrande. Förutom att en annan aspekt är utformningen av klänningar. Lace brudklänningar kan utnyttjas i vintagedesign samt att de moderna.

de andra klänningar
i ett bröllop klänningar för bruden inte konstigt betyder mest. Men det finns också andra som behöver sätta upp fina klänningar att hålla hela bilden i paritet. en sådan är mor till bruden klänning. Du kan vara den vackra mor damen, men det betyder att du inte kommer att ha klänning som är helt underbara, tvärtom som mor till bruden du måste bära en sådan klänning som är elegant men ändå gör att du ser magnifika.

i äldre tider alternativet för klänningar för brudtärna var ganska begränsad. de alla måste bära den klänningen som var tillgängliga och antalet var mycket mindre. Men, nu med hjälp av spets brudtärna klänningar som problem kan enkelt lösas. nu har insamlingen av klänningar för vackra tärnor förbättras till en stor grad. de mönster som de finns i varierar också en hel del. inte bara det, men du kan också välja klänningar med vintage design samt att de moderna klänningar. de material som används i klänningar är också varierande. Du kan också hitta blanda och matchar alternativ i spets brudtärna klänningar.

alternativen
Nu kan du be om att vad är alternativen för mor brudens klänning och brudtärna klänning? ja då Letà ¢ â "¢ s försäkra er om att alternativen är varierad. du kan få klänningar som kommer att förbättra din personlighet typ och gör att du ser ännu vackrare. klänningar finns i olika typer av material och även i en blandad match sort. de färger som bröllopsklänningar kommer är utan tvekan helt bedårande och perfekt för tillfället. Dessutom varierar mönstret från att vara traditionella till framkant modern.

några fler ord
så, nu när du vet allt om spets brudklänning, spetsar mor brudens klänning och spets brudtärna klänning, då du undrar varifrån att utnyttja dem? väl det bästa alternativet att utnyttja dessa klänningar är från online-plattform. där du får välja en mängd olika billiga brudklänningar och få dem levererade precis utanför dörren.

Av stewart stewart - 11 juli 2015 11:14

Om din ekonomiska situation är tuffa och du inte har råd med dyra kläder det betyder inte att du slutar att gå till händelser. många high school barn ha en instabil ekonomisk situation hemma tenderar att hoppa över händelser som prom bara för att de inte har rätt mängd pengar för att köpa formella kläder som är ganska dyra. en hel del butiker har nu öppnat som erbjuder stora rabatter tillåter människor att köpa tidigare dyra kläder till ett lägre pris. rabatten formell klädsel är inte mindre i kvalitet; det är både prisvärd och vacker. studenter med en riktigt låg budget ska gå till sådana affärer och be om de formella klänningar med stora rabatter. rabatter på balklänningar kommer att finnas tillgängliga för både kort balklänning och långa. de diskonteringsräntor för en kort balklänning tenderar dock att vara lägre än för lång. Detta kan också vara en avgörande faktor för dig när du väljer en klänning till balen.

balklänningar

foto av: veaul→balklänningar

så nästa gång om du någonsin tänker på att hoppa över en händelse som balen bara för att du inte har tillräckligt med pengar för att köpa en klänning, tänk om. allt du behöver är en liten tro på dig själv att allt är möjligt. med en massa pengar aldrig garanterar att du kommer att överglänsa de andra. har mer pengar skulle endast garantera en dyr klänning. vad som krävs för att stå ut från mängden är lite självförtroende att vad du kommer att bära kommer att se bra. dyra kläder inte bäras av väl kommer inte att se lika söt som en billig balklänning bäras med nåd. bär dyra kläder är inte en prestation. den verkliga prestation skulle vara om du få folk att tro att balklänning du hade tillhört några helt när i verkligheten så inte är fallet.

om du är dåligt det är inte ditt fel, men om du gör något åt det och i stället har gett upp hoppet än det är verkligen ditt fel. låt dig inte besegras även i små saker vara det fattar beslut om att gå till en händelse eller inte, för dessa små saker skulle lära dig att aldrig ge upp. gör sätt för dig själv. leta efter sätt att göra saker möjliga. tillgången på rabatter på festklänningar som var före alltför dyra visar att strimma av hopp ligger överallt, vad du behöver är det högra ögat och höger. om du har ögat som kan se positiva i varje situation än du säkert kommer att ha viljan att ta fram det bästa ur varje situation.

Av stewart stewart - 11 juli 2015 10:53

brudtärnor är antingen dina systrar eller nära vänner inbjudna till ditt bröllop. de spelar en viktig roll på den mest gynnsamma dagen i ditt liv. Det är viktigt att dina systrar och vänner ser vackert på denna speciella dag. att säkerställa detta du fick välja brudtärna klänningar som de kommer att älska. få vackra kläder för dem är inte längre en utmaning. du kommer säkert att hitta sexiga och billiga klänningar som du och dina tärnor verkligen kommer att älska.

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: veaul→tärnklänningar

du kan hitta en omfattande kataloger över klänningar i olika längder vara det fotled, golv, knä till te längd eller ens korta klänningar på nätet och i butiker i närheten. du kan kolla in olika storlekar, mönster, stilar och nedskärningar. Du kan välja designer klänningar som ger en perfekt passform och en elit utseende. ditt bröllop bilden kommer att se ut precis perfekt med din brudtärna klädd vackert.

Det är uppenbart att bruden ska titta på henne mycket bästa på hennes bröllopsdag. Det är dock lika viktigt att brudens systrar och vänner se vacker också. kolla in den enorma samling och välja storlek, tyg, stil och färg på olika klänningar som erbjuds som kan användas för ett flertal tillfällen.

Det finns några tips som du fick tänka på när du väljer brudtärna klänningar. Det var en gammal trend när tärnorna använder för att bära topp till tå matchande outfits. Nu kan du mixa och matcha olika färger, plocka tyger i kombination och kontrast. du behöver inte välja satin alltid. plocka ett tyg som är bekvämt. gå för sidenchiffong, crepe etc. se till att du väljer alla klänningar på samma linjer och använder samma tyg.

du kan göra dina vänner att känna sig speciell genom att ge dem du väljer en nyans som de själva väljer. Om du har en viss färg val, låt dem välja olika nyanser av samma färg. till exempel om du brinner för lila, kan du välja plommon, lavendel, lila etc. se till att skuggan du väljer går bra med sin hy. om bröllopet har ett tema, ingenting gillar det. Du kan välja en nyans beroende på din bröllopstema.

Du kan också plocka enkla tärnor klänningar och förbättra utseendet genom accessorizing. du kan plocka fantastiska bälten, axelryckningar, satin wraps eller använd några blommor att lägga till de vackra klänningar. detta kommer att ge dem en enkel och sofistikerad look. Du kan också koppla ihop upp klänningar med fantastiska smycken som dubbade halsband, droppe örhängen eller pärlarmband. Detta är ett enkelt och elegant sätt kan du anpassa sina kläder och få dem att känna sig speciell.

Du har också möjlighet att få dessa klänningar skräddarsydd. Därför är det inte längre en uppgift att välja klänning till bröllop för dina vänner.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards