Alla inlägg den 18 juli 2015

Av stewart stewart - 18 juli 2015 09:49

hur sofia mechetner gick från gymnasiet till haute couture.

_A2X1574

(Bild via internet)
sofia mechetner

för de flesta människor, en resa till dior butiken ger några lyxiga shopping, men för modell sofia mechetner, en ödesdigra dagen på etikettens Avenue Montaigne boutique ledde till hennes karriär genombrott. medan shopping med hennes agent efter en inställd fotograferingen, mechetner fick upp ögonen för Raf Simons, som råkade vara i butiken på ett infall. förtrollad av tonåringens fridfulla skönhet Simons närmade sig henne att införa själv och ta reda på vem representerade henne. mechetner lämnade nog av ett intryck på designer som veckor senare tog han värvning dior s interna gjutning team för att spåra henne för husets couture presentation. mechetner, som är född och uppvuxen i Tel Aviv förorten Holon flög sedan till Paris för att träffa banan för sin allra första utställning. "Jag var i chock," sade hon till style.com. "Jag skakade av spänning."

_DIO0047

(Bild via internet)
sofia mechetner

på bara 14 år gammal, är mechetner prioriterade skolan snarare än mode, men chansen att gå dior visat oemotståndlig. beskriver sig själv som en jeans-och-t-shirt typ av tjej, behövde modellen visserligen ett ögonblick att anpassa sig till storheten i couture. "Jag brukar inte bära klänningar, och jag aldrig hade en sådan dyr klänning", sade hon. "Jag var rädd att jag skulle förstöra det!" Under repetitionerna Simons och dior team som trygghet och spännande nyheten att hon skulle öppna showen. "Jag fick reda på att jag öppnade showen bara två timmar innan, det är en stor ära, och jag var bara så glad och tacksam" mechetner utropade.

om hon fortfarande planer på att slutföra sin utbildning, har mechetner befann sig njuta av spänningen i sitt nya jobb: "Jag har förälskat sig i modellering, så jag vill fortsätta göra det och utveckla en stor karriär." med Simons-designer som är känd för sin lojalitet till sina musor in hennes hörn är mechetner väl på väg mot framgång. bäst av allt, har hennes modellering arbete gett henne möjlighet att försörja dem närmast henne. höjas med en ensamstående mamma som arbetade flera jobb för att stödja sin familj, planerar tonåring att använda sina inkomster från sin exklusiva kontrakt för att hjälpa kvinnan att hon anser hennes personliga hjälte. "Hon arbetar så hårt för familjen" mechetner sade i en videointervju tidigare i veckan. "Hon alltid stöttar och tar hand om mig, min lillasyster och min lillebror. tillsammans vi alla försöka hjälpa så att det blir lättare för vår mamma. "

Av stewart stewart - 18 juli 2015 09:45

nyckeln i letar efter den perfekta svart cocktailklänning, är det bästa att leta efter klassisk design med tidlösa detaljer. gör den här klänningen din "gå-till" klänning att göra ett bra första intryck, utan att titta daterad eller alltför spännande. dessa plockar bästa i en svart cocktailklänning kommer att få dig ser din bästa och investera i rätt mönster som kommer att stanna hos dig i många år framöver.

cocktailklänning

foto av: cocktailklänning

den svarta volangklänning från Jessica McClintock är bra för dem formella händelser under semesterperioder. i bantning slida klänning styling, har detta v-ringad klänning en unik rufsar detalj längs ena sidan av v-ringad. med en bandad botten att lägga till volym, är den här klänningen klassiker med trendiga stil. en stor fynd på endast $ 180,00, är den här klänningen en stor Sök. perfekt att ta ut för de festliga tillfällen, är den här klänningen en vacker möjlighet att plocka upp och hålla i flera år.

för en liten svart klänning som är professionell för dessa arbets händelser, plocka upp den svarta klänningen från carmen marc Valvo. vacker i en kropp skimming silhuett, den här klänningen har en dubbel V-ringad, konservativ knälång hem och vackra lackläder midjan detalj. den här klänningen skulle vara bra för en jobbevenmang när du vill göra ett bra första intryck, men inte vill snåla på stil eller klass. elegans är det viktigaste inslaget i den här klänningen. slitna på vintern med tights och pumpar slutna tå, är din resulterande ser fantastiska. i vårmånaderna, födde benen och koppla ihop den här klänningen med några lackläder remsandaler. pricier, men praktiskt, är den här klänningen uttalande beslutsfattande och tidlös.

för en stor svart klänning som skulle vara perfekt för alla dina kommande bröllop, plocka upp Vivienne tam svart ärmlös klänning. på $ 525,00, är denna svarta klänningen definitivt på en heftier prisläge, men när du tar en titt på denna lekfullt söt design, kommer du att förstå. med en rynkad kropps fåll detalj som ger volym och ett imperium midjan, är denna klänning stor för en mängd olika kroppstyper. den skimrande satin tyg spelar upp en festlig attityd som helt kommer att spegla din personlighet. den här klänningen är perfekt för sommar, vår eller vinter, oavsett säsong, kommer den här klänningen hålla dig ser fantastiska. Om du inte har pengar att spendera på en ny klänning varje gång en inbjudan rullar in, bara dra den här aftonklänningar ut ur garderoben och du kommer att inse hur tidlös denna design verkligen är.

för den yngre kvinnan, är älskling klänning från abs av Allen Schwartz ett bra alternativ. axelbandslös design med en vacker älskling halsen är så roligt och sagolikt. den bandade naturliga midjan accentuerar en slank figur medan draperade detaljer lägga aa high fashion designelement. de paljett appliqu "brytningar på varje ficka hålla den här klänningen från att vara alltför enkla och bryta upp design för att uppmärksamma dess unika egenskaper. slå på mitten av låret längd, är den här klänningen definitivt för kvinnan som vill visa upp dem sexig stjälkar! på $ 298,00, är den här studentklänningar ett bra pris för en klänning som kommer säkert att vara en favorit för många år framöver.

Välj en av dessa plockar bästa i en svart cocktailklänning och du är inställd med din favorit lite LBD som kommer att vara en stil stapelvara i din garderob för många år framöver!

Av stewart stewart - 18 juli 2015 09:41

Om du planerar din bröllopsdag i år, då är det bra att veta att det finns senaste trenderna för designer klänningar som du kan välja bland. det är bra om klänningar är det faktum att det alltid finns nya trenden varje år, men elegansen av dessa klänningar förblir densamma. du kan hitta dem på nätet, men det finns bara en webbplats som du ska lita på när det gäller stil, design och utseende som du vill ha för din bröllopsklänning. bruden går igenom flera klänningar innan de hittar en som känns speciellt för dem. sanningen är att trenden är olika beroende på plats.

brudklänningar, billiga brudklänningar

foto av: veaul

det beror på väder på platsen, kultur, religion och mode. år 2015 kommer trenden för klänningar ändra lite bort från normen. Detta beror på att modetrend i det förflutna ger nytt liv åt moderna klänningar. helt nya trender kommer mestadels från 70-talet till 80-talet. i själva verket kan du också köpa dem på ett rimligt belopp; de kommer i helt nya och pre-owned också. Begagnade klänningar är inte svåra att hitta, eftersom du enkelt kan hitta designade klänningar på nätet.

Lace- brudklänningar med snörning har varit mycket populär under 70-talet till 80-talet tid och modebranschen i dag vill anta denna design för deras senaste klänningar. du hittar dessa typer av stilar och mönster på nätet. bröllop designers idag lånade gamla egenskaper från det förflutna. du kommer säkert se massor av brudklänningar med snörning i år. några av de klänningar skapas inte med full spets, men du kommer att se dem som utsmyckningar.

bröllop glam- brudklänningar i dag har mer bling för att göra klänningar ser mycket elegant och sofistikerat. kommer du att se lysande utsmyckningar eller dekorationer på bysten området, fåll och midjan för att ge tyngd åt dessa viktiga kroppsdelar. Det finns slöjor med bling och du kommer att se dem på nätet och på banan. designers tänker på nya sätt på hur de kan skapa en modern och sofistikerad ser brudklänning.

klänningar med sleeves- under de senaste åren, såg du billiga brudklänningar skylta skulderbladen och armar, men nu har de ärmar. eftersom Kate Middleton gå ner i gången med sin ärm brudklänning, det redan blev en omedelbar hit och senaste modetrend för brudar i olika delar av världen. Detta är ett tecken på ödmjukhet och det går mycket bra med spets tema.

färgrik gowns- om du inte är en traditionell typ av brud, så finns det massor av färger för dig att välja mellan som matchar din personlighet. konventionell bröllop tror att bruden ska bära en vit färgad brudklänning. användningen av färger på pre-owned klänningar beror på byte av livsstil och varierad kultur.

kort bröllop gowns- under äldre tider, kommer du alltid se brudar bär mycket långa brudklänningar. den här gången, kommer du att hitta knälånga klänningar mycket trendiga, bekväma och praktiska att bära speciellt om du föredrar en utomhus plats för din bröllopsceremonin och mottagning. faktiskt denna trend är inte ny, men det kommer att bli mycket populär här 2015.

Av stewart stewart - 18 juli 2015 09:36

välja den perfekta klänningen
när det gäller att leta efter en ny klänning eller outfit, kan du ofta tycker att det är mycket svårt. Det finns många olika typer av klänningar som du kan välja mellan och som ett resultat, kan du ofta kvar känslan som om du har gjort fel val. Men det verkligen kan vara svårt att välja rätt klänning eller förbereder särskilt när du har bara ett par dagar kvar innan det stor fest. Men att hitta den perfekta klänningen bör inte vara alltför svårt.

aftonklänningar

foto av: veaul

det finns så många olika men fantastiska outfits där du kan välja mellan. några av de outfits ute ser bra ut på hyllan, men inte ser bra ut på dig! det är därför du måste vara så försiktig när det gäller att välja rätt, eller i själva verket den perfekta outfiten. du vill hitta en outfit som gör att du ser fantastisk!

gå online för de bästa erbjudandena
om du söker efter den allra bästa, så ska du välja webben. Internet är verkligen en av de allra bästa platserna där du kan hitta en ny outfit, nya aftonklänningar eftersom du kan få några fantastiska fynd. det är därför fler och fler människor i dag kommer att vara ute efter den allra bästa outfit från webben.

men när du går online kan du få några fantastiska och otroliga erbjudanden som är mycket viktigt, särskilt om du arbetar med en budget. men naturligtvis, om du söker på webben, bör du kunna hitta några fantastiska klänningar för ett fantastiskt pris och du kan naturligtvis jämföra priser och hitta varje pris du behöver inom några sekunder!

får det bästa för dina pengar
idag, bör det vara allt om att se ditt bästa stället för att spara lite pengar. Dock bör du verkligen kunna kombinera båda! du bör kunna se din bästa samt få ett fantastiskt pris för din nya outfit. Det ska inte alla vara om den högsta kostar balklänningar för att se ditt bästa; Det bör handla om kvalitet och stort värde för pengarna.

du ska kunna få stort värde för pengarna oavsett var du handlar. låt oss inse det idag inte har pengar att spendera hundratals på bara en aftonklänningar. du ska kunna få värde för vad du spenderar särskilt på en formell klänning.

Av stewart stewart - 18 juli 2015 09:32

varje kvinna som har haft äran att uppmanas att vara en brudtärna också känner en våg av undergång flyta över henne som hon bedömer kan komma att tvingas att spendera hundratals dollar på något RYNKAD, som färgglada mardröm av en klänning som hamnar ges till goodwill att spara garderobsutrymme. tack och lov, har de dagar nästan neon tyg och omfattande volanger avtagit under de senaste åren. trenden för tärnornas klänningar lutar nu mot classier, mer förfinade stilar som har potential att användas igen som aftonklänningar när bröllopet är över. några brudar väljer även att få sina skötare bära kortare klänningar, vilket också ökar oddsen att dessa klänningar kommer att kunna bäras igen efter bröllopet.

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: veaul

brudar som vill att deras tärnor bär långa klänningar har några bra alternativ att välja mellan som är formella och vacker, men också praktiskt. ett sådant alternativ är den långa jerseyklänning med Charmeuse remmar och midja. denna mångsidiga klänning kan klä upp eller ner med tillbehör, så det är lämpligt för både formella och mer avslappnade frågor. med sina ärmlösa armar, har denna långa jerseyklänning underbara Charmeuse accenter på banden och midja och finns i 20 färger. materialet är bekväma och rynkor resistenta, vilket gör den perfekt för bröllop när resan är inblandade. den ärmlösa lång jerseyklänning är också bra med barn, vilket eliminerar ofta mödosamt sökande efter underkläder som går hand i hand med formella klänningar.

för lite mer av en eterisk, gudinna-typ utseende för brudtärnor, en-axeln chiffongklänning med blomster detalj skapar en mjuk, romantisk look med sin flödande chiffong kjol. denna bantning och modern axlade design presenterar en asymmetrisk ringning och ruching för en strömlinjeformad silhuett. på axeln en elegant blomma detalj för extra charm. en-axeln chiffongklänning med blomster detaljer finns i 20 olika färger och är gjord av importerat polyester. den här klänningen måste kemtvättas endast.

brudar som vill att deras skötare på ett enkelt, men ändå unika långa klänning kommer att älska den långa axelbandslös klänning med kaskad front rufsa. denna långa och flödande skapelse är perfekt för mer formella vår- och sommarbröllop. den korsettliv har subtila sido ruching för en figur smickrande snitt och en cascading främre ruffle som sträcker sig ned till kjolen. gjord av charmeuse och crinkle chiffong, denna kombination av material tillför kontrast och dimension. lång axelbandslös klänning med kaskad rufsa är helt fodrad med en dragkedja bak. den är gjord av importerat polyester och måste kemtvättas. den här klänningen finns i 42 olika färger.

ännu en lång klänning som är perfekt för formella bröllop är axelbandslös smal charmeuse klänning med rynkad midja. denna underbara golv längd charmeuse klänning har en subtilt veckat korsettliv och en rynkad midjan för smickrande silhuett. tillverkad av rika importerade polyester charmeuse, är den här klänningen helfodrad och måste kemtvättas. den axelbands smal charmeuse klänning med rynkad midja finns i en palett av 42 olika färger.

brudar som planerar en mindre formellt bröllop eller som vill bara sina tärnor klädd i en mer mångsidig kortare klänning har massor av bra klassiskt vackra stilar att välja på i längder från knä till te. på kortare änden av skalan, är den korta organza randig grimma klänning en rolig, flörtig nummer som är perfekt för våren. med en enkel älskling halsen grimma livstycket och diagonalt randigt organza tyg, kan denna utsökta stil bäras till bröllopet och bortom. kort organza randig grimma klänning är gjord av ett importerat bomullsblandning och är fullt fodrad med en dragkedja bak. den här klänningen finns i svart, turkos, vattenmelon (rosa) och blåregn (lavendel).

en annan stor, mångsidig brudtärna klänning som kan klä upp eller ner är ärmlös jerseyklänning med charmeuse linningen. med en ärmlös V-ringad tank livstycket och en charmeuse trimmas midjan, flyter detta jerseyklänning graciöst för en mjuk och elegant siluett. klänningen är gjord av ett importerat polyester och har en dragkedja i ryggen. det kan handtvättas eller kemtvättas och finns i 12 färger.

brudar som vill ha en kortare stil men behöver en brudtärna klänning som är lite mer formellt har ett utmärkt alternativ i satin axelbandslös strass bältade te-längd klänning. påminner om en 1960-talet eran klänning, har denna retro-hip tärnklänningar rena linjer och en klassisk siluett med sin axelbandslös urringning och full kjol. för lite skimmer, sitter en rhinestone bälte vid den naturliga midjan. satin axelbandslös strass bältade te längd klänning finns i ett urval av 42 olika färger.

en brud bröllopsdag är en av de få gånger i livet som hon blir att planera varje detalj av händelsen har hon sannolikt drömt om sedan barndomen. plocka ut tärnornas klänningar är en del av planeringen, men de flesta brudar vill hitta en klänning som alla inblandade kommer att älska. tack och lov, de förskräckligt RYNKAD, en användning endast hopkok från förr är ett minne blott. brudtärna klänningar i dag har moderna, rena silhuetter och är mångsidig nog att bära och om igen. oavsett om det är lång eller kort, en klassiskt vacker tärnor klänning till bröllop kommer att lämna alla inblandade glada över att vara en del av denna speciella dag.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards