Alla inlägg den 14 juli 2015

Av stewart stewart - 14 juli 2015 11:00

Taylor-Swift-Wearing-Purple-Lace-Dress-Headpiece

(Bild via internet)

om det finns någon tid Taylor Swift street style allenarådande, är det sommar. hon arbetar grödor topp och kjol uppsättningar som de var avsedda speciellt för henne och gör bär ett par höga klackar ser enkel, även i värmen.

men Taylors senaste utseende är nästan för mycket för oss att hantera. sångaren fram ur hennes new york city lägenhet i en Lacy lavendel fria människor klär det är drömmande nog alla på sitt eget. men naturligtvis, taylor låta henne inre boho drottning ut för att leka, rulla upp designens rena ärmar, fästa en guld hängande runt halsen, och slutar med en blommig headpiece som gjorde henne glöd.

taylor avslutade sin outfit med ett par konjak peep-toe Mary Jane klackar, som gav henne en liten boost utan att ta ifrån henne lila mini. men om allt detta inte är tillräckligt för att imponera på dig, hon också visat sin bästis status genom att välja en titt slående lik Karlie Kloss är på Versace couture show förra veckan.

Av stewart stewart - 14 juli 2015 10:58

är visa propp av partiet är fantasin om varje kvinna när det gäller att klä upp och gå för det. varje klänning har minst en typ av kaross som ser elegant men ändå fascinerande i det och en kroppstyp som ser plågas i det. för vissa kvinnor som tonas och skryta med smalare kroppsbyggnad, att välja en cocktail klänning i en no-brainer spel för dem, men för större damer, plocka upp en klänning som gör dem ser inte bara elegant men mindre tung är en smärtsam uppgift. tack och lov finns det plus storlek cocktail klänningar för kvinnor som är idealiska för att bäras på alla typer av tillfällen.

cocktailklänning

foto av: cocktailklänning

ett plus size klänning är inte skiljer sig från normal storlek en. det är bara att det har skurits och utformas på ett sådant sätt att den passar i proportion till den kvinna som har en fylligare kroppsstruktur. en cocktailklänning för plus size kvinnor är speciellt utformad med tanke på att klänningen täcker kroppen väl och bäraren känns också bekväm i påtagning klänningen dessutom kan smickra hennes figur bättre.

plus size cocktail klädd för kvinnor varierar i längd, men i allmänhet är långa eller knälång att smickra genom cloaking sådana ben. den stil som kompletterar cocktailklänning för plus size kvinna är grimma hals helst. denna typ av cocktail klänning för plus size kvinnor har vanligtvis en v-ringning och band bakom nacken. denna typ av aftonklänningar kompletterar stil samt ger plus size kvinnor en brud utseende. dessa cocktail klänningar för fylligare kvinnor hjälper dem att visa upp sina roliga sida som vanligtvis är dold eller nödvändigtvis inte sett på jobbet.

samtidigt välja en klänning för cocktailparty för plus size kvinnor, med tanke på och ta extra försiktig på vilken typ av material på klänningen spelar en viktig roll. materialet i klänningen kan få dig att se elegant och stilfull samt ge dig en patetisk utseende. så, bör man bättre gå för det material som är smickrande din kroppsbyggnad och lägger till din personlighet istället för att lägga till en bulk till ditt utseende. samtidigt som man försöker olika klänningar för cocktailparty ska du försöka andas in i klänning och även göra olika rörelser för att bekräfta komfort i klänningen. Om du inte kan känna sig fri i den studentklänningar då är det ett komplett utan för dig. Det är bättre att välja en klänning som ger dig komplimanger personlighet och tillägger att det snarare än att välja en klänning som passar till den senaste trenden, men agerar negativ mot dig ser.

klä upp för fest kan du lag du cocktailklänning med en bit skräp juvelerare och kikade tår fastkilade klackar för att stoltsera ett perfekt utseende.

Av stewart stewart - 14 juli 2015 10:41

flickans Högtidskläder är kläder som är tänkt att göra dem att känna sig speciell, och är något som ser utöver det vanliga. Det finns många typer av Högtidskläder för flickor. dessa inkluderar cocktail, boll, studentbal och kyrko klänningar. för många flickor, är idén om formell klädsel en glittrig klänning eller en satin kjol kostym, medan det för andra är mer som en dam smoking eller en skinande klänning gör tillfälle som.

balklänningar

foto av: veaul→balklänningar

tänker på en formell klädsel är lätt, men det har vissa regler som du måste följa för korrekt utförande. att dra bort det med en formell klädsel, först måste du lära dig om vilka typer av dessa klänningar. Det finns flera olika nivåer av klänningar för flickor, som sträcker sig från extremt formell vit slips enkla formella. då finns det en glittrig formell klädsel som erbjuder lite mer utrymme för flickor att uttrycka sina kurviga kroppar och sexighet. bland andra formella slitage alternativ för flickor inkluderar cocktail klänningar, fotled kjolar och skjorta med pantsuits.

Välj en formell klädsel
när det gäller dressing, är nåd en klänning över andra faktorer som komfort. kroppen nära konstruktioner i festklänningar hjälper en flicka sport bysten, armar eller siffra. de luxe tyger är också ett gemensamt drag bland formella mönster.

Det har skett en betydande påverkan av kultur på kläder, är Högtidskläder inget undantag. influenser av populärkulturen i regionen gör någon form av påverkan på dessa klänningar och de sätt de är skräddarsydda. flickor har en option på ett alternativt klänning verk, men bäraren behöver känna sig trygga att sätta på något lite annorlunda.

en annan faktor är din budget. på grund av arten av plaggets hantverk, formella klänningar är sannolikt att kosta dig mer. och ännu mer när du går för alternativ såsom pärla arbete och extra drapering. en formell klädsel är oftast dyra, men det behöver inte vara.

Av stewart stewart - 14 juli 2015 10:36

"En brudtärna klänning", en klänning som bärs för din väns mest speciella dagen, hennes bröllop. Om du får äran att bli en brudtärna och bevittna den särskilda händelsen, du bättre se din bästa. du kommer att minnas detta möte för resten av ditt liv; du kommer att stå bredvid bruden bär hennes blomkorg och ta hand om alla hennes behov. otvivelaktigt kommer du att kommer att vara där i de flesta av bilderna, så hur du ser ut och klär på dagen kommer att fråga en hel del. plocka den perfekta brudtärna klänning kommer förmodligen att vara en intelligent sak att göra. bär den bästa klänningen, make-up och leende kommer att göra det bästa.

tärnklänningar

foto av: veaul→tärnklänningar

en brudtärna klänning måste väljas mycket noggrant. det är lika viktigt som brudens brudklänning. Det bör inte vara alltför fancy eller alltför enkelt. Om du vill att det ska vara enkelt så att du kan ge en komplimang brudens brudklänning bör tillbehör klubbade med klänningen verkligen öka utseendet på klänningen. en tärnor klänning kan antingen vara av samma färg eftersom brudens klänning eller den distinkt färg, men det bör komplettera brudens klänning. en brudtärna är tänkt att förbättra hela tillfälle av sin charm, och detta kan bli riktigt bra gjort med en perfekt brudtärna klänning. Om dina brudtärna klänningar är inte upp till märket, kommer det förstöra hela effekten av kvällen.

inte varje enskild tärna kommer att ha en perfekt figur eller en samma kroppsbyggnad som de andra. varje tärna kommer att ha olika kroppsbyggnad. en klänning kan möjligen ser bra ut på en, men samtidigt kan det se ut som en blunder på den andra. så plocka en klänning utmärkt för varje brudtärna på bröllopet är ofta ett behov av att. den andra viktigaste elementet kan vara tyget. tyget verkligen bör vara sådan att varje tärna bör vara bekväma att bära den. vissa tärnor kan möjligen inte vara bekväma att bära ett tyg som är kroppsnära, så det är oerhört viktigt att välja tyg som varje enskild brudtärna kommer att vara bekväm och nöjd med. Det finns en mängd olika tyger som erbjuds på marknaden, inklusive chiffong, crepe, satin, Georgette tillsammans med en mycket mer. tyget måste vara sådana att tärnorna måste kunna föra bort det väl.

längden av en brudtärna klänning frågor också en hel del. i händelse av en ung brudtärna, bär ett golv längd klänning kan mycket väl vara ett bekymmer. så längden på klänningen bör också övervägas. liknande välja smycken för en brudtärna klänning är också mycket viktigt. Om din klänning till bröllop är verkligen en enkel du kommer att kunna gå för en pärla uppsättning som kan se flott eller om du har möjlighet att gå för danglers att dramatisera utseendet. du har möjlighet att avslöja en hel del på internet återförsäljare som erbjuder låga brudtärna klänningar och smycken att gå med klänningar. sådana webbplatser är vänligare för fickan utan att göra avkall på den stil du vill.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards