Alla inlägg den 24 juli 2015

Av stewart stewart - 24 juli 2015 12:00

kate-middleton-engagement

(Bild via internet)

Om du fortfarande sparka dig själv för saknade din chans att köpa klänningen som Kate Middleton bar för hennes engagemang bilder, kommer du att göra det igen i dag. Harvey Nichols aktiveras på klänningen "popularitet genom att sälja en ny frågan om silkes marinblå Phylis omlottklänning från issa. och nästan lika fort som det gjordes tillgängliga, säljs ut på nätet.

Detta borde inte komma som liten överraskning med tanke på den ständigt varaktig Kate Middleton effekt. i stort sett allt i hertiginnan av Cambridge bär vindar upp blir öste upp av kvinnor som vill klä sig som henne. men Middleton faktiska mode känsla har ifrågasatts av några skeptiska medlemmar i modebranschen, kan du inte förneka kvinnan har några drag när det gäller kläder.

den enkla marinblå klänning sålde för £ 575 (ca $ 894) men du verkligen inte kan sätta ett pris på ser ut som Kate Middleton, nu kan du? dessa fans av klänningen som missade ut på skopa upp den här gången kommer bara att vänta och se om Harvey Nichols (eller någon annan butik för den delen) kommer att vara barmhärtig och släpper klänningen igen.

Av stewart stewart - 24 juli 2015 11:55

cocktailklänningar, även kallad till eftersom cocktailklänningar, kan vara en kvinnas klänning som vanligtvis har en kortare period och även bäras när som helst du har redan blivit ombedd att cocktail bash. cocktail kläder är bäst för att sätta på funktioner såsom en semi-formell, fest och andra högtidliga tillfälle. cocktail kläder finns i ett antal mönster och stilar, ändå bland de verkliga mest använda alternativ kunde den välkända "liten mörk klänning.

cocktailklänning

foto av: cocktailklänning

när man väljer från de olika tillgängliga cocktail kläder, måste du bekanta dig med några av de program som du kanske kanske stöta på. baserat på den nuvarande trenden utvecklingen på året eller klädsel lämplighet, storleken på cocktail klädsel varierar. några andra cocktail klänningar avsluta endast över knäet, medan andra val går till precis runt två inches storlek från över vristen, betecknas som en te längd cocktailklänning.

. varje gång en cocktail klänning variationer ft, är det "ballerina perioden €: det är i allmänhet förbundna med ett morgontimmarna klänning, med alla variationer mellan både tuffa att berätta.

idag, cocktailklänningar komma inom ett urval av söta poster, med 100% bomull, satin, och dessutom chiffong. dessa för närvarande är normalt den mest populära valet.

vissa individer får en inbjudan till en fest eller speciella evenemang och har inte något begrepp produkt att använda.

bilkörning över eller under klä upp för evenemanget börjar ställa in. hittar du några signaler för att se när du är förbryllad om vad vad man ska ha till festen. med alla begäran som en touch, är du benägen att försiktigt klänning om begäran kommit via e-post eller kanske via telefon. efter inbjudan kommer via e-post, är chansen att du för närvarande kan kräva av din cocktail klänning.

när bad att närvara vid ett tillfälle deltog i form av en välgörenhetsorganisation eller annan sammanslutning, är en cocktail klänning bland de mest klänningen du måste överväga. i allmänhet, kan dechiffrera vilken typ av garderob till raid vara så enkelt som att få fråga. betydligt mer än ofta, kanske du hittar stilar; såsom ett exempel till exempel "avslappnad outfit, €" semi-formal kläder € eller "finkläder förväntade € på begäran.

när du registrerar dig för en cocktail ackumulering, ska du inte bära en sequined klänning - de kan vara för en liknande formell tillfälle som ett bröllop eller bröllop parti. festklänningar planer kan variera från en liten varaktighet till något som slutar över anklarna.

när som helst när du ska välja färg på din cocktail klänning, bör du komma ihåg i vilken hela sommaren, blom foto, luft citron, milda miljövänliga, ljusgröna samt gulfärgade, plus några andra pasteller ser bra ut på den här gången. för varje kallt väder get-together, tråkig, crimson, mörker, mörkare och svarta orange cocktail kläder kan bantning. en av de viktigaste tips som rör studentklänningar: inte försöka få in en outfit som är minimera för låg eller möjligen alltför begränsat; utfallen skulle kunna bli katastrofala.

Av stewart stewart - 24 juli 2015 11:51

bröllop är det speciella tillfället i en kvinnas liv att se henne absolut bästa. när hon gick ner i gången och hennes hand överlämnas till sin man, alla ögon på rummet ser på henne. naturligtvis vad följer bröllopet är vanligtvis en dans och en mottagning med en prydlig sitta ned mjöl och en mottagning. även om det är viktigt att se din allra bästa, kan bröllop också vara en ekonomisk börda för ett par.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

det är därför vi-dding-klänningar är här för att hjälpa. de gör hög kvalitet men låg kostnad med bästa kvalitet, rabatt bröllopsklänningar genom att spara på bekostnad av att köra en butik. istället kan du handla på nätet från ett stort urval av högkvalitativa rabatt vi-ddingdres-ses som kan bokstavligen gjort från i princip alla stil eller tyg. istället för att köra en butik, kan du välja mellan antingen standardformat eller ge dina egna mått. klänningar görs på beställning och sedan bröllopsklänningar inte använder tredjepartsleverantörer, kan du vara säker på att din klänning är gjord perfekt för din speciella dag.

förstås en klänning är inte komplett utan smycken. det är därför bröllopsklänningar erbjuder gratis smycken unika och vackra behagar. med köpet av en bröllopsklänning. detta kommer att ge bruden en möjlighet att lägga till de nödvändiga tillbehör såsom armband, halsband, örhängen, eller terrias. du kommer att gnistra när du närmar dig altaret och stå upp innan publiken med ditt bröllop klänning och smycken från bröllopsklänningar.

alla klänningar är helt nya från tillverkaren. de mönster som är unika. Det finns inga begagnade klänningar. brud är världens ledande online bröllop kläder hemsida. de ger bröllopsklänningar och brudklänningar för alla typer av tillfällen och typ av bröllop. brud förstår att bröllop kan vara mycket dyrt och trycket av att inte vilja se billig väger tungt på varje Bröllopsfixaren. Det är därför vi-dding-Dres-SES erbjuder högkvalitativa rabatt bröllops Dres-ses till överkomliga priser.

genom att välja bröllopsklänningar du kommer att kunna se din absolut bästa utan att låta någon veta att du använt en rabatt w-edding-klänning. plus just nu kan du välja bland ett stort urval av smycken för att gå med ditt varumärke ny bröllopsklänningar på din speciella dag. Om du planerar ett bröllop, kommer du vara glad att du gjorde

Av stewart stewart - 24 juli 2015 11:36

gradering och prom tid är förmodligen en av de mest spännande perioderna på en flickas liv. varje flicka vill se fascinerande på prom night och ännu mer än så, vill att varje flicka att vara den bästa och att vara en krönt balens drottning. detta kräver de bästa klänning, tillbehör och allt annat inblandade.

aftonklänningar, långklänningar

foto av: aftonklänningar

Överdriv inte
När flickorna blir för upphetsad för deras första prom night, kan de lätt ryckas med alltför mycket av sexighet och slinkiness. Tja, kanske det verkar bra för vissa, men du får inte glömma att du är en 17-årig flicka och det är nödvändigt att hålla en viss anständighet i ditt utseende. Med andra ord, vill du inte att se ut som en strippa. du inte behöver något, men beundrande blickar, när de passerar folkmassan.

tänker på dig själv som en royalty. överväga enkla linjer och lux tyger för din aftonklänning. kan du överväga att bära en sequinning grimma topp klänning eller en fantastisk backless liten svart klänning och du kommer att bli uppskattad för säker. Glöm inte att kolla balen klädkod. också, glöm inte om tillbehör. din mamma kommer att vara till stor hjälp i den här frågan genom att hjälpa dig välja rätt skor, väska och smycken som förgyller din look.

det finns olika fantastiska aftonklänningar till bröllop salonger och butiker, som du kan tänka på också. du kan hitta en hel del stora namn inom mode där borta, inklusive Aglaia, mari lee, efter sex och andra för rimliga kostnader. Du kan också ge det ett försök på webben, eftersom du kan hitta något intressant där.

du är en unik person
det handlar om att se original, helt annorlunda än alla andra, men ändå ser fantastiskt. Det är bättre att börja leta efter rätt mönster och tillbehör minst tre månader innan prom night. titta i den senaste tidningen frågor, samtidigt hålla ett öga på stjärnorna som förekommer på röda mattor på olika händelser. spara eller klippa bilder av klänningar som du gillar och sedan gå vidare för shopping.

Kom också ihåg om din frisyr, accessoarer och skor, eftersom de kommer att antingen lägga till din look eller förstöra den. Men prova olika stilar av aftonklänningar för att hitta en som passar dig bäst. och glöm inte om din budget.

innan prom night
när bara ca 2 veckor återstår innan prom night, är det den bästa tiden för att köpa din dröm långklänningar. köper inte det tidigare, eftersom din form kan förändras och du kommer att behöva framkalla förändringar i klänningen "design. när bara en vecka kvar, kan du börja försöka på och bära klänning, accessoarer och skor för att träna din promenad och bara vänja sig klänningen.

Om du inte gillar hur dina skor passar din studentklänningar, det finns fortfarande tid att få ett annat par och allt annat du kan tänkas behöva för bollen. besöka en lokal skönhetssalong för att få din frisyr och make-up gjort. ta en titt på din totala image och tror att om några ändringar krävs fortfarande. när du är säker på om ditt utseende, du är redo för prom night.

Av stewart stewart - 24 juli 2015 11:26

bröllop skor är inte om skönhet. att allt som rör bröllop och brudar är "vacker" är passe, är idag allt om glamour och stil och hur mycket de översätter till din personlighet. klänningen, mottagning, bröllop tema och även bröllop blommor har upphört att vara ganska men har blivit allt om stil och hur attraktiva de är i mer förföriska mening. tiderna har förändrats och så har innebörden av många saker.

brudskor, bröllopsskor

foto av: veaul

samma är fallet med skor för bröllop. Oavsett om du bär en häl eller en platt sko det handlar om hur glamoröst det ser ut och hur glamoröst det gör att du ser. så när du bär klackar, är de inte bara gammaldags klackar som kvinnor bar och ännu viktigare, att varje kvinna bar. idag inte bara bära bröllop skor, bär du remmen typ av sko eller t-bandet eller pumparna eller åskådare eller Mary Jane eller bilderna. de hundra sorter av skor och var och en är en show vid din personlighet. så du måste välja klokt att bära rätt sko som du kan bära sig väl, där du kan hantera och som skor den typ av varm kvinna som du verkligen är. inte underskatta kraften av skor, kan de göra eller förstör din klänning i en sekund.

du kan ha ditt bröllop skor i många stilar, såsom den gemensamma sandal typ eller typ ankelbandet. Det finns också ankeln wrap stil som som namnet antyder, sveper en rem runt anklarna. då blocket hälen slag som är i stort sett som en stor sulor sko, inte som en plattform men ja något liknande dess nära följeslagare. i hälarna du kan få din sko göras i stilettform eller kilen formen i medium eller hög klack avatarer. medellång klack är ungefär mellan 2-3 inches och hög är över 3 inches, så var försiktig med vad du väljer eftersom du kommer att behöva gå i dem på gången på din bröllopsdag och det är en dag du kan inte ha några missöden.

Om du är en av de klumpiga vandrare sedan välja de platta brudskor i stilarna som nämns ovan. du kan få ballerinaskor i vitt späckade med Swarovski kristaller för att ge dem den uppkäftig utseende vi diskuterade tidigare. kristallerna kan vara små, dubbade hela skon eller stora enorma göra ett djärvt uttalande. linje med vad vi pratade tidigare kommer de djärvt uttalande ettor och bör vara det rätta valet. trots allt det är din bröllopsdag och allt måste vara strålande och utöver det vanliga.

den peep toe typ stilett är också en av de mest berömda val av alla brudar. i höga klackar version det bara leder till en mycket glamorös avatar som gör dig till out-of-the-world brud som du vill titta. några brudar går också för gladiator typ av bröllopsskor och som är lika djärv som det blir. Om du planerar en kort brudklänning med en lång tåg, är detta det bästa valet för dig. Jag tror att det kommer att göra ensemblen ser helt varm.

Internet är full av stora bröllop skor som bara skulle passa in med att en utomordentligt vacker klänning som du har planerat att bära på din speciella dag. gå vidare hitta det och har en stor bröllopsdag.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards