Direktlänk till inlägg 24 juli 2015

välja en prom night aftonklänning

Av stewart stewart - 24 juli 2015 11:36

gradering och prom tid är förmodligen en av de mest spännande perioderna på en flickas liv. varje flicka vill se fascinerande på prom night och ännu mer än så, vill att varje flicka att vara den bästa och att vara en krönt balens drottning. detta kräver de bästa klänning, tillbehör och allt annat inblandade.

aftonklänningar, långklänningar

foto av: aftonklänningar

Överdriv inte
När flickorna blir för upphetsad för deras första prom night, kan de lätt ryckas med alltför mycket av sexighet och slinkiness. Tja, kanske det verkar bra för vissa, men du får inte glömma att du är en 17-årig flicka och det är nödvändigt att hålla en viss anständighet i ditt utseende. Med andra ord, vill du inte att se ut som en strippa. du inte behöver något, men beundrande blickar, när de passerar folkmassan.

tänker på dig själv som en royalty. överväga enkla linjer och lux tyger för din aftonklänning. kan du överväga att bära en sequinning grimma topp klänning eller en fantastisk backless liten svart klänning och du kommer att bli uppskattad för säker. Glöm inte att kolla balen klädkod. också, glöm inte om tillbehör. din mamma kommer att vara till stor hjälp i den här frågan genom att hjälpa dig välja rätt skor, väska och smycken som förgyller din look.

det finns olika fantastiska aftonklänningar till bröllop salonger och butiker, som du kan tänka på också. du kan hitta en hel del stora namn inom mode där borta, inklusive Aglaia, mari lee, efter sex och andra för rimliga kostnader. Du kan också ge det ett försök på webben, eftersom du kan hitta något intressant där.

du är en unik person
det handlar om att se original, helt annorlunda än alla andra, men ändå ser fantastiskt. Det är bättre att börja leta efter rätt mönster och tillbehör minst tre månader innan prom night. titta i den senaste tidningen frågor, samtidigt hålla ett öga på stjärnorna som förekommer på röda mattor på olika händelser. spara eller klippa bilder av klänningar som du gillar och sedan gå vidare för shopping.

Kom också ihåg om din frisyr, accessoarer och skor, eftersom de kommer att antingen lägga till din look eller förstöra den. Men prova olika stilar av aftonklänningar för att hitta en som passar dig bäst. och glöm inte om din budget.

innan prom night
när bara ca 2 veckor återstår innan prom night, är det den bästa tiden för att köpa din dröm långklänningar. köper inte det tidigare, eftersom din form kan förändras och du kommer att behöva framkalla förändringar i klänningen "design. när bara en vecka kvar, kan du börja försöka på och bära klänning, accessoarer och skor för att träna din promenad och bara vänja sig klänningen.

Om du inte gillar hur dina skor passar din studentklänningar, det finns fortfarande tid att få ett annat par och allt annat du kan tänkas behöva för bollen. besöka en lokal skönhetssalong för att få din frisyr och make-up gjort. ta en titt på din totala image och tror att om några ändringar krävs fortfarande. när du är säker på om ditt utseende, du är redo för prom night.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards