Alla inlägg den 8 juli 2015

Av stewart stewart - 8 juli 2015 10:00

shanna-crop

(Bild via internet)
shanna jackway

Det finns tre saker som du kan förvänta dig vid varje chanel show: en utsökt uppsättning, massor av kändisar i den främre raden, och en bana lineup fyllt med ögonblick toppmodeller. för hösten 2015: s haute couture show, Lagerfeld förlitade sig huvudsakligen på hans försökt-och-sant chanel matcher på catwalken, men några få utvalda nyare modeller anslöt sig till åtgärden, att kliva in Chanel "cercle privé" casino för sin första couture show. nedan uppfylla de fyra modellerna som verkligen slog det stort på couture.

emmy-chanel

(Bild via internet)
emmy krüger

couture har sett emmy krüger ta på en mängd olika inkarnationer, från neonhårig vid giambattista valli att Pixie-beskurna på armani privé. vid chanel, var Krügers rött hår gömd under seriens enhetliga svarta guppar, men hon gjorde intryck ändå.

marga-chanel

(Bild via internet)
marga Esquivel

marga Esquivel först gjorde ett plask på landningsbanan på Guccis resort 2016 show och senare på Marc Jacobs, där guido palau klippa hennes nya lugg backstage. med en chanel haute couture utseende, Esquivel ansluter sig till raden av Lagerfeld flickor redo för storhet.

camille-chanel

(Bild via internet)
camille Hurel

camille Hurel fick sin start i eliten modell utseende tävlingen igen 2014. Sedan dess har hon hålls saker exklusiv vandring bara för en utvald uppsättning av etiketter inklusive Givenchy, Valentino, och Alexander McQueen. Hurel första officiella couture banan var atelier Versace tidigare i veckan, men Chanel har en särskild lockelse för franska skönhet. Post Visa Hurel uppdaterat sin instagram tacka både Lagerfeld och Chanel rollsättare, Aurélie Duclos.

shanna-chanel

(Bild via internet)
shanna jackway

australier nykomling Shanna jackway har gap tänder och en gamine vibe som kräver att tänka Lagerfeld favorit Vanessa Paradis. chanel är bara den andra internationella banan som jackway har prytt, fjädrar den första är Nicolas Ghesquière episka Palm Resort show.

Av stewart stewart - 8 juli 2015 09:54

letar du efter pärlstav bröllop skor? Ja, jag vet hur det känns när ditt bröllop är runt hörnet. söka runt för att hitta den perfekta skon för dig själv. du har turen att vara här eftersom jag kommer att tala om några riktigt bra skor här som du kan använda i ditt bröllop.

Beading Brudskor

foto av: Beading Brudskor

nu ska vi prata om den första, som är något annat än den eleganta pärlstav strass bröllop sko. detta är en av de pärlstav bröllop skor som du verkligen bör överväga om du menar allvar med ditt bröllop. vad gjorde jag bara säga? ledsen, jag vet att du tar ditt bröllop på allvar men brud skor måste väljas med omsorg. vill veta mer om den här skon? denna sko har två remmar, ett "t" rem som kan anpassas till din egen smak och en ankelbandet. båda är mycket viktiga i en brud sko och du kommer att ha en sko med båda närvarande.

Jag vet vad du tänker på. du är förmodligen undrar varför jag inte har talat om hälen. Jag vet inte vet om du gör detta, men när jag berätta någon brud om pärlstav bröllop skor, den första delen av skon de frågar om är hälen. Tja, denna sko jag talar om har en 3 1/8 klack. hoppas du är nöjd med detta. Om du inte är, jag har ytterligare en sko för att prata om så fortsätta läsa. hur är det med färg? färgen är vit hertiginna satin. hur sändningstiden? Om du är en kommer att köpa det på nätet, måste du vänta i 2-3 dagar för att få din vackra bröllop sko.

när folk ställa frågor om pärlstav bröllop skor och nästan vad som helst som kan köpas, både online och offline, de aldrig glömmer att fråga om priset. Jag klandrar inte dem (inklusive jag själv). du arbetat hårt för pengarna och du skulle vilja veta priset, så att du kommer att avgöra om denna sko är värt pengarna. denna sko är (inte springa iväg) som säljs till ett pris på $ 259 och det är amerikanska dollar. men tror du verkligen att du kommer att spendera så mycket pengar? Själv skulle jag inte.

men här är goda nyheter för dig. du ska köpa denna sko på $ 160. fd priset är det ursprungliga priset och senare är försäljningspriset. Det kan variera mellan olika webbplatser.

Jag kan inte tro att jag bara talade om en av de många goda och vackra pärlstav brudskor jag ville prata om. förlåt för det. ha en bra dag.

Av stewart stewart - 8 juli 2015 09:46

de flesta av de gånger blommor uttrycka dina känslor och saker du vill säga. för brudar är det mycket viktigt att deras känsla och inspiration när det gäller deras bröllop kommer över högt och tydligt.

Konstgjorda Blommor,Brudbukett

foto av: Konstgjorda Blommor Brudbukett

i varje bröllop, blommor är en av de viktigaste bitarna när man talar om kyrkan eller ceremoni, plats och bröllopsfest dekoration. blommor måste gå tillsammans med varje enskild detalj av bröllopet, plats, färg och säsong.

några av dessa brudar har en vision i huvudet om vad de skulle vilja i sin helhet, men när man går in på detaljer kan det vara svårt att göra alla de rätta valen, särskilt när det gäller blommor och kunskapen är kort.

för en somrig bröllop eller en exotisk destination bröllop alla typer av levande färger som gult eller hot pink gerbera upp till paradisfåglar eller heliconias kan användas. för en vår eller trädgården bröllop trädgård rosor kommer att göra magi, eller kanske prova några vita liljor eller liljor och om under budget varför inte nejlikor. framåt, för en nedgång bröllop om vill matcha fantastiska färger från bladen på träden varför inte prova några choklad kosmos, eller ens några dahlior i vissa apelsiner, gula och röda. om att gå för en vinter bröllop grenar kommer att lägga en perfekt touch till center, stjärnor i Betlehem, eller vita orkidéer kommer att göra susen för dina dekorationer. Om du letar efter en mer klassisk och traditionell känsla tveka inte att gå för vita trädgårds rosor vissa hortensior de är alltid vackra och aldrig går ur stil.

bröllopet blommor som du använder beror också på den inspiration som du vill ge din speciella dag. alla rosor och pioner är mycket romantisk. dahlias, orkidé, gerbera och mammor är söt och kul på samma gång, kommer de också att lägga massor av färg för dig händelse. liljor, kallor och anemoner är mer elegant och sofistikerat. choklad kosmos, tropiska blommor, solrosor och tulpaner kommer att visa en kreativ och rolig person. Om du letar efter en mjuk och omtänksam inspiration använder hortensior, Stephanotis, riddarsporrar och ranunculus.

brudar får ofta frustrerade eftersom de inte kan ta emot sin budget och kunna använda blommorna som identifierar dem, som de vill. lyckligtvis för dessa brudar finns det praktiska och användbara lösningar som grossister. inte låta dig kreativitet och visioner ner för pengarna skäl. Dessa är bara några exempel på att brudbukett kan hjälpa dig att kommunicera och inspirera på din speciella dag.

Av stewart stewart - 8 juli 2015 09:37

Det finns många alternativ som du kan använda en rad av sexiga underkläder som sina egna nycker och fantasier.

Sexig Korsett

foto av: Sexig Korsett

om du är villig att använda sin vilja och att leva sina drömmar, korsetter är den perfekta ursäkten för att komma i form och se själv som kan göra dina fantasier tar dig genom hela uppsättning kläder verkar ha varit exklusivt designad för att uppfylla dina behov . korsetter har en lång historia, som går tillbaka till början av nittonhundratalet, när kvinnor brukade vara en kropp kramar linjer mjuka former, lägga till skönhet, än något annat. Under årens lopp har korsetter skett många förändringar i slutet av sitt liv i mer än ett sätt. idag korsetter tros vara en av de exklusiva tillbehör och en av de sexigaste underkläder som skulle kräva en stor möjlighet som måste wait.corsets är kända för sin förmåga att göra din kropp smalare och i bättre form, som belyser kurvor kroppen formen på din kropp mer flexibel, relevant och bustier på rätt ställen. bakom ett gemensamt mål som köpte korsetter för att förbättra bäcken och bröst områden, vilket gör den lilla storleken på höften och ge dig den perfekta timglasfigur du alltid drömt om. utveckling de senaste åren, inte många vet inte att korsetter för medicinska ändamål, och om den ger rätt mängd tryck på rätt plats, där människor inte bara ser bättre men också må bra genom en förändring i bästa fysiologiska systems.today, korsetter är tillgängliga i en mängd olika former, storlekar och former som varierar från strukturen, och att var och en är i kroppen. i fråga om stil, det finns fler korsetter och lågkonjunktur för att utvidga rätten händerna på höfterna, som täcker hennes bröst bekvämt. då finns det också bröst korsetter, avslöjar botten av bröstet och körde hans höfter alltid. det finns också de som går utöver höft, knä eller strax under höfterna. i vissa fall monteras korsett strumpeband bälten, som används för att hålla ner och förhindrar dem från att glida ner. väl, pojkarna är oändliga - och vilka effekter det har på kroppen och sinnet är viktigt.

Ovido - Quiz & Flashcards