Alla inlägg den 16 juli 2015

Av stewart stewart - 16 juli 2015 11:26

espy-awards-2015-best-dressed-ftr

(Bild via internet)

från fantastiska stjärnor till underbara idrottare, den röda mattan på 2015 espys var helt glam - och vi kan inte få nog av alla de heta blickar. vem tycker du var bäst klädd i natten? vara noga med att kolla in alla fantastiska outfits och rösta!

2015 ESPY Awards i la den 15 juli förde ut en massa kändisar och idrottsmän - och deras sätt var helt häftig! från världen-cup vinnande US kvinnors fotbollslag till Britney Spears och, naturligtvis, caitlyn Jenner, mode var på punkt - men vem tror du rockade bästa utseende?

celeb uppsättning används för att gunga den röda mattan, men den här gången de hade konkurrens från fräsande idrottare, som alla fashionabla honor sätta sin bästa fot framåt på galan. Ronda Rousey rockade en formsydd svart och vitt, långärmad mini, som satte henne tonas siffra på full skärm tack vare det stora detaljer, som hon accessorized med en swarovski kristall mesh koppling.

Av stewart stewart - 16 juli 2015 11:20

stora dejt ikväll och är du redo att vända några huvuden? läs nedan så att du kan räkna ut vilken liten blackdress din dag kommer att gå bonkers för.

cocktailklänning

 

foto av: cocktailklänning

varje flicka behöver den perfekta lilla svarta klänningen i hennes garderob. lite blackdress är en kväll eller cocktailklänning, skär enkelt och ofta ganska kort. den är avsedd att vara långvarig, mångsidigt, prisvärt och tillgängligt för så marknaden är möjligt och i en neutral färg. dess utbredning är sådan att det är ofta helt enkelt kallad "lbd". detta är en akronym ofta används i nutid.

den lilla svarta klänningen anses vara en viktig del för en komplett garderob av många kvinnor och mode observatörer, som tror att det som regel av mode.

varje kvinna borde äga en enkel, elegant blackdress som kan klä upp eller ner beroende på tillfälle. ett exempel, bör det bäras med en jacka och pumpar för dagtid affärs slitage eller med mer utsmyckade smycken och accessoarer för kvällen. den idealiska stilen i lilla svarta klänningen bör vara så enkelt som möjligt: en kort blackdress som är alltför tydligt en del av en trend skulle inte bli godkänd eftersom det snart skulle visas daterad.

i sin enkla historia och utveckling, färgfaktor inom mode och formella slitage visar gång på gång en motvilja mot svart. återkomsten av kroppen medvetet kläder och dämpade färgscheman har åtagit sig återfödelse av dominerande svart. retrospektiva tendenser av 1980-talet i slutet av 2000-talet banade vägen idag för återvändande av intresse för klassiska lilla svarta studentklänningar. även i populärkulturen, den ikoniska lilla blackdress som delar sin känsla för stil: enkelt tidlös, lekfullt elegant, och redo för allt på ett ögonblick varsel, att dess har titeln på en vindrickande nätverk webbplats. det ens varit populärt i musikkulturen: från 1980-talet till idag, har det varit minst fem musiker som kommit över den lilla svarta klänningen betona deras sång.

vad håller det lockande när som helst och var som helst, kommer små blackdresses alltid att vara i sak. söka efter din lokala återförsäljare som tillhandahåller en lbd samling som presenterar smickrande mönster och couture. Det beror på att du kommer att vilja titta perfekt för din dag-natt i den perfekta lilla svarta klänningen. delta i en viktig kväll tillfälle i den perfekta lilla blackdress. gå från kontoret till kvällsarrangemang i en mantel klänning. ta ett steg på den djärva sidan med en axelbandslös festklänningar eller en förskönad svart klänning.

utforska spännen, bälten och andra detaljer på en svart cocktailklänning. känna elegant iklädd kortärmad klänning eller vara redo att dansa i en ärmlös klänning. eller bara sätta på blackdress om du funderar på att förföra att vissa någon eftersom risken är, kommer han att tro att du är sexig. från inbyggda klänningar till draperade klänningar, LBD är här för att stanna. numera kan du enkelt köpa aftonklänningar eller veaul nätet.

så om du går till en semi formell, svart slips händelse eller bara på en varm dag, är en svart cocktailklänning alltid rätt val. det är upp till dig att hitta den bästa lilla svarta klänning för din stil och budget.

Av stewart stewart - 16 juli 2015 11:15

nu att ditt bröllop är redan under utarbetande status, det finns många saker du måste ta hand om, men mest av allt; du behöver för att välja den perfekta brudklänning att bära på din stora speciella dag. beslutet att välja en brudklänning eller annan är förmodligen en av de svåraste beslut du någonsin kommer att behöva ta, särskilt i samband med ditt bröllop. som någon brud, har du förmodligen tänkt på den perfekta brudklänning för dig i många år nu och alltid försökt att föreställa sig själv klädd i en perfekt klänning. Men nu när du sätts framför detta beslut, inser du att den perfekta klänningen du alltid drömt om är fortfarande en dröm och du måste välja din brudklänning från de tusentals befintliga. så att välja de perfekta klänningar för bröllop är en av de svåraste beslut du kommer att behöva göra relaterade till ditt bröllop.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul→brudklänningar

vanligtvis är en av de första egenskaper som brudar söker i en brudklänning silhuetten. som så hittar du en mängd vackra klänningar för bröllop, såsom a-line klänningar, balklänningar, prinsessa bröllopsklänningar, trumpet, sjöjungfru, slida eller kolumn klänningar. medan många brudar väljer någon annan silhuett typ för deras klädsel, de flesta av dem välja ett-line bröllopsklänningar.

dessa är förmodligen några av de mest populära på grund av sin perfekta utseende. faktiskt ser någon brudklänning underbart, men när man tittar på en-line bröllopsklänningar, ser du en perfekt brud bär dem.

A-Line bröllopsklänningar inte begränsa dina alternativ mycket, men, så du kommer fortfarande att ha ett ganska svårt beslut att fatta när det gäller ditt val. Det finns många andra egenskaper som definierar dessa klänningar, så dina alternativ är över tusentals klänningar som du behöver för att välja från. för att göra ditt beslut lite lättare, kan du försöka att bara leta efter de egenskaper som du föredrar mest. till exempel om du vill att din bröllopsklänning att vara ärmlös, till exempel, eller älskling, golv längd och med vissa utsmyckningar, då endast leta efter bröllopsklänningar för bröllop som har dessa egenskaper du föredrar.

du kan känna sig fri att bläddra igenom olika alternativ som a-line bröllopsklänningar kan ha. till exempel, kan du välja halsen, som är en av de viktigaste egenskaperna för en klänning. Det finns många halsen typer, så att du kan välja den som du föredrar. midjan är också viktigt; särskilt att det kan hjälpa dig att välja en klänning som bäst passar din kroppstyp. du kan gå vidare med dina alternativ, och inte bara välja ärmlängd, men även vilken typ ärmen. Naturligtvis ska du inte glömma att leta efter klänningen längd och träna som du gillar mest för din klänning. också, det finns gott om andra alternativ som gör att du kan göra ditt beslut lite lättare, genom att låta dig bara leta efter klänningar för bröllop som passar dina önskemål.

fantastiska a-line bröllopsklänningar väntar dig att välja mellan, för att göra fantastiska på din bröllopsdag. välj det som passar dig bäst och att du känner dig mer bekväm med, så att du kommer att känna och ser bra ut på den mest speciella dagen i ditt liv!

Av stewart stewart - 16 juli 2015 11:10

välja en formell klädsel kan vara nervpåfrestande för många kvinnor. det stora utbud av formella klänningar tillgängliga både online och offline kan göra saker och ting svårare än lätt. Men i stället att fastna med de senaste modetrenderna, mönster, färger och nedskärningar är det bäst att alltid börja med att hålla grunderna i vad som ser bra ut på dig i åtanke. sedan hitta något som omfattar de grunderna ännu råkar vara den senaste designen.

aftonklänningar, långklänningar

foto av: aftonklänningar

köpa smickrande formella klänningar
Om du är självmedveten om hur din kropp ser bär fel typ av klädsel kan få dig att känna sig obekväm. För att hitta en klänning som framhäver kroppens bästa attribut du behöver för att identifiera ett antal saker som inkluderar:

du behöver för att identifiera problemområden till exempel om du har korta ben eller kraftiga ben sedan bär klackar är en bra idé eftersom det kommer att skapa intrycket av långsträckta ben. Likaså om du har lite fett runt magen kanske du vill undvika att bära hud kramar plagg som gör detta faktum uppenbart. måste du också köpa en formell klädsel som döljer de områden du är själv medveten om.

markera ditt kroppens positiva, så om du har vackra söker vapen eller vapen som du är stolt över sedan välja en ärmlös klänning. kvinnor som är stolta över sin baby blå ögon bör välja klänning färger orange, grönt eller gult som drar mer uppmärksamhet till deras ögon. genom att dra mer uppmärksamhet till de delar som du känner dig bekväm med du kommer att känna mer självsäker.

Du bör också välja en färg som komplimanger din naturliga hudton. rosa flådda eller lätta flådda människor kommer att se bra ut i formella klänningar som är mörk som mörkblå, silver, rosa, turkos och lila. människor med mörkare hud kommer att se bra ut i formella klänningar som är guld, orange, rött, brunt och olika nyanser av grönt.

komfort bör vara din högsta prioritet
även om formella klänningar är ökända för att vara obekväm ska du inte köpa en klänning som känns alltför snäv. en formell klädsel bör inte kväva dig utan att du utrymme att röra sig och andas. Det är också viktigt att notera att huden kramas klänningar och stilar ofta få dig att se större / chubbier. om du förlorar och får massor av vikt ofta se till att långklänningar du köper är en halv tum eller så större.

undvika axelbandslösa klänningar som pesten
de flesta kvinnor inte är bekväm att bära axelbandslösa klänningar, men de bara bära dem eftersom det är på modet eller det gör dem ser sexig. när det kommer till formell klädsel kan du enkelt hoppa bära axelbandslösa klänningar såvida du känner dig bekväm i det. eftersom de flesta kvinnor inte är vana vid att bära axelbandslösa kostymer i deras dagliga liv är det bäst att de hoppa över dessa typer av klänningar. att nämnda axelbandslösa klänningar kan göra vissa kvinnor känner sig obekväma som hamnar leder till dem att behöva rycka på sin balklänningar obevekligt gör dem ser märkbart obekväm. Detta är uppenbarligen inte det intryck du vill ge människor under en formell händelse.

Av stewart stewart - 16 juli 2015 11:05

köpa brudtärna klänningar för din brudtärna är säkert en värdig investment.selecting suitabe brudtärna klänningar behagade dina tärnor men inte kan överskugga själv är verkligen en skrämmande matter.we tyder på att dina tärnornas klänningar bör vara lång om du har en formell bröllop. om du har en mindre formellt bröllop kan du ha antingen te längd bröllop brudtärna klänningar eller knälång bröllop brudtärna klänningar.

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: veaul→tärnklänningar

hur man definierar ditt bröllop mellan formellt och informellt? om ditt bröllop kommer att hållas efter 20:00, anses det mycket formell och du behöver definitivt långa tärnornas klänningar. efter att ha sagt detta, måste jag säga att te-längd och kortare längd klänningar är ganska populär och vinner hastighet så som med de flesta regler för etikett, är vattnet något muddied. bara försöka hålla nivån av formalitet konsekvent inom hela klädsel.

också, inte låta dina brudtärnor att bära extremt korta klänningar, särskilt om de är att vara på en upphöjd plattform på framsidan av kyrkan! det är verkligen inte en lämplig bröllopsdräkt. Jag slår vad om du inte vill att tjejerna ska se ut som de kommer klubbverksamhet - om ditt bröllop är på en plats där kanske du ska ut efter ceremonin.

oavsett längd du väljer att använda god smak och sunt förnuft. överväga helhetsintrycket av klänningar och kläder från flera vinklar på plats. du vill att din bröllopsfest för att se respectfuland minnesmärke. ett bröllop är en rolig tillfälle, men en allvarlig också.

den sista frågan är var man kan köpa bröllop brudtärna dresses.maybe du har spenderat en massa pengar på dina vackra brudklänningar, och du inte vill spendera mycket på that.hundreds av brudtärna klänningar för dig att välja mellan, och det är mer, dessa bridesamid klänningar är alla till grossist låga priser!

Vi tillhandahåller högkvalitativa bröllopsklänningar, bröllopsbrudtärna klänningar, brudtärna klänningar, brudens mor klänningar, balklänningar, festklänningar, cocktailklänningar, Homecoming Klänningar, semester klänningar, söta 16 klänningar, allt till grossist billiga priser. Vi tror hög kvalitet till ett rimligt pris är grunden för alla långvariga verksamhet. Vi värdesätter kundernas förtroende utomlands.

vissa killar kommer tvivlar på att hur kan vi sälja våra klänningar till sådana billiga priser och hur kan vi garantera kvaliteten. det är en bra fråga! Vi har vår egen fabrik, som sysselsätter mer än 100 erfarna arbetstagare. på grund av vår billig arbetskraft kostnader och god kvalitet styrsystem, kan vi urskilja din dröm klänning till bröllop till en låg kostnad, det finns ingen kvalitet offer. vad väntar du på? bara njuta av din shopping med oss!

Ovido - Quiz & Flashcards