Direktlänk till inlägg 16 juli 2015

välja en perfekt liten svart klänning

Av stewart stewart - 16 juli 2015 11:20

stora dejt ikväll och är du redo att vända några huvuden? läs nedan så att du kan räkna ut vilken liten blackdress din dag kommer att gå bonkers för.

cocktailklänning

 

foto av: cocktailklänning

varje flicka behöver den perfekta lilla svarta klänningen i hennes garderob. lite blackdress är en kväll eller cocktailklänning, skär enkelt och ofta ganska kort. den är avsedd att vara långvarig, mångsidigt, prisvärt och tillgängligt för så marknaden är möjligt och i en neutral färg. dess utbredning är sådan att det är ofta helt enkelt kallad "lbd". detta är en akronym ofta används i nutid.

den lilla svarta klänningen anses vara en viktig del för en komplett garderob av många kvinnor och mode observatörer, som tror att det som regel av mode.

varje kvinna borde äga en enkel, elegant blackdress som kan klä upp eller ner beroende på tillfälle. ett exempel, bör det bäras med en jacka och pumpar för dagtid affärs slitage eller med mer utsmyckade smycken och accessoarer för kvällen. den idealiska stilen i lilla svarta klänningen bör vara så enkelt som möjligt: en kort blackdress som är alltför tydligt en del av en trend skulle inte bli godkänd eftersom det snart skulle visas daterad.

i sin enkla historia och utveckling, färgfaktor inom mode och formella slitage visar gång på gång en motvilja mot svart. återkomsten av kroppen medvetet kläder och dämpade färgscheman har åtagit sig återfödelse av dominerande svart. retrospektiva tendenser av 1980-talet i slutet av 2000-talet banade vägen idag för återvändande av intresse för klassiska lilla svarta studentklänningar. även i populärkulturen, den ikoniska lilla blackdress som delar sin känsla för stil: enkelt tidlös, lekfullt elegant, och redo för allt på ett ögonblick varsel, att dess har titeln på en vindrickande nätverk webbplats. det ens varit populärt i musikkulturen: från 1980-talet till idag, har det varit minst fem musiker som kommit över den lilla svarta klänningen betona deras sång.

vad håller det lockande när som helst och var som helst, kommer små blackdresses alltid att vara i sak. söka efter din lokala återförsäljare som tillhandahåller en lbd samling som presenterar smickrande mönster och couture. Det beror på att du kommer att vilja titta perfekt för din dag-natt i den perfekta lilla svarta klänningen. delta i en viktig kväll tillfälle i den perfekta lilla blackdress. gå från kontoret till kvällsarrangemang i en mantel klänning. ta ett steg på den djärva sidan med en axelbandslös festklänningar eller en förskönad svart klänning.

utforska spännen, bälten och andra detaljer på en svart cocktailklänning. känna elegant iklädd kortärmad klänning eller vara redo att dansa i en ärmlös klänning. eller bara sätta på blackdress om du funderar på att förföra att vissa någon eftersom risken är, kommer han att tro att du är sexig. från inbyggda klänningar till draperade klänningar, LBD är här för att stanna. numera kan du enkelt köpa aftonklänningar eller veaul nätet.

så om du går till en semi formell, svart slips händelse eller bara på en varm dag, är en svart cocktailklänning alltid rätt val. det är upp till dig att hitta den bästa lilla svarta klänning för din stil och budget.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards