Alla inlägg den 21 juli 2015

Av stewart stewart - 21 juli 2015 10:43

personal-best-1-760x507

(Bild via internet)
när designers gör kläder för sig själva och sina vänner, alla vinner.

clara Deshayes, den willowy 25-åriga Paris dj känd under sitt futuristiska nom de snurrande, clara 3000, är besatt av Chet Baker, filmer av Josh och benny Safdie, och arbetet med den stigande fotografen harley dammen. hon kyler lite på temat mode. "Jag köper ett par byxor per år", säger hon och tillägger motvilligt att de är Céline. "Och jag bär dem med Råttis gamla t-shirts." Hennes stil har mindre att göra med etiketter än med attityd, insisterar hon. och trots sin ovilja att betecknas som sådan, eller kanske på grund av det, hon har blivit något av en musa, inspirerande en handfull unga designers vars sammanlagda ambition är att direkt ta itu med deras generation och dess oro, kuriosa och kulturella referenser . "Jag tror att vi alla försöker skapa saker som är en del av vår tid", Deshayes säger. "Det är nästan en brådskande."

Visst är det tvång vad som ledde demna gvasalia, 34, en georgisk-född, paris-baserade designern som har arbetat på Maison Martin Margiela och på senare tid, Louis Vuitton, att lansera Vetements förra året. frustrerad med modesystemet och dess absolut nödvändigt att producera fler kollektioner för en alltmer abstrakt global kund började gvasalia möte med en intim grupp före detta kollegor och andra grads från Antwerpens kungliga Academy of Fine Arts. "Vi började att hata vårt yrke, vilket inte är rätt, eftersom vi älskar mode", minns han. "Så skulle vi ha vissa vin och frågar," vad är det för fel? hur ska vi fixa det? "

svaret, bestämde de sig för, var att starta en rad av singular bitar som uppfyllde deras egna behov och önskemål, snarare än av återförsäljare och redaktörer. "Vi började med att definiera de grundläggande objekt vi sugen-en för män dubbelknäppt kappa, till exempel", förklarar gvasalia, som ursprungligen drev företaget ur hans vardagsrum. "Då skulle vi ta reda på vad vi kan göra med det att göra den relevant och sticker ut." För detta ändamål, bleka blå jeans fick ojämna fållar, hylsor på en räfflad polo förlängdes för att täcka händer och sade päls skars sätt oversize. "Genom att göra ärmarna ser ut som de ska falla av, eller axlarna som om de slouching, du skapar en nonchalans" gvasalia säger. "Byggandet dikterar attityden." Och det totala resultatet är en smart, street uniform för en individualistisk ny stil generation. tre säsonger i, Vetements har blivit den häftigaste går, och det kollektiva föll presentation, som hölls på le Depot, en grimy jordisk gayklubb där redaktörer och köpare uppflugna på barstolar och clara 3000 spelade thumping spår, var must-see show av Paris Fashion Week.

i själva verket de mest omtalade kollektioner för hösten var inte från de vanliga pampar utan snarare från en liten läger nykomlingar som iscensätta en långsam bränna revolt. bland dem är faustine Steinmetz, som i likhet gvasalia och besättning, sätter en arty, avant spinn på bekanta, vardagliga kläder. 29-åriga franska designern, som är baserad i London, tillbringar ändlösa timmar färgning, fragmentering, knyta, måla, och vävning garn i nubby vita t-shirts och trompe l'oeil jeans. hennes höstkollektionen, inspirerad av de frodiga digitala verk av den brittiska konstnären Matthew sten och presenteras i ett galleri miljö som skapats av den brittiska designen älskling thomas Petherick, ingår borstad ull "Jean" kjolar och byxor som omfattas av goopy slag av indigo silikon. "Jag var inte intresserad av att fantisera om en glamorös kvinna", säger Steinmetz, vars linje är inne på sitt andra år. "Snarare, jag ville göra normala, ner till jorden kläder i en unik och intressant sätt." Och som med de Vetements kollektiv, sitt missnöje med bransch i Steinmetz fall, dess slösaktiga och oetiska tendenser-lekt hennes fasta -fashion-in-a-långsam sätt filosofi: "kläder behov betyder; Det måste motiveras. Jag tycker inte om mode där det inte finns någon tankeprocess. "

av den anledningen, att coperni Sébastien Meyer och Arnaud Vaillant, som just har knackade vara konstnärliga direktörer Courreges två år efter lanseringen sin etikett, tillbringa tid före varje samling överväger vad deras "girl" behöver. "Det handlar inte om att bara göra en vacker klänning," säger Vaillant, 25, och tillade att utmaningen ligger i att utforma bärbara kläder som också är kreativa och experimentella. för att de förlitar sig på rena, modernistiska linjer och oväntade detaljer, som i höstens lapp kjolar tillverkade av cirklar av känguru läder, och sticka toppar med extra långa ärmar som kan lindas runt handlederna eller vänster för att hänga. för idéer, de regelbundet vända sig till vänner som lolita Jacobs, en studio chef för stylist marie-amélie Sauvé, som i likhet med sina nära kompis clara Deshayes, är en de facto affischbarn för mode nya ungdomsrörelse. "Lolita är denna coola parisiska flicka", Vaillant säger. "Hon kommer att komma med i studion, prova saker på, berätta vad hon tycker."

förändring är på gång i andra mode huvudstäder, liksom. benvit Virgil abloh, en 34-årig chicago inföding som arbetar ut ur milan, rättmätigt förtjänat en plats på den korta listan för årets LVMH ung modedesigner pris tillsammans vêtements, faustine Steinmetz, och coperni-för hans mycket moderna inkorporering av popkulturreferenser, både höga och låga. "Flickor som bär Céline och deras pojkvänner" flygvapen 1s "var hur han beskrev sin street-chic musa till The New York Times. och sedan finns det Eckhaus Latta, en produkt av mike Eckhaus och Zoe Latta, två senaste Rhode Island School of Design grads, nu baserad i New York, som presenterar sina sluga skapelser på musiker, konstnärer, och trans modeller som de anser en del av deras inre cirkel.

"Allt handlar om den nya generationen", anade den berömda modeplattan anna dello russo i en videointervju efter Alessandro Micheles ogjort och ganska udda debut för Gucci. klädd i läder hotpants och ett par guld plattformar, hon var inte ovan erkänna, "Jag känner mig lite gammaldags."

hair av shin arima för r + co på Frank reps; makeup Marla bälte på Streeters London; modeller: marin deleeuw, ros Georgiou, steg smed, daga ziober på samhället förvaltning; digitala tekniker: allan e.

Av stewart stewart - 21 juli 2015 10:38

alla älskar fest och vill utrusta väl för händelsen, speciellt kvinnor. de skulle älska att sätta på snygga kläder för att fira att få uppmärksamhet av alla besökare. eftersom årtionden, klädda i senaste outfits i evenemang har varit en trend bland kvinnor. kvinnor klädda väl parti outfits fylla nyanser av glädje och öka firandet charm och om det är fest, dans med väl klädda damer ökar glädjen för män. Detta eleganta firande kläder för damer kallat blandningen outfits. samt damer är förtjust i klädd i blandningen kläder från den tiden var dessa plagg kom på marknaden. cocktail outfits är mycket bekvämt för hela kroppsrörelser och skapade hållande av alla kvinnliga beteenden och behov i åtanke. Det ger glädje och eleganta känslor till personen som bär dem som drar många människor att vara med henne i firandet. klänning användning är en elegant fest kläder mycket används vid eleganta händelser, sociala evenemang, händelser, giftermål händelser, prom, officiell natt, sociala evenemang och tilldelningsfunktioner. en natt uppdaterad med din vän på en ritzy bar tyder lite mer modiga och modern blandning outfit. på grund av fanciness av innehållet duken måste sätta på och skjuta upp kläderna försiktigt eftersom det kan vara väl utrustade outfit för kvinnor hela kroppen. dimension blandning stil klänningar kan variera beroende på den pågående stil i regionerna.

cocktailklänning

foto av: cocktailklänning

personalisering i sådana klänningar kan lägga elegans till den person som bär dem. varaktigheten sträcker sig från knä till ankelhöjd klänningar, i princip något kortare än en komplett kappa och längre än en minikjol kan betraktas som en blandning klädsel. christian dior kallas detta firande kläder som "cocktailklänning". denna västerländska kvinnor utflykt blivit så mycket populär runt om i världen att många damer och vissa kvinnor använder den även som en dag klädd i kombination med lämpliga jackor eller koftor ger officiell utsikterna lämplig även för kontor.

cocktailklänning öka intresset för kvinnor. Det ger snygg, iögonfallande, fashionabla och modernt utseende för kvinnor. en unik freeness och känslor i blandning klädsel förhöjer firandet humör med glädje. filmstjärnor och toppmodeller ser helt annorlunda och snygga när de är klädda i vackra blandningen klänningar.

typer av brudklänningar
cocktail klädsel finns i olika sortiment som låret stor blandning outfit, korta och läckra klänning blandning klänningar, jeweled blandning outfit, chiffong blandning klänningar, bustier blandning outfits, grimma blandning klänningar, ull kombinerat outfits osv dessa klänningar är stapelvara i många välklädda Kvinnor garderober. det innehåll som används i design är mycket smidig och mjuk ger romantisk effekt. många blandning klänningar ger iögonfallande utseende till kvinnan eller vice versa, kan säga många kvinnor väljer blandning klänningar att titta iögonfallande och för att locka sin älskade. när man väljer blandning klädsel måste man leta efter snygga och lyxiga material med vackra snitt i en rik väv kan lägga perfekt komplexitet till outfit. även om du är Fyllig bestämma och inte i form, spelar ingen roll med så många elegant blandning studentklänningar tillgängliga för en full tänkte avgöra eftersom det kan ge en helt ny look till en hel kropp som inte är i en mycket toppform.

periodiska blandning klänningar har blivit främsta attraktion dessa dagar. för sommar blandning händelser, ljusa nyanser som ljusgröna, blomster stilar och pasteller är bäst lämpliga. för vintern helgen get-sammankomster eller planerade datum, blygsamma toner som brunt, lila eller snabbt väljs. brett utbud av blandning klänning i din klädkollektion tillsammans med andra klänning visar du är angelägen och medvetna till din dressing. görs i kinesiska leverantörer blandning klänning växer på marknaden med mycket populär efterfrågan på grund av kvalitet på innehållet, iögonfallande utseende och antal mönster med överkomliga priser, få kvinnor att vara mer elegant och sofistikerad medan klädd i sådana festklänningar ofta vid tillfällen.

Av stewart stewart - 21 juli 2015 10:34

faktiskt bröllop varade bara en dag, smekmånad kan vara bara en vecka medan minnena är för evigt. Men, kan inte alla komma ihåg allt på alla tidpunkter. problem kan inträffa när kärleken tenderar att försvagas. Men, kan minnen av bröllopsdag ge bindande kraft deras kärlek till varandra.

bröllopsklänning, brudklänning

foto av: veaul

ett minne är ofta nödvändigt för att upprätthålla familjens harmoni. brudklänning är en av de ovärderliga minnen. varje brud bör vara noga med att bevara sina bröllopsklänningar. så att du kan behålla din brudklänning, behöver du några tips om brudklänning bevarande. brudklänning är ömtåliga plagg. med tiden, siden och spets kan skadas om du inte bryr dig att hålla dem.

brudklänning bevarande vanligtvis komplicerat men om du vidta förebyggande åtgärder åtföljs av en behandling då det inte kommer att hända. vanligtvis, brudklänning bärs endast när det är lämpligt att rengöra klänningen omedelbart efter äktenskapet är klar. Så här gör du kemtvätt. faktiskt detta kommer att vara något mer komplicerad än vad som visas. Detta beror på att inte alla städare är specialiserade på brudklänning rengöring.

vissa delar av klänningen mycket noggrant bifogas. ibland, prydnadsföremål fäst vid tyget. Därför kan detta avsnitt förloras under rengöringsprocessen om vi rengör noggrant. Om vi gör underhåll rätt brudklänning detta är det steg som du inte får glömma. som ofta lämnar en fläck på bröllopsklänning är makeup och läppstift. be renare att kontrollera och ta bort fläckar på kläderna.

brudklänning gjord av mjukt material, måste behålla sin hållbarhet utan att skada glans och färg. Därför måste vi vidta rimliga försiktighetsåtgärder med avseende på hur lagring. brud- klädaffär i påsen är det bästa sättet. alltid komma ihåg att undvika att använda genomskinliga påsar eftersom ljuset tenderar att missfärga materialet.

den bästa idén är att lagra klänning i påsen den första att komma fram. om inte, bör syrafritt material användas som förpackningsmaterial klänningar. också bör transparenta fall undvikas, eftersom de ofta tenderar att missfärgas lätt material. brudklänning bevarande är något som kräver noggrann behandling.

Av stewart stewart - 21 juli 2015 10:30

kvinnor är kända för att vara särskilt medvetna om de kläder de bär, i synnerhet när de deltog i evenemang l parter. Det är glada över att bli inbjuden, men om du klä för den del som ska användas i partier eller andra särdrag gott om faktum tveka. i dilemma och var klädd i en vacker klänning att delta i evenemang är allvarligt ett måste om verksamhet som omfattar mycket det betyder för dem. är det dags att visa din smak och bara dressing.

aftonklänningar, långklänningar

foto av: aftonklänningar

mycket omsorg och tanke i att välja rätt kvällen. i sanning är nödvändig, det finns en hel del element som har att göra är inte att glömma. den första på den ceremoniella rivning du bär närvara. kläder för olika situationer kommer att göra en enorm skillnad. någon skulle säga att alla arbetskläder för all framtid, men det är helt enkelt inte fallet. Här har jag en rad olika evenemang som grundar sig på kläderna. vit slips händelser är lämplig klädsel möjligt.

det behöver av kvinnor klädda i hela kroppen med krinolin bäras under det. svart slips händelser en lite mindre formella, kvinnor är i raka långklänningar. så tillgänglig innan din klänning, välja vilken typ av händelse, jag måste gå skulle se till att du inte längre smärtsam scenario inte skapa relationen och visa fall för värden.

Nästa sak att tänka på är din kropp sort. Om en stor mage, men behöver inte känna sig stark komplicerat. Du bör också undvika att använda åtsittande kläder för att undvika, men anser att facklor stil eller kanske en domstol regel som en hip stället. om de har stora, är det lämpligt att välja en som är höfter. Det satt till dess rekommenderas att välja ett snitt av en linje av kläder stil eftersom denna typ av kläder med stora höfter är de intressen som människor tar hand om henne smal midja.

köp av målningen är det enklaste beslut du kommer att behöva. typiskt är en ljushyade personer det bästa sättet att undvika den ljusa festkläder för att förhindra blekning från scenen.

när man köper balklänningar är ett alternativ, men en investering, är det viktigt att välja att ta mer hänsyn till hela processen och ett mycket attraktivt för speciella tillfällen.

Av stewart stewart - 21 juli 2015 10:23

kunglig blå indikerar genom religiösa övertygelser, ta lugn och idén visualiseras för att upprätthålla onda andar borta. du kommer definitivt att visas snygg i de glödande kungsblå brudtärna klänningar främst om du verkligen en enda tro för att delta i den medeltida uppfattningen vigseln.

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: veaul

banden lysande kungsblå tärnor klänningar kommer att vara optimal i kombination tillsammans med silver värderas metall tillbehör. designers föredrar kunglig blå när deras egna favoriter färg. kungsblå kommer att vara 1 färg som kommer att fastställas för att ändra sinnen i ett bröllop. Det är mycket uppfriskande färg som vanligtvis innebär balans och en bra förening. denna färg kan lätt ensemble bara någon hud fasthet.

kungliga blå bröllopsklänningar dras också för sin enkelhet. chiffong är en i samband med de äkta mest populära resurser för bröllop.

detta tyg kommer att bidra till att hålla de bländande färger under kontroll. detta lätt i vikt material kommer att vara också passform för bekväm väder, samt är attraktiv vid stranden.

de särskilda kungsblå brudtärna klänningar designade tillsammans med betsel toppar visar en ny särskild stylishness främst på grund av för att kunna möjligheten att utveckla dessa med varandra med domän midjan som i sin tur kommer att prisa nästan alla prover av kroppsbyggnad, att få satin dragspel veck relaterad till den fullständiga storlek klänning för att ge exponering i en elegant observera. när troligen ett bröllop attraheras så att du kan välja en av dessa sorter av kungsblå klänningar, ser att hennes brudklänning och även tränga på kvinnans olika storlekar kanske aldrig reda på en rätta, så hon inte skulle hamna att besväras: majoriteten involverar brudtärna webbplatser ger också modifierade planlagda objekt och även tjänster i syfte att göra den föredragna klänning matcha upp med fullt brudens kropp mätning, vrida brudens hoppas uppriktigt till ett attraktivt snabbt genom att välja kungsblå tärnor klänningar.

den gröna färgen är ofta i samband med utveckling och livsstil. gröna tärnor klänningar är faktiskt en orädd och jovialisk val av böjnings färg för brudtärna klänningar. använda miljövänlig att muntra upp firandet och bär glöd och grundläggande lycka för din affär. grön faktiskt fungerar underverk att piffa upp våren bröllop.

tror på att observera att olikheten mellan den inverkan som spännande gröna tärnklänningar kan ha i motsats till en måttlig blek miljövänligt eller kanske en djup skog miljövänlig, kanske några andra personer män och kvinnor antar att miljövänliga brudtärna klänningar kan visas en blygsam oortodoxa men de är extremt festligt och komplicerat.

verkligen inte vara oroad över detta, och listade här är några idéer för vackra gröna brudtärna klänningar. limegrön är verkligen en uppfriskande och glada preferens för någon våren eller sommaren bröllop. om du är bröllop typ lutar i lagret av den traditionella, dyka upp för kalk siden shantung axelbandslös klänning till bröllop som materialiseras bäst med hjälp av en skarp vit skärp och pärla juvelerare. till brudtärna krans, kommer rosa och miljövänliga hortensior vara fantastiskt med denna noggrann typ av klädsel.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards