Alla inlägg den 2 juli 2015

Av stewart stewart - 2 juli 2015 05:36

Caitlyn-Jenner-Wearing-Blue-Lace-Dress

(bild via internet)
Caitlyn Jenner redan visade oss att hon inte är rädd för att ta på sig en fet stil. hon stoltserade sina kurvor i en skintight bandage klänning. nu är hon bevisa att hon kan också behärska ett elegant utseende för ett besök broadway, och det är en som kombinerar blått och svart.

färgkombinationen är inte lätt att dra bort, men jenner fann två nyanser som kompletterar varandra, felfritt styling hennes Diane von Furstenberg delar: en kedja rem väska och en härlig spets omlottklänning, som visade upp en antydan till klyvning. Detta kommer direkt efter caitlyn bar en leopard dvf design i samma smickrande silhuett, fylla hennes outfit med henne gå till lackläder slingback klack.

klart, caitlyn vet vad som fungerar för henne, men hon lyckas alltid att lägga till ett överraskningsmoment. läs vidare för att se alla vinklar av kvinna som snabbt blivit en av våra stilikoner, sedan handla för din nästa utekväll.

Av stewart stewart - 2 juli 2015 05:31

man skulle kunna tro att bära korsetter kan vara plågsamma. trots allt, som någon som har sett Scarlett O'Hara spetsad upp så tätt i borta med vinden skulle intyga att det faktum att ingen i deras rätt sinne gärna skulle vilja vara knackat andfådd. Men om man tänker på det, korsetter är faktiskt riktigt kul "användningen av korsetter som en del av din garderob är verkligen obegränsade. du kan använda dem som tillbehör eller ens som en outfit i sig. bara vara kreativ och du kommer att se fördelarna med en korsett.



foto av: korsetter

en av de viktigaste skälen att bära en korsett är att de verkligen gör du ser tunnare. korsetter är utformade för att accentuera midjan och plattar din midja direkt. Naturligtvis kan de billigare som du köper från hyllan bara har en tunn plastfoder och som inte kommer att bidra till att förändra utseendet på din kropp. också, dessa massproducerade korsetter i allmänhet inte länge så om du verkligen vill, investera i en högre kvalitet korsett för bättre resultat. en viktig anmärkning att komma ihåg är att korsetter inte får skada eftersom de är utformade för att forma din kropp, inte hindra rörelsen.

vad de flesta människor inte vet är att korsetter ursprungligen var avsedda att förbättra sin hållning. de ursprungliga korsetter gjordes av järn som tvingar användaren att följa formen av järn i Korrekt och lämplig hållning. autentiska korsetter kommer också bidra till att forma din rygg. sätta på en korsett håller automatiskt överkroppen i linje och ger din rygg det stöd du behöver. ser bra ut har aldrig varit så lätt. en anteckning men för dem som har för avsikt att köpa korsetter för detta ändamål - gör konsultera en läkare eller hälsoexpert om du vill använda en korsett för hälso- och sjukvårdsändamål.

viktigast, korsetter gör bäraren utseende och känsla omedelbart sexig. vem skulle inte? din kropp är plumped till perfektion med en illusion av en smal midja, ramrod rak rygg, stor byst och platt mage. ihop din korsett med rätt tillbehör som fisk nätstrumpor och vara redo att blända. minns dock att ditt mål är att se smak sexig och inte avgjort trashy. en korsett bör förbättra din skönhet och inte gör du ser ut som en call-girl. använda korsett till största nytta.

i ett nötskal, bör korsett vara en del av varje damer garderob. fördelarna med korsetter är obegränsade. Men om du är en nybörjare som just har börjat med en korsett, minns att du ska ta det långsamt. bära korsett för bara 2 timmar innan bygga upp med fler timmar, och aldrig någonsin bära korsett för att sova!

Av stewart stewart - 2 juli 2015 05:29

det verkar vara mer och mer förvirrande att bestämma vad man ska ha till parterna i dessa dagar. det finns flera termer betyder samma sak som används på inbjudningar. Detta dubbelarbete leder till många gråzoner när det kommer till vad du verkligen ska bära till en händelse.



foto av: underkjol

Här är en snabbguide till klädkod konsekvenser för sociala händelser som anges i storleksordningen informell till formell. Jag följer detta med en snabb blick på vad som utgör en smoking och separerar en balklänning från en aftonklänning.

avslappnade - det betyder att använda din egen gott omdöme. kom ihåg; Det skadar aldrig att se ett steg bättre än alla andra! kan det vara bättre att undvika klichéer som Santa ties och renhorn!

dressy vardaglig går på samma linje som business casual men kanske en aning mer formellt. en del människor säger jeans är inte lämpligt, men de är bra om de mörka tvättas, klänning jeans. shorts är definitivt inte lämpliga.

business casual - män bör bära kavaj och byxor, ingen kostym krävs. kvinnor bör också bära något annat än en kostym. klänningar fungerar bra för detta. det övergripande temat är att du ska vara snyggt klädd och professionella i utseende.

cocktail klädsel - kom ihåg ordet cocktail innebär roligt så försök inte att klä sig i ditt arbete uniform. något mindre än formellt men mer än affärs krävs. för kvinnor innebär detta korta, eleganta klänningar för henne och mörka kostymer för honom. elegans och förfining kommer att ge dig ett steg upp när du bär en klänning. hålla sig borta från blixten och glitter, i stället gå enkelt och strömlinjeformad.

typiskt, är cocktail-wear knälång, men om du bär en enkel rak kjol, kan du bära en längre nertill. Om byxor är ditt val, kombinera dem med en snygg och sexig topp. silke blusar eller kashmir tröjor kommer att klä upp dina byxor. med byxor eller kjol, vara noga med att undvika att se ut som du är på väg till ett affärsmöte.

semi-formell - detta är den sketchiest av alla klädkoder. kvinnor kan bära en klänning, byxa kostym eller frack. stora tyger för kvinnors semi-formell klädsel är lyxiga tyger i siden, sammet och kashmir. vanligtvis går något silkeslen. klänningar kan vara cocktail klänningar, inte mer än en tum ovanför knät, eller de kan sträcka sig till ankeln. för män, detta innebär oftast att tuxes inte behövs. ett bröllop planerad till efter 06:00 behöver fortfarande mörka kostymer för gent, och en cocktail eller kort elegant klänning för henne. dagtid semi-formella evenemang innebära en kostym för honom och ett lämpligt kort klänning eller dressat passar för henne.

kreativa svart slips - du har utrymme att skapa din egen look. en trendig tolkning kommer att kombinera en smoking med en svart eller färgad skjorta och ingen slips. modetrender kan ibland diktera att olika färgval för byxor och jacka i smoking är lämpliga, hon kan bära en kort eller lång klänning eller kanske en lång kjol med paljetter eller spets och kombinera det med en lätt kashmirtröja.

svart slips inbjudna - detta innebär att du inte nödvändigtvis behöver bära en smoking, men det låter du vet att händelsen är verkligen en formell affär. en mörk kostym och slips är ett annat alternativ. kvinnor bör bära långa klänningar, cocktail klänningar skurna på smalbenet eller kombinera separerar som är festlig och tråkigare.

semi formell klädsel - för kvinnor, semi formella innebära allt från en elegant kostym till en cocktailklänning och aldrig en balklänning. den gyllene regeln om semi formell klädsel: håll fållen till knäna eller lägre, men aldrig vidrör marken. män kommer att bära mörk kostym och slips eller klänning slacks och trevlig skjorta med kavaj / jacka.

svart slips frivilligt -Detta tyder på att män ska bära en mörk kostym och slips eller använda alternativet att bära sin smoking. mörkare dräkten färg, desto bättre. svart, mörkgrå, super djupa marinen. din skjorta / oavgjort bör inte vara lekfull eller göras med galna mönster, att följa temat svart slips allvar.

formella - det är oftast samma svart slips. i mer fashion-forward städer också skulle kunna tolkas som en svart skjorta bäras utan en slips och i kombination med en smoking. kvinnor har mer utrymme för att bära cocktail klänningar, golv längd klänningar eller kväll separerar.

informella kommer ofta betyda samma sak som tillfällig. Om denna inbjudan är förknippad med ett bröllop eller annan speciell händelse, bör du åtminstone steget upp ett snäpp med en klänning för henne eller en fin skjorta och ett par byxor för honom skulle betraktas som informellt. se till att du visa respekt för händelsen.

svart slips - detta innebär formellt hela vägen. medan män bör bära smokingar, kommer kvinnor bär cocktail, långa klänningar eller dressat kväll separerar.

ultra-formella = vit slips - så varför inte de bara säga vit slips? kanske för att många är förvirrade över vad vit slips egentligen är! män kommer att bära hela smoking; kvinnor kommer att bära långa balsal klänningar. golv längd klänningar är ett krav.

vit slips - det är ännu mer formell än svart slips. Det är extremt formell med män i fullt smoking, med vit slips, väst och skjorta. kvinnor bör absolut bära långa balklänningar och inte en aftonklänning.

för din referens:
en typisk smoking kombination kommer att omfatta:
en svart kort jacka
svart cummerbund
svart fluga
vit skjorta
svarta byxor
svarta finskor, vanligtvis i lackläder
balklänningar kontra aftonklänningar
en balklänning är vanligtvis bärs med hoop kjolar eller en Petticoat. Dessa klänningar är i allmänhet skapas med hjälp av sammet, taft eller silke och blygsam täckning ovanpå. en aftonklänning är golv längd och vanligtvis skära närmare kroppen och inte använder underkjolar eller beslag. kvällen klänning visar också oftast mer byst linje och kan vara axelbandslös eller har små axelband.

Av stewart stewart - 2 juli 2015 05:23

brudslöja kan ha några av sitt ursprung i dimmor mytologi. Ishtar, forntida kärlekens gudinna, kom från djupet till mig hennes fästman; ångorna av jorden och havet som täcker hennes € som en slöja €. enligt traditionen, traditionen av slöjan ändrats till att omfatta ett rouge efter jacob lurades in gifta sig med sin älskade Rachels syster, leah, som präglades under hela slöja.



foto av: brudslöja

allmänhet, bröllop slöjor Pimpa brudklänning. Följaktligen får ditt val av bröllop slöja också bero på om det matchar brudklänning eller inte. Detta är en mer komplex uppgift för brudar eftersom inte alla typer av slöja skulle matcha viss typ av bröllopsklänningar. Men, kan bröllop slöjor tas om hand av din designer om du designar för att få honom eller henne att göra ditt bröllop klänning. bröllop designers säkert vet vad som skulle passa din klänning, så det finns ingen anledning att oroa sig slöjan.

bröllopet slöjor valda oftare i dag är huvudstycke slöjor. de vackra mönster är eleganta och passar med någon typ av brudklänning. vad behöver komma ihåg om bröllop slöjor är platsen för bröllopet och stilen av bröllopsklänningar. med varierande längder, den klädstil, och dess färg, kommer att vila helt på slöjan, så länge inget distrahera från klänningen och den naturliga skönheten i bruden. huvudstycket kan vara en med eller utan en slöja.

kortare eller halvlånga slöjor är ett perfekt val för att visa upp din rygg eller baksidan av din brudklänning. för en mer glamorös, dramatisk look, har längre slöjan blivit mycket populärt på utomhus bröllop, där det kan flöda och band i luften. Naturligtvis kan någon brud ta längre slöja i receptionen och byta till en kortare eller halva längden slöja. för en trendigare utseende, ren rouge är i ropet just nu, liksom hår blommor som också kan bäras Bli bröllopsfest.

slöja bröllop har alltid varit körsbär på toppen av ett bröllop outfit. dessa dagar, är fågelbur slöja den ultimata brud tillbehör. Birdcage slöjor är vackra bitar, som har förmågan att vända även den enklaste klänning i en fantastisk outfit. så, om du planerar att åka till ett modernt utseende eller försöker sätta ihop en klassisk ensemble, kan en fågelbur slöja slutföra utseende du försöker uppnå.

Ovido - Quiz & Flashcards