Alla inlägg den 10 juli 2015

Av stewart stewart - 10 juli 2015 12:22

yasmin-crop

(Bild via internet)

under ledning av Maria Grazia chiuri och Pierpaolo Piccioli Valentino modell ethos kretsar kring eterisk glamour och ungdomlig skönhet. fokus på ungdomar gör valentino en av de mest intressanta utställningar att titta på nyare modeller, och dess senaste couture show försedd flera flickor med en spännande bana ögonblick i hjärtat av Rom. lära känna tre nya modeller som gjorde sin debut på Valentinos couture extravaganza.

val1

(Bild via internet)

tillbaka under 2013, Léa Julian var en fräsch finalist i franska omgången av eliten modell utseende, och sedan dess har hon varit upptagen testning, prepping, och gör sig redo för en bana debut. ledig, är julian en skicklig pianist och får sin nåd från åren tillbringade hon studerat modern dans hemma i Toulouse. Valentino markerade sin allra första utställning, men julian förhoppningar om en karriär som liknar den hos hennes favoritmodell, Cara Delevingne.

luz

(Bild via internet)

mode körs i familjen för luz Sanchez-hennes mor, violeta, var en modell och musa till armaturer som Helmut Newton, grabb Bourdin, och Yves Saint Laurent. Sanchez gjorde hennes kampanj debut tillsammans med sin mamma i Lanvins våren 2015 annonser, men hon har väntat på rätt bana ögonblick. med en debut på valentino couture, Sanchez följer i sin mors fotspår-mamma var en regelbunden på Garavani s bana på 80-talet.

Yasmin

(Bild via internet)

yasmin wijnaldum officiella couture debut hände vid Jean Paul Gaultier nyckfulla visar tidigare i veckan, men hennes närvaro vid Valentino motiverar ett omnämnande. examen från high school mindre än en månad sedan, wijnaldum snabbt utmärkte sig ur förpackningen. redaktionella framträdanden i sitt hemland amsterdam knuffade henne in i rampljuset, men det dubbla whammy av två viktiga shower är säker på att göra henne mest ville vara kommer våren damkläder visar i september.

Av stewart stewart - 10 juli 2015 12:16

Om en kvinna har tilldelats för att välja en natt outfit för sig själv, kan hon bara enkelt besöka närmaste eller hennes rekommenderade kläder butik och välja upp den som griper hennes syn den mest effektiva. om gemensamma aktiviteter, är en dam skulle i princip avgöra vilket hon tror bättre på listan över par outfits visat sig henne genom säljare och undersöka huruvida detta passar hennes pengar.

aftonklänningar, långklänningar

foto av: aftonklänningar

Men du kan välja kläder som är bäst med tanke på mode och stilar eller vad är den nyaste utseende år sedan satsa jag välja skulle ha varit hundra gånger mer komplicerat eftersom produkter ändras varje period. Om du ska gå till en high-end fest eller möjligen ett företag tillfälle, då du kommer definitivt vill vara i ditt bästa oavsett allas behov.

mode kväll outfits tog verkligen över som ett sätt att beräkna makt och position quo bland samhälls kvinnor i dessa dagar. med en enkel outfit, kan man verkligen bedöma honor med en fest som snygg, i genomsnitt, promiskuösa, eller mer intensiv, forget. Om du är en person som älskar dig för dig vilka konsekvenser du ska gå bort för lookers från firandet, då du säkert måste ta dress-jakt till en ny nivå. absolut, vill du inte för dig din felaktig effekt.

söker en natt kläder kan vara en utmaning, eftersom stilar modifiera varje period. populär, ingenting är kontinuerlig. en dag, är denna look snyggt, men redan nästa dag är det inte. Ett sätt att veta exakt vad är hett för närvarande är i grund och botten genom att titta på publikationer eller visa TV-apparater och undersöka ut röda mattor aktiviteter. söka efter likheter mellan deras chiffong kväll outfits. är många klädda i riket skurna långklänningar? tänka sjöjungfru-fin skurna studentklänningar? gå igenom relationen som populära utvecklare har kommit med genom sina mästerverk.

ett säkert tips för att hitta en natt slitage som kan hjälpa är alltid att känna din kropp. Följande stilar är en användbar en, men får inte användas hela tillräckligt med tid. syftet i grunden eftersom mode varierar från mönstret. Trenden är vad exakt är nyaste och förekommer just nu, medan mode kan vara att förstå din kropp och identifiera de saker som utför genom att använda det. oavsett hur mycket du gillar en populär modeprodukt, om det inte går bra med din hy eller fysiska egenskaper, då är det bättre att låta den vila i hållaren.

vid sammanfattningen av tillverkningen är den känsla underbar vilket är viktigt när du väljer aa fodra afton outfits. medan vissa skulle välja poster som de tycker är snygg, så att det är att hjälpa ditt system bedömer är oftast det bästa valet. slutligen inte vara ovilliga att prova saker och dekorera grunden eftersom bästa produkterna var en gång bara en kreativitet och prova saker för bara ett innovativt individ. har roligt letar efter den perfekta kvällen outfit och utföra ditt mirakel att välja upp på kvällen!

Av stewart stewart - 10 juli 2015 12:02

Vi vet alla att bröllopsklänningen är av största betydelse för en brud. Först besluta om brudklänning och sedan bestämma andra tillbehör som slöja, skor, frisyr, huvudbonad, bukett etc därefter. inte alla brudklänningar är lämpliga för alla. finns det några vanliga typer av brudklänningar som är populära och vanligtvis brudar välja på dessa och skräddarsy den enligt deras fantasi. kan ta en titt på de olika typer av klänningar och vilken klänning går som vilken typ av kroppsform. detta kommer att hjälpa dig som favorit klänningen.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul→brudklänningar

A-Line / prinsessan brudklänningar
en a-linje klänning är en mycket klassisk siluett. denna typ av klänning, som namnet antyder, liknar bokstaven "a". en a-linje klänning har typiskt en avsmalnande topp, sluttande midja och utsvängda kjol. dessa klänningar tenderar att smickra kvinnor som har siffror som är tyngre i höfter och midja. A-Line bröllopsklänningar finns i en mängd olika stilar många med fina spetskant och intrikata beading och broderier. a-line klänningar rekommenderas för de flesta kroppstyper utom för kvinnor som inte har en definierad midja. medan varken a-linje eller prinsessan har en definierad midja, gör prinsessan stil har iögonfallande vertikala paneler.

boll brudklänningar eller hela kjol klänningar
brudklänning har en klassisk och elegant stil med monterad livstycket och en traditionell fullständig kjol. livstycket är ofta utsmyckade med pärlstav spetsmotiv och kjolen är vanligtvis skiktad med luftiga tyger. dessa typer av klänningar rekommenderas för full tänkte, päronformad, och tunna formade kroppar. den här stilen kan också övervägas för vissa människor som är petite eller har en timglasfigur.

sjöjungfru bröllopsklänningar
som namnet antyder, sjöjungfru klänningar är klänningar som efterliknar formen av en sjöjungfru. de är oftast mycket monteras på toppen och sedan vidga vid knäna. Fishtail klänningar är samma form men har ofta en bakre tåg. denna typ av klädsel är en bra idé om du har en liten byst och liten midja. denna kurviga brudklänning stil utstrålar grace och elegans med det monterade midja och höfter och en mild fackling vid knäna.

sjöjungfru stil klänningar rekommenderas för kvinna med en siffra som de vill visa upp. den här stilen rekommenderas inte för kvinnor som är petite, tjocka eller har kort midja, eller har en inverterad päronformad kropp typ.

mantel brudklänningar
slida klänningar i allmänhet nära utrustade klänningar med fållar som traditionellt slutar strax ovanför knät. Dessa klänningar är oftast gjorda av mycket enkla material. formen är avsedd att visa upp siffran utan ovidkommande detaljer. Dessa klänningar är nästan rörliknande utseende. dessa klänningar rekommenderas för tunna figur eller petite inramade kvinnor. De kan också övervägas för vissa kvinnor med en timglas siffra formad kropp. den här stilen är definitivt inte rekommenderas för kvinnor som är tjocka eller har kort midja, Fyllig, eller har en päronformad kropp typ.

imperium midjan
ett imperium midjan klänning är en klänning tätt inpassad runt bysten linjen. resten av livstycket faller rakt. dessa bröllopsklänningar har varit ett populärt val för århundraden. imperium midjan klänningen är ett bra val för en brud med en mindre byst eftersom skiljelinjen i tyget skapar en illusion av en större bröst. Dessa klänningar är också fina val för brudar med mindre än perfekta höfter. den raka linjen gör siffran bruden verkar tunnare. imperium midjan klänningar rekommenderas för kvinnor som är petite eller inte har en definierad midja. de kan också övervägas för kvinnor med en inverterad päronformad kropp. den här stilen rekommenderas inte för kvinnor med timglas siffror

hoppas att detta skulle ge dig en uppfattning om olika typer och stilar av bröllopsklänningar / klänningar.

Av stewart stewart - 10 juli 2015 11:56

Det är viktigt att du tar dig tid att leta efter de bästa klänningar som passar din kroppsform och personlighet. de flesta kvinnor älskar att spendera timmar shopping för den perfekta klänningen, och du kanske upptäcker att försöka på dussintals klänningar för att hitta den rätta är det bästa sättet att spendera din helg. att veta vilken typ av klädsel kommer att se bra ut på dig är viktigt när du söker efter den bästa.

balklänningar

foto av: veaul→balklänningar

eftersom marknaden är fylld med många märken av klänningar, kan du ha några problem med att avgöra vilken som är rätt för dig. du kan se många av dina vänner idrotts ett visst märke av klädsel, men det betyder inte att allt är trendigt är rätt för dig. vad det egentligen handlar om är klänningen som gör att du ser ut och känns bra. Här är några tips:

formalitet på klänningen bör beaktas. du har för avsikt att gå ett bröllop eller förlovningsfest? kommer du att gå till en produktlansering gala, eller är det bara en kväll ute på en klubb? känna nivån av formalitet som krävs, eller brist på kommer att hjälpa dig att göra rätt val som klänningar är perfekt för dig.

att välja rätt klänning som kommer att komplettera din figur handlar om att hitta en som bäst passar din kroppsform. rätt klänning kommer att göra underverk för dig, förbättra din inre skönhet och gör du sticker ut. oavsett om du är kort, lång, petite eller stora, att klänningen passar din kropp kommer att lyfta fram och betona din skönhet. Naturligtvis måste du prova på varje klänning du se till att det passar dig. det finns ingen garanti för att en klänning kommer att se bra ut på dig bara för att det ser bra ut på en skyltdocka, så det är viktigt att du prova på.

också, måste du ta färgen på din klänning i beaktande. Det bör matcha färgen tonen i din hud. din hårfärg bör också kompletteras med färgen på din klänning, och du kan hitta färger som matchar dina ögon och läppar samt för att få ut alla dina skönhet.

mode på klänningen är en annan faktor att ta hänsyn till. många grimma topp festklänningar ser bra ut på kvinnor, medan andra kvinnor ser bara mycket mer 5-stjärniga när du bär en full längd klänning. att välja en konstruktion som gör att du kan se bra ut är viktigt, eftersom det kommer att bidra till att komplettera din outfit på rätt sätt.

välja rätt klänningar för något firande är viktigt, och du bör ta hänsyn till alla ovanstående faktorer när vi letar efter den perfekta klänningar. tar alla ovanstående punkter beaktas är det bästa sättet att hitta den perfekta klänningen som verkligen kommer att göra dig kärnan i uppmärksamhet på någon funktion eller händelse.

Av stewart stewart - 10 juli 2015 11:25

när det kommer till din bröllopsdag, kan skor gör en stor skillnad för din outfit. de antingen kan slutföra din outfit, vara super bekväm att bära och ser bedövning eller de kan utlösa förödelse i form av blåsor och allmän smärta!

brudskor, bröllopsskor

foto av: veaul→brudskor

Det är verkligen viktigt att du inte lämnar köpa ditt bröllop skor till sista minuten. brudar ofta tillbringar månader (och i vissa fall år) välja den perfekta bröllopsklänningen. en som kommer att få dem att känna sig som en prinsessa på sin stora dag. försummar skoavdelningen och rusar köpprocessen är ett stort no-no.

Det finns flera faktorer som bör beaktas när man letar efter bröllop skor. dessa är följande: - höga klackar eller lägenheter?

Den stora frågan är egentligen, vad är du van vid att bära? Om du aldrig har använt ett par höga klackar (över 3 tum) i ditt liv, sedan få ett par skyskrapor är en dålig idé. det kommer att vara ganska troligt att du kommer att få ömmande fötter och vara döende att ta trakterna av inom ett par timmar! om emellertid du använde för att bära höga klackar, gå för det € "ett par killer klackar kommer att se fantastisk och sexig på din bröllopsdag.

lägenheter och balett pumpar är en bra idé när det gäller komfort, men valet av skor som kan ofta vara ganska begränsande. platta sandaler är ofta ett bra val för en utomhus eller strandbröllop, eftersom du inte behöver oroa dig för dina klackar sjunkande i marken.

kanske den mest populära hälhöjden för bröllop skor är något mitten höjd som ett par kattunge klackar. de erbjuder lite mer höjd och komfort och för att de är mellan 2 till 3 inches, bör de erbjuder bra stabilitet.

tillgängliga stilar
igen, bör du antagligen gå för en stil som du är van att bära. bröllop skor kommer i alla möjliga stilar inklusive öppen tå, stängd tå, sling ryggar, domstol skor, sandaler och många fler. Det är viktigt att försöka stil med skon på innan du köper € "många kvinnor har problem med öppen tå skor gnugga på tårna och det är det sista du vill ha på din bröllopsdag!

utsmyckningar
bröllop skor kommer med alla typer av utsmyckningar. Om du inte är ute efter vanligt bröllop skor så kan du hitta dem med kristaller, rosetter, pärlor och mycket mer. dessa utsmyckningar kan antingen vara en subtil finish på skon, som ett spänne med diamante surround eller de kan vara den viktigaste funktionen av dem € "en högklackade skor helt täckt i gnistrande Swarovski kristaller.

färg
många år sedan, skulle brudar har bara ansett bär elfenben eller vit bröllop skor. Detta är inte längre fallet med många brudar väljer ljusare färger för att kontras sin brudklänning. bröllop skor finns nu tillgängliga i en rad moderiktiga färger € "rött, orange, gult, grönt, blått, lila, rosa, svart, brun.

att göra köpprocessen enklare, bör du fokusera på ett par färger som du tror att du skulle vilja, eftersom valet av så många olika färger kan vara lite överväldigande.

har du hittat den perfekta par skor i vitt eller elfenben, men i själva verket ville ha dem i en ljusare färg? det är där färgbara skor kommer in. om skon är färgbara du kan få dem matchas till din klänning eller en färgruta av experter.

komfort
förutsatt att du har valt en klackhöjd och typ av sko som du är van att bära är chansen att du hittar dina skor bekväma att bära. Men det finns andra faktorer som kan påverka hur bekväma de är € "mjukt foder av läder, stoppning etc. leta efter skor med dessa attribut och dina fötter ska må bättre.

slutligen en av de största misstagen kvinnor gör inte bär sina skor i. Om din bröllopsdag är den första gången du bär dem är det troligt att detta kommer att leda till gnugga, blåsor och bitar gräva i dina fötter.

Nu kanske du känner lite fånigt, men prova att bära dem samtidigt som gör lite svävande eller gå runt huset! detta sätt får du göra materialet lite mer flexibel och form för att din fot samtidigt inte oroa dig för att få dem smutsiga.

Scholl gör också ett bra utbud av mul komfortprodukter som osynliga plåster, gel kuddar och slunga tillbaka remsor som kan vara användbara som en förebyggande för obehag.

budgeten
budget spelar uppenbarligen en del av vad bröllop skor du väljer. oavsett om du är ute efter billiga bröllopsskor eller dyrare designer dem, det finns en mängd val ute. minns, försäljning är ett utmärkt sätt att hitta den perfekta bröllopet skon, eftersom de kan ha varit utanför din budget innan rabatten tillämpas.

nu när du har sett dessa tips som du kanske vill kolla in de olika delarna av bröllop skor hq, som särskilt har delas ut i hopp om att göra inspiration processen enklare.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards