Direktlänk till inlägg 10 juli 2015

hur man väljer bröllop skor

Av stewart stewart - 10 juli 2015 11:25

när det kommer till din bröllopsdag, kan skor gör en stor skillnad för din outfit. de antingen kan slutföra din outfit, vara super bekväm att bära och ser bedövning eller de kan utlösa förödelse i form av blåsor och allmän smärta!

brudskor, bröllopsskor

foto av: veaul→brudskor

Det är verkligen viktigt att du inte lämnar köpa ditt bröllop skor till sista minuten. brudar ofta tillbringar månader (och i vissa fall år) välja den perfekta bröllopsklänningen. en som kommer att få dem att känna sig som en prinsessa på sin stora dag. försummar skoavdelningen och rusar köpprocessen är ett stort no-no.

Det finns flera faktorer som bör beaktas när man letar efter bröllop skor. dessa är följande: - höga klackar eller lägenheter?

Den stora frågan är egentligen, vad är du van vid att bära? Om du aldrig har använt ett par höga klackar (över 3 tum) i ditt liv, sedan få ett par skyskrapor är en dålig idé. det kommer att vara ganska troligt att du kommer att få ömmande fötter och vara döende att ta trakterna av inom ett par timmar! om emellertid du använde för att bära höga klackar, gå för det € "ett par killer klackar kommer att se fantastisk och sexig på din bröllopsdag.

lägenheter och balett pumpar är en bra idé när det gäller komfort, men valet av skor som kan ofta vara ganska begränsande. platta sandaler är ofta ett bra val för en utomhus eller strandbröllop, eftersom du inte behöver oroa dig för dina klackar sjunkande i marken.

kanske den mest populära hälhöjden för bröllop skor är något mitten höjd som ett par kattunge klackar. de erbjuder lite mer höjd och komfort och för att de är mellan 2 till 3 inches, bör de erbjuder bra stabilitet.

tillgängliga stilar
igen, bör du antagligen gå för en stil som du är van att bära. bröllop skor kommer i alla möjliga stilar inklusive öppen tå, stängd tå, sling ryggar, domstol skor, sandaler och många fler. Det är viktigt att försöka stil med skon på innan du köper € "många kvinnor har problem med öppen tå skor gnugga på tårna och det är det sista du vill ha på din bröllopsdag!

utsmyckningar
bröllop skor kommer med alla typer av utsmyckningar. Om du inte är ute efter vanligt bröllop skor så kan du hitta dem med kristaller, rosetter, pärlor och mycket mer. dessa utsmyckningar kan antingen vara en subtil finish på skon, som ett spänne med diamante surround eller de kan vara den viktigaste funktionen av dem € "en högklackade skor helt täckt i gnistrande Swarovski kristaller.

färg
många år sedan, skulle brudar har bara ansett bär elfenben eller vit bröllop skor. Detta är inte längre fallet med många brudar väljer ljusare färger för att kontras sin brudklänning. bröllop skor finns nu tillgängliga i en rad moderiktiga färger € "rött, orange, gult, grönt, blått, lila, rosa, svart, brun.

att göra köpprocessen enklare, bör du fokusera på ett par färger som du tror att du skulle vilja, eftersom valet av så många olika färger kan vara lite överväldigande.

har du hittat den perfekta par skor i vitt eller elfenben, men i själva verket ville ha dem i en ljusare färg? det är där färgbara skor kommer in. om skon är färgbara du kan få dem matchas till din klänning eller en färgruta av experter.

komfort
förutsatt att du har valt en klackhöjd och typ av sko som du är van att bära är chansen att du hittar dina skor bekväma att bära. Men det finns andra faktorer som kan påverka hur bekväma de är € "mjukt foder av läder, stoppning etc. leta efter skor med dessa attribut och dina fötter ska må bättre.

slutligen en av de största misstagen kvinnor gör inte bär sina skor i. Om din bröllopsdag är den första gången du bär dem är det troligt att detta kommer att leda till gnugga, blåsor och bitar gräva i dina fötter.

Nu kanske du känner lite fånigt, men prova att bära dem samtidigt som gör lite svävande eller gå runt huset! detta sätt får du göra materialet lite mer flexibel och form för att din fot samtidigt inte oroa dig för att få dem smutsiga.

Scholl gör också ett bra utbud av mul komfortprodukter som osynliga plåster, gel kuddar och slunga tillbaka remsor som kan vara användbara som en förebyggande för obehag.

budgeten
budget spelar uppenbarligen en del av vad bröllop skor du väljer. oavsett om du är ute efter billiga bröllopsskor eller dyrare designer dem, det finns en mängd val ute. minns, försäljning är ett utmärkt sätt att hitta den perfekta bröllopet skon, eftersom de kan ha varit utanför din budget innan rabatten tillämpas.

nu när du har sett dessa tips som du kanske vill kolla in de olika delarna av bröllop skor hq, som särskilt har delas ut i hopp om att göra inspiration processen enklare.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards