Alla inlägg den 7 juli 2015

Av stewart stewart - 7 juli 2015 06:11

1436207768_nicky-hilton-main-article

(Bild via internet)
Nicky Hilton blixtrade hennes booty i en avslöjande klänning på Paris Fashion Week den 5 juli.

fräck! Nicky Hilton visade upp en förvånande mängd hud (även för en hilton!) under modeveckan i Paris på söndag 5 juli.

yngre syster Paris Hiltons bar en vit utklipp klänning att Versace haute couture show som lämnade lite att fantasin. mod utseende presenterade två rena utskurna panelerna, vars botten visade tydligt hennes underbutt. (Som visste att det var en sak?)

nicky-hilton-dress-inline

(Bild via internet)
Nicky Hilton deltog i Paris Fashion Week show den 5 juli.

klänningen hade också flera stora utklipp cirklar fodrade med metallbågar som sätter hilton, 31, vid konstant risk för en garderob fel. para ihop krati ensemble med vita klackar och en matchande koppling, låt arvtagerskan hennes bytet sköta snacket, poserar för flera over-the-axeln bilder.

nicky-0hilton-butt-inline

(Bild via internet)
Nicky Hilton blinkar hennes rumpa i krati klänning på Paris Fashion Week den 5 juli.

modeller Karlie Kloss, Doutzen Kroes och Kendall Jenner promenerade i modevisning, som också deltog Rosie Huntington-Whiteley och Naomi Campbell.

nicky-hilton-side-view-inline

(Bild via internet)
Nicky Hilton visar upp sin bytet i krati klänning på Paris Fashion Week den 5 juli.

berättar: Vad tycker du om Nicky Hilton Paris modevecka look?

Av stewart stewart - 7 juli 2015 06:05

hur du klär talar en hel del om din personlighet. alla älskar att klä upp med det bästa klädsel och ser bra ut hela tiden. allmänhet, kvinnor är förtjust i dressing upp för att titta på modet och elegant än män medan de går ut för en part. kvinnor betrakta platsen, humör och tillfälle att välja rätt festklänning. precis som bruden sport de bästa utseende på sin bröllopsdag, kvinnor tenderar att anta en ny air av klass, förfining och stil, men det gick ut för en part. Om du funderar på att köpa festklänning är det klokast att du bläddra igenom online klänning shopping butiker för att göra ett perfekt val.



foto av: Korta Festklänningar

förband under det formella partiet är svårare än att klä upp för orsaksfamiljefest. detta beror på formell händelse du verkligen behöver för att imponera och de sätt man ser förmedla en hel del om vilken typ av din person du verkligen är. samtidigt välja en lämplig klänning och accessoarer för en formell part måste du göra en hel del tänkande.

välja en bra formell festklänning kan låta vara en lätt uppgift, men det är det faktum att det är inte så lätt som det kan verka. klänningen du väljer måste perfekt komplement tillfället. samtidigt köpa klänningar för kvinnor på nätet, kan du hitta det virtuella butiker har en enorm samling av festklänningar för olika tillfällen inklusive formella parter. via internet du kan ha massor av val, men det är viktigt att du förstår vad varje klänning står för.

beroende på vilken typ av klädsel du väljer, kan du vara centrum för attraktion på festen eller människor kan bara passera dig. samtidigt köpa en klänning och accessoarer för en formell part, är det viktigt att komma ihåg frasen, "less is more". måste du leta efter en klänning som är lite underskattade, men ändå ser klassiker. leta efter en färg som matchar din hudton. Det är också viktigt att komma ihåg att du bär minimala tillbehör och matcha din outfit med perfekt make-up och frisyr. Om du går ut för en kväll part, kan du välja en liten tyngre make-up. samtidigt köpa festklänning, är det lämpligt att du letar efter på nätet klänning shopping butik som erbjuder en enda lösning. Detta skulle hjälpa dig att spara en hel del tid i bläddrar i olika platser för att hitta rätt tillbehör för att matcha din outfit.

klassisk ull klänning och klänningen gjord av naturliga linne är de vanligaste typerna av festklänningar. dessa klänningar inte bara göra kvinnor ser moderiktiga och snygga men också att de är också ganska överkomligt för alla. de Festklänningar för kvinnor i linne ge maximal komfort för bäraren och är det perfekta valet för sommaren.

ett annat populärt val för festklänning bland kvinnor är klänningen gjord av silke. naturlig glänsande konsistens av tyget förstärker skönheten av kvinnorna och tillägger att extra bling krävs för att lysa ut i partiet. kan du lätt hitta en sidenklänning i online dress shopping butik i en mängd olika färger, mönster och mönster. silke festklänning är bäst lämpade för kvinnor med timglas figur, skulle det helt belysa deras kurvor och få dem att se blinkande och förförisk.

Av stewart stewart - 7 juli 2015 05:59

balen händelsen har alltid varit ett stort modeevent för tonårsflickor. den här guiden hjälper dig att enkelt plocka ut en lång balklänning bland de många aftonklänningar som finns på marknaden.



foto av: Långa Balklänningar

även korta aftonklänningar är mycket populär i dessa dagar, särskilt på informella bollar, det finns fortfarande en hel del unga kvinnor och deras föräldrar som tror att bära korta aftonklänningar är alltför avslöjande och olämpliga för unga och lämpliga kvinnor. med denna typ av traditionella tänkesätt, är de långa dukar vanligen föredragna.

långa dukar är mycket formella och elegant och även om det är lång, kan det fortfarande ta fram tjusningen av bäraren. långa dukar finns i olika stilar och mönster så du kan bära även antingen på formella och informella tillfällen.

Det finns en hel del olika stilar av långa dukar som du kan köpa, men om du har svårt att välja rätt för dig, så här är en guide till de många stilar av långa dukar som du kan bära under din prom night.

fastspänd långa torkdukar
en av de vanligaste långa dukar är fastspänd och kära. denna typ av kläder har antingen en hel balklänning kjol, en prinsessa klippa eller imperium skuren kjol. denna traditionella typ av balklänning kännetecknas av att ha två remmar för att hålla den övre livstycket på plats. bandet kan antingen vara tunt eller det kan vara så tjock som en hylsa flesta balklänningar har. sak om denna typ av långa balklänning är att du kan bära den på antingen formella eller informella teman proms.

axelbandslös lång balklänning
de flesta formella dukar nu efter axelbandslös stil. Vad är bra med denna typ av balklänning är att det är mycket blygsamma och det tillför lockelse till den person som bär det. den axelbandslös lång balklänning har vanligtvis en balklänning kjol som ger mer mystisk till bäraren. du kan lägga till mer dramatik till klänningen genom accessorizing med enkla smycken och en satin halsduk att betona din nacke.

enda rem kväll balklänning
denna typ av balklänning har ett modernt utseende till det faktum att det bara har en enda band som gör det asymmetriska. a sjunger bandet framhäver elegans, glamour och skönhet till bäraren. Dessutom har denna typ av klädsel också en flörtig blick på det faktum att dess nedre halvan eller kjolen har oftast imperium skuren eller prinsessa cut stil som de flesta långa kappor och klänningar är kända för. den asymmetriska bandet tenderar också att göra bäraren mer mogna och världslig.

medan de flesta balklänningar följa utvecklingen för att ha korta kjolar och sexig livstycket, det finns fortfarande ett antal unga kvinnor som väljer att gå för den traditionella utseendet genom att bära långa balklänningar. långa klänningar finns i olika stilar och mönster och du kan välja mellan fastspända långa klänningar till en enda rem frack. vad gör långa Balklänningar bra är att de oftast utstrålar elegans till bäraren och att de har en tidlös look i dem som aldrig går ur stil.

Av stewart stewart - 7 juli 2015 05:52

är du planerar för din studentfest? oho! du behöver inte en vacker klänning att bära i partiet. Det finns inget att oroa sig, eftersom många webbplatser sätta billiga examen klänningar bara för dig. alla designer är exklusiv och ger dig stor komfort när du bär klänningen. Dessa klänningar finns i olika samlingar. Därför kan du köpa klänningen och se vacker och vara redo för partiet.



foto av: 2015 Studentklänningar

billiga avläggande klänningar finns i korta och långa klänningar. vad är ditt val, kan du köpa samma. dessa mönster finns i olika färger som inte kommer att svika dig. klänningarna kommer i god passform och få dig att se fantastisk. allt du behöver är bra ögon för att välja vilken klänning passar dig perfekt. Det finns ingenting att skygga och du kan köpa klänningen till bästa pris.

alla nya sommarkollektionerna finns tillgängliga online. färgerna är iögonfallande och aldrig svika dig. det kommer att göra dig känna sig lycklig annons kan du välja den perfekta klänningen på nätet. många av rädsla för onlineköp, men det finns ingenting att frukta eftersom du kommer att få de äkta produkter i tid. du måste scrolla ner sidorna och du kan välja vilken som är bäst för dig.

idag, är den sajt på nätet är mycket populärt att välja vackra klänningar. Därför kan du lita på dessa klänningar och få den bästa klänningen på nätet. betalningen läget är en stor fråga bland köparna. många webbplatser erbjuder postförskott, ta betalning eller betalning med kreditkort. varav en är ditt val? Därför kan du välja och göra inköp. sitter i soffan och samråd med andra familjemedlemmar, kan du köpa produkter online. denna typ av shopping är verkligen bra för studenter och college publiken.

Det finns otaliga hemsidor med online shopping. Du kan jämföra samlingar och priset på de billiga Studentklänningar. Detta är fördelaktigt för dig att välja klänning och även jämföra det bästa priset. se till att du kommer att njuta av en hel del och det kommer inte bara att ge dig någon besvikelse. produktbeskrivning är tillgänglig på nätet för den valda klänning. Därför kan du läsa information om klänningen och om det passar dig, kan du välja klänning. det kommer att bli mer effektiva och passar lätt. från full ärm till off axel, alla typer av klädsel finns tillgängliga för att locka flickor.

Om föräldrarna vill ge överraskning för sin dotter, då är det möjligt om du kontrollera dem på nätet. fatta beslut om vilka klä din dotter kommer att se bra ut och överraska henne för den stora dagen. det kommer att fylla sin dag med massor av lycka från föräldrarna.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards