Alla inlägg den 4 juli 2015

Av stewart stewart - 4 juli 2015 06:03

rayon blusar, färgglada hijabs och långa klänningar bland kollektion designad av hana tajima på försäljning på nätet och i Singapore

1465

(Bild via internet)
några av bitarna från hana tajima s "måttlig slitage" modekollektion

kläder återförsäljare UNIQLO har slagit sig ihop med en brittiska modedesigner att lansera en ny "blygsam slitage" samling, inklusive en rad.

sortimentet, designad av hana Tajima, har elegant i en mängd olika färger och mönster, pannband, långa klänningar och rayon blusar som syftar till att "tillgodose damer som omfamnar blygsam mode" liksom att "noggrant utformade för att passa moderna smaker". objekten kommer att börja säljas på fredag från butikens hemsida och utlopp i Singapore.

UNIQLO säger att hämtas inspiration från en bedömning av olika kulturer och stilar, med huvudduk gjorda av tunt material som andas idealisk för tropiska klimat.

Tajima är en flitig brittisk modebloggaren samt vara en designer och bildkonstnär som konverterade till islam i åldern 17 och fortsatte med att starta sin egen etikett som specialiserat sig på eleganta blygsam slitage.

tillkännage lanseringen av det nya sortimentet, sade hon: "Vi vill skapa en kollektion som inte bara tilltalar moderna damer som föredrar att klä sig anständigt, men också en internationell publik som vill kläder som passar bekvämt och ser moderna. min samling är speciellt utformad för att möjliggöra enkel mix and match för dagens kvinnor att uttrycka sin egen stil. "

Taku Morikawa, vd för UNIQLO Singapore, sade: "Vi arbetade med hana att avgöra vad som skulle vara internationellt tilltalande samtidigt till begreppet blygsamma slitage. Vi är mycket nöjda med resultatet av detta unika samarbete som producerade en önskvärd samling som inte offra stil för komfort. "

med ursprung i japan, UNIQLO arbetar nu i sexton länder med cirka 1500 butiker världen över. tio av dessa finns i Storbritannien, som ligger i London och sydöstra. arbetare på en kinesisk fabrik som producerar kläder för företaget gick i strejk tidigare denna månad på grund av rädsla att transaktionen skulle läggas ned, rapporterade Financial Times.

Av stewart stewart - 4 juli 2015 05:56

Om du letar efter den perfekta bröllopsklänningar för ditt bröllop, kan du hitta dem på de ledande bröllopsklänning butiker i Kanada. det finns lämpliga brudklänningar för mor av bruden, brudtärnor, och brudtärnor. Du kan också hitta skräddarsydda klänningar för informella bröllop eller andra bröllop. moderna bröllop attires liksom korta klänningar eller tvådelade klänningar i olika färger och senaste modet finns också.



foto av: Sjojungfru Brudklänningar

vit är den perfekta färgen för perfekta bröllopsklänningar. vit symboliserar renhet, oskuld och kyskhet. smärre varianter av vitt som ljust gyllene, crme eller silverfärg används också i typiska bröllop. attraktiva vita brud kostymer i utmärkt kvalitet siden, taft, satin eller crepe göra bruden ser härligt lysa på hennes bröllopsdag.

brudklänningar är utformade på ett sådant sätt att de uttrycker den verkliga skönheten i bruden i de mest eleganta sätt. typiskt brud klänningar har två delar- livstycket och kjol. hylsor kan vara frivillig för brudklänningar.

perfekta bröllopsklänningar är de som passar bruden i alla avseenden. De ska vävas med den lämpligaste tyg som lämpar sig för den typ kroppen samt väder. till exempel, är sjöjungfru silhuett bäst för en kvinna med goda kurvor. denna design passar till kroppen från bröstkorgen till knäna och facklor därefter. kolumn brudklänningar är enkla att titta och de är de mest lämpliga för brudar särskilt när värd en trädgård bröllop eller strandbröllop. de stora långa kjolar i chiffong, organza, eller silke ser mycket tilltalande för alla brudar oavsett kroppshållning och färgton. balklänningar, en annan typ av perfekta bröllopsklänningar, är det självklara valet för brudar som vill har ett traditionellt bröllop.

den perfekta bröllopsklänningar för vintern eller hösten är de tyngre tyger som sammet eller hertiginna satin. Det finns klippta mönster, så att du kan minska vikter om du vill. för sommaren, bröllopsklänningar tillverkade av chiffong, crepe, bomull ögla, bomull organdi, organza, Georgette, voile, etc., är vanliga. sidenkläd, å andra sidan, är perfekt Brudklänningar för alla årstider. blanka, floaty material är favorit val av kreativa brudar. bröllopsklänningar ytterligare förskönas använder intrikata broderier, spetsar verk, eller pärla verk.

bäst för bruden är den one-stop shop för alla dina brud- dressing behov. Det finns en mängd olika stilar att välja på.

Av stewart stewart - 4 juli 2015 05:53

som en brud, kommer en av de viktigaste sakerna i ditt liv alltid vara det sätt som ditt bröllop gick. oavsett om du planerar en liten ceremoni eller en stor grupp, har du säkert hade specifika idéer i huvudet i flera år. detta är din chans att göra dina drömmar till verklighet.



foto av: brudtärneklänningar

det sätt som bröllopsfest ser är förmodligen en av dina nummer ett bekymmer. oavsett om du har två brudtärnor eller åtta, är det viktigt att välja klänningar för dem som passar stilen på bröllopet, ser bra ut på alla tjejer, och passa in i en bekväm prisklass för övningarna kan också hjälpa till genom att ge brud smycken uppsättningar som går med brudtärna klänningar som underbara brudtärna gåvor. välja designer brudtärna klänningar är något som du vill att noga tänka.

Först av allt, när du väljer designer brudtärna klänningar, tänk på stilen på ditt bröllop och se till att klänningarna berömma det. till exempel, om du har en mycket formell kväll bröllop, vara säker på att designer brudtärna klänningar är långa och formella. Om du har en rolig eftermiddag bröllop, kan du välja designer brudtärna klänningar som är korta och flyter.

vara säker på att oavsett vad designer brudtärna klänningar du väljer, de matchar den övergripande stilen av ditt bröllop, så att du vet dina tärnor kommer att passa rätt in i ceremonin.

nästa, när du väljer designer brudtärna klänningar, vill att du tänker noga om alla tjejerna i ert parti, och se till att klänningarna arbeta med var och en av sina kroppstyper. inte välja en klänning som bara ser bra ut på smala, små barbröstad flickor inte varje flicka i ert parti passar den beskrivningen. även om det bara finns en tjej med en annan kroppstyp, behöver du inte vill att hon ska känna sig som den udda ut i en klänning som bara inte passar henne mycket väl.

tänker på stilar som flickorna kan skräddarsy, till exempel. det är möjligt att välja designern bridesmaid klänningar som kommer med en mängd olika axelremmar. det är mer viktigt för dig för varje flicka att titta identiska, eller för dem att vara bekväm? om komfort är vad du går för, kan du låta flickor att välja vilken typ eller stil av band som de skulle vilja välja. detta gör det möjligt för dem att välja vad passar dem bäst. det passar dem bäst kommer att vara det mest bekväma för dem.

sist, vara säker på att du funderar på att välja designer brudtärna klänningar som faller i rätt prisklass. oavsett hur mycket dina tärnor tillber dig, du vill hitta en klänning som de kan varje köp utan att behöva oroa sig alltför mycket. Kom ihåg att flickorna sannolikt inte kommer att berätta om klänningen är för dyrt, eftersom de inte vill oroa dig. så måste du vara den som att använda din bästa dom och tänka igenom vad de ekonomiska medel är av var och en av dina brudtärnor. försöka plocka en klänning som faller bekvämt inom detta medelvärde för alla dina flickor. de ska vara glad att du gjorde.

i slutändan, att välja designer tärnklänningar är en uppgift som ligger hos dig. Men om du tar dina tärnor tillsammans med dig, kan du arbeta tillsammans för att hitta klänningar som passar alla kriterier.

Av stewart stewart - 4 juli 2015 05:40

tillbehör skapar couture brudtärna klänningar passar för små prinsessor.



foto av: barnklänningar

de senaste samling funktioner pösiga tyllkjolar, korsmönstrad spets ryggar, fjäderlätt volanger och blomma utsmyckningar i vackra pastellnyanser.

dessa söta flickor (och en dapper lille killen) ser ut som de har klivit ut ur sidorna i en saga!

det finns verkligen inget mer värdefullt än en pyttelitet liten blomma flicka alla dolled upp som en riktig liten prinsessa. lägga till att en skvätt vintage skönhet, och du kanske bara att konkurrera med henne för rampljuset ner i gången, och inte tärnorna! (Bara ett talesätt, så utan att behöva gå klä henne i trasor.)

innan du ens börjar överväga kläder, är det viktigt att ta en lång hård titt på vem du klä upp. medan en liten flickaktigt-flicka kan njuta av tanken att bära en fransig klänning och pryder sig med vackra pärlor och hårspännen, bör en mer aktiv liten mumsa anhöriga snarare vara klädd i en enklare dräkt - bekväma skor och kanske en kortare klänning.

När det är löst, kan du börja att klä upp din lilla vintage porslin docka:
Välj en ruffly brudnäbbsklänning med massor av mjuk spetsdetaljer eller lager av chiffong och fina list.

för en mer krångel och enkel look, välja en 1920-talet klänning och jazz upp med vackra vintage juveler.

pryder den lille med ultra-feminin och vintage smycken såsom strängar av pärlor, en brosch eller två, eller en vacker medaljong.

Välj en söt vintage frisyr att slutföra ensemblen, såsom söta mjuka lockar, en fransk fläta eller en ballerina bulle.

ingen vintage frisyr är helt komplett utan en prydlig hår tillbehör. leta efter ett hår kam, blommigt hårband eller vackra webbshop - något värdefullt att hon kan hålla, kanske för hennes eget bröllop en dag

alternativt pop en söt liten vintage hatt på huvudet - perfekt om du arbetar med en aktiv liten blomma flicka vars snygga frisyr förmodligen inte kommer att överleva länge.

dekorera hennes lilla blomkorg med spets eller chiffong, eller om du tänker för en mer rustik stil vintage känsla, välja en trä eller metallkärl i stället för en korg.

om det finns en möjlighet att hennes nerver börjar skaka, låt din blomma vacker flicka att gå ner i gången med sin favorit docka och klä dockan i en liten tappning utformar dräkt av hennes egna.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards