Direktlänk till inlägg 29 juli 2015

vintage kort bröllopsklänningar i Irland

Av stewart stewart - 29 juli 2015 11:21

Om du är ett fan av den höga fåll linje du är absolut i samklang med de senaste trenderna i brudklänning design. korta bröllopsklänningar är mer populär än någonsin och är det perfekta brudklänning för en brud som söker efter elegans, förfining och en klänning till wow!

billiga brudklänningar, brudklänningar

foto av: veaul

så har beslutat att gå med en kort brudklänning - vad är dina alternativ?

en snabb neddragning på korta bröllopsklänningar
korta brudklänningar är även känd som te längd eller knälång brudklänningar. Under årens lopp har definitionen av dessa klänningen har blivit något suddig men traditionellt en te längd klänning normalt faller till botten av vaden.

modernare te längd eller korta brudklänningar håller på att avsluta strax under knäet så det är rättvist att säga att knälång innebär verkligen en nedgång till någonstans mellan strax under knäet och botten av vaden.

1950-talet och 1960-talet stil vintage brudklänningar är också inspirerande irländska brudar att gå för högre fåll linje med modeikoner från en guldålder - tänk audreyhepburn - visat sig vara en inspiration för brudar och brudklänning designers alike.
så varför välja en te längd bröllopsklänning?

korta brudklänningar är populära för brudar som älskar sitt mode, är mycket riktad med sin stil och avgudar en kjol som svänger att visa upp dessa fantastiska skor och fantastiska ben också!

knälång brudklänningar är också mycket praktiskt och är idealiska för sommarbröllop och utländska bröllop i varmare klimat. knälång är också perfekt för en mer informell bröllop och är bra för din brud receptionen där du verkligen kan flytta runt som dansgolv och visa upp dessa drag!

Edel te längd bröllopsklänning mönster
nytt till edel samling är de så kallade "Polyanna" och "Kerry" te längd billiga brudklänningar brud som är en del av den klassiska glamour samlingen. edel tar sin inspiration för dessa klassiska 1950-talet stil te längd motiv från den vintage era hollywood när Hepburn, taylor och kelly förärat vita duken sipprar skönhet, stil och kvinnlighet.

edel är känd för hennes uttalande utsmyckningar som gör varje klänning helt unik med varje klänning skräddarsys för att passa stilen, personlighet och form av alla Edel härliga brudar.

Om du funderar på att gå en kort eller knälång brudklänningar vi vill gärna se dig på edel boutique där ett varmt välkomnande och fantastisk klänning design väntar på dig att prova på.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards