Direktlänk till inlägg 27 juli 2015

bröllops sko kunniga

Av stewart stewart - 27 juli 2015 10:37

du har tillbringat en hel del tid på att försöka på klänningar och välja den perfekta bröllopsklänningen. spendera så mycket tid på att försöka på brud skor och fötterna, och din nya make, kommer att tacka dig. Läs dessa tips för att se till att du får vacker, men ändå bekväma, bröllop skor för denna händelse av en livstid.

brudskor, bröllopsskor

foto av: veaul

1. skor med spetsig tå tenderar att köra lite mindre. Om du brukar ta en halv storlek, välja nästa storlek upp, placera en sko pad inuti.

2. slitage sko kuddar för att dämpa fötterna för den långa dagen.

3. En "strappy" sandal eller sele tillbaka tenderar att glida. en lång smal vidhäftande sko pad fastnat på bandet kan lösa problemet. använder peruk band fungerar bra också!

4. anser högkvalitativa silke färgbara skor som kommer att hålla upp genom flera färgprocesser så att du kan få mer slitage från dina skor efter bröllopet. en färgbar siden sko av god kvalitet kan normalt färgas upp till 4-6 gånger.

5. tycker om att få två par skor för din bröllopsdag. du kan bli kär i den 4-tums klack, men efter ceremonin och formella bilder, kan du vara redo att byta till en lägre häl för dans.

6. Om ditt bröllop klänning är en vanlig stil, går alla ut med skorna. välja ett par med kristall eller pärla utsmyckningar, prova en touch av färg; ljusblå, för något blått kanske. dock vara säker på din sko samordnas med din klänning.

7. handla online gör bröllopet planeringsprocessen en bris men några brudar kan vara rädd för att köpa bröllop skor på nätet av rädsla för att de inte passar eller inte vara vad de förväntas. inte vara rädd för att beställa skor på nätet! Välj butiker med kontaktinformation lättillgänglig så att du kan ringa och ställa frågor, t ex: Om en sko kör smal, stora, etc.

8. se till att starta din sko shopping 2 till 3 månader innan du faktiskt behöver dem för din klänning montering så att du slipper betala rush hanterings- och fraktavgifter.

9. vissa nätbutiker ut en utsättning avgift eller ange utbyte på vissa skor, så läs den returpolicy innan du köper. vissa brudar bara inte vill ta itu med det, men en hel del brudar säger att det är en bra handel = off. De gillar att shoppa på nätet för det stora urvalet att de inte kan komma nära att få i sin hemstad. när du får skorna, hantera dem med omsorg. prova dem på mattan så sulorna inte repas, och försöker alltid skorna på med strumpbyxor så att du inte lämnar tå utskrifter. om du bestämmer dig skorna måste återlämnas, kommer de att vara i ursprungligt skick. smutsiga eller skadade brudskor kommer att bli svårt, om inte omöjligt att återvända.

10. bröllopsskor kan definitivt vara en tuff passning; så innan köp, bör du alltid veta din sanna skostorlek. Jag rekommenderar att stoppa by en specialitet skoaffär att få dina fötter mätt bara för att vara säker. beställa rätt storlek första gången kommer att öka din chans att ditt första köp kommer att vara den rätta. shoppa på kvällen eftersom fötterna har en tendens att svälla i slutet av dagen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards