Direktlänk till inlägg 30 juli 2015

Välj din lämplig brudklänning

Av stewart stewart - 30 juli 2015 08:33

när du går in i en bröllopsklänning butik, kan du känna lite bländad att avgöra vilken stil är lämplig för ditt bröllop klänning eftersom det finns så många olika typer från brudklänningar 2012 att välja. välja den perfekta klänning är ofta det mest spännande av alla bröllop beslut för flickorna. Det är inte varje dag du kan klä sig som kungligheter och vara i centrum för uppmärksamheten. som med alla viktiga inköp, dock bör du shoppa beväpnad med råd.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

brudklänning är vanligtvis en av de första inköp. Men innan du väljer en klänning, bör du bestämma vilken typ av stil bröllop du har.

stilen på din klänning är den enskilt viktigaste faktorn för att skapa din övergripande utseendet på din bröllopsdag. bröllopsklänningar kan vara allt från elegant och enkelt att stora och genomarbetade, beroende på din personliga smak och uttalandet du vill göra på din stora dag. bröllopsklänningen är inte bara något speciellt för dig, men det är också något speciellt för din brudgum, och du vill se dina bästa för er båda.

Här är några grundläggande bröllopsklänningar stilar jag skulle vilja presentera för er. först kommer att vara en linje bröllopsklänningar, denna typ av klänning har en form som är monterad runt livstycket och strömmar ut till marken, som liknar konturerna av ett versalt a.

klänningen flyter smidigt från bysten till fållen med en obruten linje. En linje bröllopsklänningar är lämplig för alla tillfällen, från en lugn bakgård insamling, till en traditionell kyrka ceremoni på grund av den klassiska och enkel stil. så om du vill fira ditt bröllop i kyrkan, bär det är ett bra val.

en annan kommer att vara imperium linje form klänning presenterade kroppen på klänningen faller från under bysten, vilket är bra om du har en bred midja och en liten byst. den långa raden gör petite brudar ser längre. tänker på jane austen, då detta är en att skapa den perfekta romantisk look. Men gör den långa raden höga brudar ser längre. så om du har en tung bustline du inte bör försöka denna typ av klänning eftersom det kommer att få det att verka större.

sist men inte minst, jag vill du veta om några ärm brudklänningar. ärmlös eller mössa ärm är smickrande alternativ för dem som har attraktiva armar. om armbågarna kommer att vara synlig, göra vissa att följa en skönhet rutin som kommer att få dem att se sin vackraste på ditt bröllop. Om armarna tenderar att vara på den tunga sidan, är det vettigt att undvika Figursydd eller kroppsnära ärm stilar. ballong ärmar är svullet från axeln till armbågen, och biskop ärmar är något fullt ut från axeln till manschetten, ben-of-fårkött ärmar är fulla och rundade i toppen, monterad längst ner på armen, som juliet spara för det faktum att hylsan är avsmalnande från den fulla till den monterade delen.

oavsett stil som passar dig och möter din personliga smak, gör vissa när man försöker på din klänning är det bästa valet och kommer att göra dig och din brudgum perfekt. vid vigseln, kommer klänningen till bruden vara den mest attraktiva sak eftersom din bröllopsklänningar är den första bilden som din brudgummen kommer att se när du börjar din promenad ner i gången, och du vill vara säker på att ditt första intryck är en minnesvärd.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards