Direktlänk till inlägg 31 juli 2015

ditt bekväma bröllop skor

Av stewart stewart - 31 juli 2015 08:15

om du frågar en gift kvinna om det är någon som hon skulle ha gjort annorlunda på hennes bröllop, är hon mycket troligt att säga följande uttalande: "Jag skulle inte ha gjort någonting annorlunda, förväntar kanske ha slitna mer bekväma skor".

brudskor, bröllopsskor

foto av: veaul

när man planerar ett bröllop outfit, stil, skönhet och originalitet tenderar att vara de viktigaste frågorna. Men i slutet av en mycket lång dag, när ceremonin har ägt rum, när tal har givits och dansen är på väg att starta, så höga sinnade problem kan tyckas av betydligt mindre betydelse om dina fötter är eye-wateringly smärtsam.

den goda nyheten är att du inte alltid behöver offra stil för komfort, du bara måste tänka igenom noga och lägga undan lite tid att bryta dina skor i.

bryta skor kan göra skillnaden mellan fullständig njutning och lycka och förnöjsamhet på din bröllopsdag, och nästan fullständig lycka, fördärvas endast av en ganska stort obehag.

välgjorda skor behöver inte känna att de är gjorda av rakblad. Om de gör det, kan det mycket väl bero på att de inte passar ordentligt. en av de första och mest uppenbara saker att säga är att du ska tillbringa en bra tid med en professionell sko montör som kommer att prata dig igenom alla potentiella fallgropar i sko köpa.

Ett tips jag kan rekommendera är att gå till en mycket dyr skoaffär och be att få prova på några skor. de människor som arbetar i dessa butiker är anlitade för att veta vad de talar om. om de rekommenderar en viss typ av sko som kan vara den bästa formen för din typ av fot, ta del av det. om du inte har råd skor de säljer, kan du väl hitta ett mycket billigare version, att med lite ansträngning, kommer att ha kommit till dig från en dyr expert.

en annan sak att tänka på är möjligheten att välja brudskor som är särskilt utformade för att titta åt båda bekväma och graciösa: dansskor. har du någonsin undrat hur vissa ballroom dansare verkar kunna praktiskt springa och göra handstående i sina höga klackar? Tja, visste du att dessa höga klackar kan känna som mjuk och böjbar som kola?

dansskor tenderar att ha relativt liten klackar, dock. Om du funderar på att bära klackar som är över två inches, kan du behöva välja den "bryta in". den allmänna uppfattningen är att bära bröllopsskor na inomhus för en timme eller två per dag under de kommande månaderna kör upp till bröllopet är det bästa sättet att bära dem i utan att bära ut dem.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards