Alla inlägg under juli 2015

Av stewart stewart - 27 juli 2015 10:37

du har tillbringat en hel del tid på att försöka på klänningar och välja den perfekta bröllopsklänningen. spendera så mycket tid på att försöka på brud skor och fötterna, och din nya make, kommer att tacka dig. Läs dessa tips för att se till att du får vacker, men ändå bekväma, bröllop skor för denna händelse av en livstid.

brudskor, bröllopsskor

foto av: veaul

1. skor med spetsig tå tenderar att köra lite mindre. Om du brukar ta en halv storlek, välja nästa storlek upp, placera en sko pad inuti.

2. slitage sko kuddar för att dämpa fötterna för den långa dagen.

3. En "strappy" sandal eller sele tillbaka tenderar att glida. en lång smal vidhäftande sko pad fastnat på bandet kan lösa problemet. använder peruk band fungerar bra också!

4. anser högkvalitativa silke färgbara skor som kommer att hålla upp genom flera färgprocesser så att du kan få mer slitage från dina skor efter bröllopet. en färgbar siden sko av god kvalitet kan normalt färgas upp till 4-6 gånger.

5. tycker om att få två par skor för din bröllopsdag. du kan bli kär i den 4-tums klack, men efter ceremonin och formella bilder, kan du vara redo att byta till en lägre häl för dans.

6. Om ditt bröllop klänning är en vanlig stil, går alla ut med skorna. välja ett par med kristall eller pärla utsmyckningar, prova en touch av färg; ljusblå, för något blått kanske. dock vara säker på din sko samordnas med din klänning.

7. handla online gör bröllopet planeringsprocessen en bris men några brudar kan vara rädd för att köpa bröllop skor på nätet av rädsla för att de inte passar eller inte vara vad de förväntas. inte vara rädd för att beställa skor på nätet! Välj butiker med kontaktinformation lättillgänglig så att du kan ringa och ställa frågor, t ex: Om en sko kör smal, stora, etc.

8. se till att starta din sko shopping 2 till 3 månader innan du faktiskt behöver dem för din klänning montering så att du slipper betala rush hanterings- och fraktavgifter.

9. vissa nätbutiker ut en utsättning avgift eller ange utbyte på vissa skor, så läs den returpolicy innan du köper. vissa brudar bara inte vill ta itu med det, men en hel del brudar säger att det är en bra handel = off. De gillar att shoppa på nätet för det stora urvalet att de inte kan komma nära att få i sin hemstad. när du får skorna, hantera dem med omsorg. prova dem på mattan så sulorna inte repas, och försöker alltid skorna på med strumpbyxor så att du inte lämnar tå utskrifter. om du bestämmer dig skorna måste återlämnas, kommer de att vara i ursprungligt skick. smutsiga eller skadade brudskor kommer att bli svårt, om inte omöjligt att återvända.

10. bröllopsskor kan definitivt vara en tuff passning; så innan köp, bör du alltid veta din sanna skostorlek. Jag rekommenderar att stoppa by en specialitet skoaffär att få dina fötter mätt bara för att vara säker. beställa rätt storlek första gången kommer att öka din chans att ditt första köp kommer att vara den rätta. shoppa på kvällen eftersom fötterna har en tendens att svälla i slutet av dagen.

Av stewart stewart - 24 juli 2015 12:00

kate-middleton-engagement

(Bild via internet)

Om du fortfarande sparka dig själv för saknade din chans att köpa klänningen som Kate Middleton bar för hennes engagemang bilder, kommer du att göra det igen i dag. Harvey Nichols aktiveras på klänningen "popularitet genom att sälja en ny frågan om silkes marinblå Phylis omlottklänning från issa. och nästan lika fort som det gjordes tillgängliga, säljs ut på nätet.

Detta borde inte komma som liten överraskning med tanke på den ständigt varaktig Kate Middleton effekt. i stort sett allt i hertiginnan av Cambridge bär vindar upp blir öste upp av kvinnor som vill klä sig som henne. men Middleton faktiska mode känsla har ifrågasatts av några skeptiska medlemmar i modebranschen, kan du inte förneka kvinnan har några drag när det gäller kläder.

den enkla marinblå klänning sålde för £ 575 (ca $ 894) men du verkligen inte kan sätta ett pris på ser ut som Kate Middleton, nu kan du? dessa fans av klänningen som missade ut på skopa upp den här gången kommer bara att vänta och se om Harvey Nichols (eller någon annan butik för den delen) kommer att vara barmhärtig och släpper klänningen igen.

Av stewart stewart - 24 juli 2015 11:55

cocktailklänningar, även kallad till eftersom cocktailklänningar, kan vara en kvinnas klänning som vanligtvis har en kortare period och även bäras när som helst du har redan blivit ombedd att cocktail bash. cocktail kläder är bäst för att sätta på funktioner såsom en semi-formell, fest och andra högtidliga tillfälle. cocktail kläder finns i ett antal mönster och stilar, ändå bland de verkliga mest använda alternativ kunde den välkända "liten mörk klänning.

cocktailklänning

foto av: cocktailklänning

när man väljer från de olika tillgängliga cocktail kläder, måste du bekanta dig med några av de program som du kanske kanske stöta på. baserat på den nuvarande trenden utvecklingen på året eller klädsel lämplighet, storleken på cocktail klädsel varierar. några andra cocktail klänningar avsluta endast över knäet, medan andra val går till precis runt två inches storlek från över vristen, betecknas som en te längd cocktailklänning.

. varje gång en cocktail klänning variationer ft, är det "ballerina perioden €: det är i allmänhet förbundna med ett morgontimmarna klänning, med alla variationer mellan både tuffa att berätta.

idag, cocktailklänningar komma inom ett urval av söta poster, med 100% bomull, satin, och dessutom chiffong. dessa för närvarande är normalt den mest populära valet.

vissa individer får en inbjudan till en fest eller speciella evenemang och har inte något begrepp produkt att använda.

bilkörning över eller under klä upp för evenemanget börjar ställa in. hittar du några signaler för att se när du är förbryllad om vad vad man ska ha till festen. med alla begäran som en touch, är du benägen att försiktigt klänning om begäran kommit via e-post eller kanske via telefon. efter inbjudan kommer via e-post, är chansen att du för närvarande kan kräva av din cocktail klänning.

när bad att närvara vid ett tillfälle deltog i form av en välgörenhetsorganisation eller annan sammanslutning, är en cocktail klänning bland de mest klänningen du måste överväga. i allmänhet, kan dechiffrera vilken typ av garderob till raid vara så enkelt som att få fråga. betydligt mer än ofta, kanske du hittar stilar; såsom ett exempel till exempel "avslappnad outfit, €" semi-formal kläder € eller "finkläder förväntade € på begäran.

när du registrerar dig för en cocktail ackumulering, ska du inte bära en sequined klänning - de kan vara för en liknande formell tillfälle som ett bröllop eller bröllop parti. festklänningar planer kan variera från en liten varaktighet till något som slutar över anklarna.

när som helst när du ska välja färg på din cocktail klänning, bör du komma ihåg i vilken hela sommaren, blom foto, luft citron, milda miljövänliga, ljusgröna samt gulfärgade, plus några andra pasteller ser bra ut på den här gången. för varje kallt väder get-together, tråkig, crimson, mörker, mörkare och svarta orange cocktail kläder kan bantning. en av de viktigaste tips som rör studentklänningar: inte försöka få in en outfit som är minimera för låg eller möjligen alltför begränsat; utfallen skulle kunna bli katastrofala.

Av stewart stewart - 24 juli 2015 11:51

bröllop är det speciella tillfället i en kvinnas liv att se henne absolut bästa. när hon gick ner i gången och hennes hand överlämnas till sin man, alla ögon på rummet ser på henne. naturligtvis vad följer bröllopet är vanligtvis en dans och en mottagning med en prydlig sitta ned mjöl och en mottagning. även om det är viktigt att se din allra bästa, kan bröllop också vara en ekonomisk börda för ett par.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

det är därför vi-dding-klänningar är här för att hjälpa. de gör hög kvalitet men låg kostnad med bästa kvalitet, rabatt bröllopsklänningar genom att spara på bekostnad av att köra en butik. istället kan du handla på nätet från ett stort urval av högkvalitativa rabatt vi-ddingdres-ses som kan bokstavligen gjort från i princip alla stil eller tyg. istället för att köra en butik, kan du välja mellan antingen standardformat eller ge dina egna mått. klänningar görs på beställning och sedan bröllopsklänningar inte använder tredjepartsleverantörer, kan du vara säker på att din klänning är gjord perfekt för din speciella dag.

förstås en klänning är inte komplett utan smycken. det är därför bröllopsklänningar erbjuder gratis smycken unika och vackra behagar. med köpet av en bröllopsklänning. detta kommer att ge bruden en möjlighet att lägga till de nödvändiga tillbehör såsom armband, halsband, örhängen, eller terrias. du kommer att gnistra när du närmar dig altaret och stå upp innan publiken med ditt bröllop klänning och smycken från bröllopsklänningar.

alla klänningar är helt nya från tillverkaren. de mönster som är unika. Det finns inga begagnade klänningar. brud är världens ledande online bröllop kläder hemsida. de ger bröllopsklänningar och brudklänningar för alla typer av tillfällen och typ av bröllop. brud förstår att bröllop kan vara mycket dyrt och trycket av att inte vilja se billig väger tungt på varje Bröllopsfixaren. Det är därför vi-dding-Dres-SES erbjuder högkvalitativa rabatt bröllops Dres-ses till överkomliga priser.

genom att välja bröllopsklänningar du kommer att kunna se din absolut bästa utan att låta någon veta att du använt en rabatt w-edding-klänning. plus just nu kan du välja bland ett stort urval av smycken för att gå med ditt varumärke ny bröllopsklänningar på din speciella dag. Om du planerar ett bröllop, kommer du vara glad att du gjorde

Av stewart stewart - 24 juli 2015 11:36

gradering och prom tid är förmodligen en av de mest spännande perioderna på en flickas liv. varje flicka vill se fascinerande på prom night och ännu mer än så, vill att varje flicka att vara den bästa och att vara en krönt balens drottning. detta kräver de bästa klänning, tillbehör och allt annat inblandade.

aftonklänningar, långklänningar

foto av: aftonklänningar

Överdriv inte
När flickorna blir för upphetsad för deras första prom night, kan de lätt ryckas med alltför mycket av sexighet och slinkiness. Tja, kanske det verkar bra för vissa, men du får inte glömma att du är en 17-årig flicka och det är nödvändigt att hålla en viss anständighet i ditt utseende. Med andra ord, vill du inte att se ut som en strippa. du inte behöver något, men beundrande blickar, när de passerar folkmassan.

tänker på dig själv som en royalty. överväga enkla linjer och lux tyger för din aftonklänning. kan du överväga att bära en sequinning grimma topp klänning eller en fantastisk backless liten svart klänning och du kommer att bli uppskattad för säker. Glöm inte att kolla balen klädkod. också, glöm inte om tillbehör. din mamma kommer att vara till stor hjälp i den här frågan genom att hjälpa dig välja rätt skor, väska och smycken som förgyller din look.

det finns olika fantastiska aftonklänningar till bröllop salonger och butiker, som du kan tänka på också. du kan hitta en hel del stora namn inom mode där borta, inklusive Aglaia, mari lee, efter sex och andra för rimliga kostnader. Du kan också ge det ett försök på webben, eftersom du kan hitta något intressant där.

du är en unik person
det handlar om att se original, helt annorlunda än alla andra, men ändå ser fantastiskt. Det är bättre att börja leta efter rätt mönster och tillbehör minst tre månader innan prom night. titta i den senaste tidningen frågor, samtidigt hålla ett öga på stjärnorna som förekommer på röda mattor på olika händelser. spara eller klippa bilder av klänningar som du gillar och sedan gå vidare för shopping.

Kom också ihåg om din frisyr, accessoarer och skor, eftersom de kommer att antingen lägga till din look eller förstöra den. Men prova olika stilar av aftonklänningar för att hitta en som passar dig bäst. och glöm inte om din budget.

innan prom night
när bara ca 2 veckor återstår innan prom night, är det den bästa tiden för att köpa din dröm långklänningar. köper inte det tidigare, eftersom din form kan förändras och du kommer att behöva framkalla förändringar i klänningen "design. när bara en vecka kvar, kan du börja försöka på och bära klänning, accessoarer och skor för att träna din promenad och bara vänja sig klänningen.

Om du inte gillar hur dina skor passar din studentklänningar, det finns fortfarande tid att få ett annat par och allt annat du kan tänkas behöva för bollen. besöka en lokal skönhetssalong för att få din frisyr och make-up gjort. ta en titt på din totala image och tror att om några ändringar krävs fortfarande. när du är säker på om ditt utseende, du är redo för prom night.

Av stewart stewart - 24 juli 2015 11:26

bröllop skor är inte om skönhet. att allt som rör bröllop och brudar är "vacker" är passe, är idag allt om glamour och stil och hur mycket de översätter till din personlighet. klänningen, mottagning, bröllop tema och även bröllop blommor har upphört att vara ganska men har blivit allt om stil och hur attraktiva de är i mer förföriska mening. tiderna har förändrats och så har innebörden av många saker.

brudskor, bröllopsskor

foto av: veaul

samma är fallet med skor för bröllop. Oavsett om du bär en häl eller en platt sko det handlar om hur glamoröst det ser ut och hur glamoröst det gör att du ser. så när du bär klackar, är de inte bara gammaldags klackar som kvinnor bar och ännu viktigare, att varje kvinna bar. idag inte bara bära bröllop skor, bär du remmen typ av sko eller t-bandet eller pumparna eller åskådare eller Mary Jane eller bilderna. de hundra sorter av skor och var och en är en show vid din personlighet. så du måste välja klokt att bära rätt sko som du kan bära sig väl, där du kan hantera och som skor den typ av varm kvinna som du verkligen är. inte underskatta kraften av skor, kan de göra eller förstör din klänning i en sekund.

du kan ha ditt bröllop skor i många stilar, såsom den gemensamma sandal typ eller typ ankelbandet. Det finns också ankeln wrap stil som som namnet antyder, sveper en rem runt anklarna. då blocket hälen slag som är i stort sett som en stor sulor sko, inte som en plattform men ja något liknande dess nära följeslagare. i hälarna du kan få din sko göras i stilettform eller kilen formen i medium eller hög klack avatarer. medellång klack är ungefär mellan 2-3 inches och hög är över 3 inches, så var försiktig med vad du väljer eftersom du kommer att behöva gå i dem på gången på din bröllopsdag och det är en dag du kan inte ha några missöden.

Om du är en av de klumpiga vandrare sedan välja de platta brudskor i stilarna som nämns ovan. du kan få ballerinaskor i vitt späckade med Swarovski kristaller för att ge dem den uppkäftig utseende vi diskuterade tidigare. kristallerna kan vara små, dubbade hela skon eller stora enorma göra ett djärvt uttalande. linje med vad vi pratade tidigare kommer de djärvt uttalande ettor och bör vara det rätta valet. trots allt det är din bröllopsdag och allt måste vara strålande och utöver det vanliga.

den peep toe typ stilett är också en av de mest berömda val av alla brudar. i höga klackar version det bara leder till en mycket glamorös avatar som gör dig till out-of-the-world brud som du vill titta. några brudar går också för gladiator typ av bröllopsskor och som är lika djärv som det blir. Om du planerar en kort brudklänning med en lång tåg, är detta det bästa valet för dig. Jag tror att det kommer att göra ensemblen ser helt varm.

Internet är full av stora bröllop skor som bara skulle passa in med att en utomordentligt vacker klänning som du har planerat att bära på din speciella dag. gå vidare hitta det och har en stor bröllopsdag.

Av stewart stewart - 23 juli 2015 11:27

fendi-1800

(Bild via internet)
Taylor kulle

i årtionden, var modeller typiskt uppdelad i en av två kategorier: high fashion eller kommersiell. en grupp flickor gick på att gå edgy designer visar och visas i oberoende tidningar, medan den andra valde mindre prestigefyllda men mer lukrativa väg katalog arbete och en massa vanliga kunder. Under de senaste åren, har linjerna mellan dessa två marknader varit otydlig, och 19-årige Taylor backen är i spetsen för denna rörelse. hon handlar skott med Karl Lagerfeld med framträdanden som en Victorias Secret ängel, medan dela erfarenheter med sina 736k fans på instagram.

Till skillnad från de flesta modeller, var du Oscoutade med hela din familj, hur gick det till?

Jag var 14, och min nuvarande mor agent, som också var en fotograf, Oscoutade mig och hela min familj på en dude ranch. vi aldrig ägt hästar, men mina systrar red västerländsk. vi ridhästar där, och det är en populär plats för fotograferingar, så min mamma agent sköt det. Jag var Oscoutade, som var min lillasyster. min äldre syster är 5'4 ", så hon är för kort, men han ville att hon skulle göra agerar. hon vill vara en fotograf, så hon var som," nej ".

med början vid 14 måste vara skrämmande. hur fick du hanterar affärssidan i den åldern?

det var typ av galen. min mamma reste med mig överallt jag gick, eftersom jag inte vet hur folk göra det ensam. Jag var i en annan stad varannan vecka, och jag balansera gå till gymnasiet, och det så småningom fick till den punkt där jag inte kunde göra både och. så jag var tvungen att besluta modellering eller gå till skolan, och jag trodde att skolan alltid skulle vara där, så jag tog examen gymnasiet vid 16 och började på heltid modellering.

hela [erfarenheten] var chockerande: Jag stannade i skit lägenheter, såg några av de sätt som människor fick scammed med falska listor. det hela var overkligt. kommer till New York med alla människor, och jag är från mitten av ingenstans, där vi har 10 hektar mark och bergen, det kändes claustrophobic. Jag tänkte, "där är himlen?"

Ångrar du börjar så ung?

nej, eftersom jag tror att det kommer ner till de möjligheter som du presenteras med. som en modell, särskilt vid en ung ålder, de möjligheter som du får är fantastisk. när jag är 30, jag kunde få möjlighet att starta ett eget företag och segue till stånd en affärskvinna. Jag tror att det är coolt eftersom många människor går igenom college, och de får inte starta något tills de är 40. den lilla flygande start jag kunde få är coolt.

taylor-vs

Victorias hemlighet
(Bild via internet)

hur har din victoria hemliga karriär börjar?

Jag började med rosa. Jag gick in för en gjutning, och jag träffade christina thornton när jag var 16, och hon var som, "hur kommer jag har aldrig träffat dig förut? Hur gammal är du? "Jag var för ung på den tiden, naturligtvis, men de visste vem jag var från 16 års ålder, och sedan fyra månader efter min 17-årsdag, jag var bokad på mitt första jobb för rosa. Jag gjorde sitt nattkläder, och jag gjorde deras lounge för förmodligen sex månader, tills showen, och sedan efter min 18-årsdag jag bokat modevisningen.

ed [Razek] var bara chockad över att jag kunde hantera det, hur ung jag var. han berättade för mig personligen med alla änglarna, önskar han att han kunde ha börjat med dem yngre så att han kunde ha haft mer tid med dem, och han älskar alla änglar, de är som hans döttrar. han sade: "Jag såg något speciellt i var och en av er, och jag ville att haffa dig innan någon annan gjorde det." och för mig, "jag inte se någon mening med att sitta och vänta i tre år för dig att gå göra andra saker med andra människor och sedan boka dig. "

har att vara en ängel påverkat den typ av high-fashion arbete du gör?

Jag tror att en Victorias Secret ängel ger dig en högre [profil] än de flesta flickor. de respekterar dig mer när du går-ser, och du kan få mer av en relation med designers, eftersom de ser du på ett annat sätt. det är intressant att göra både nu; på ett sätt, jag är att möta dem igen. Jag går in i rum och människor är som, "Hur kommer jag har aldrig träffat dig?" Jag är som "du har. detta är min sjätte säsong jag har provspelade för denna show. "det är bara roligt för nu erkänner de mig. Donatella Versace frågade mig, "hur var Victorias Secret modevisning?" inuti jag tänker, "hon vet mitt namn!"

chanel-mcqueen

chanel & Alexander McQueen
(Bild via internet)

Det var riktigt roligt; jag älskar Fendi. de är fantastiska människor. jag älskar charlotte Stockdale, som är den viktigaste stylist. när vi sköt utväg, var det en hel del ser ut över två dagar och vi sköt en video, men det känns inte som arbete. charlotte sade till mig: "Jag mår så dåligt att du måste stå för länge." Jag är som "tjej, jag har gått igenom allt-det är ingenting." Jag sorts ge kredit till utgångspunkten unga och gör så många arbetstillfällen och så många outfits för inga pengar: jag inte få betalt alls eller få betalt med presentkort. nu att arbeta med en klient som fendi eller chanel, känns det som allt detta var värt det och jag uppskattar att vara där. jag får på set, och jag är redo att arbeta.

Jag älskar deras kläder, alltför; på fendi showen, jag älskade min outfit. Jag trodde att det var en av de bästa outfits i hela bildspelet. Jag var besatt av det, jag även skämtsamt frågade charlotte om jag kunde hålla det och hon är som "som är $ 30.000 Jag kan inte bara ge den till dig." damn it! Jag kommer att spara för den; Jag kommer till dig!

hur var erfarenhet av att arbeta på nicolas Winding Refn nya film neon demon?

Ärligt talat, jag visste aldrig riktigt tänka agerar. Jag har aldrig riktigt trodde att det var min grej, men när jag erbjöds chansen, jag ville se vad det skulle vara. när du ser hur mycket arbete går till bara några minuter till ett värde av manus, är det tankeställare. Vi sköt en scen hela dagen, och jag hade bara fyra rader, men de måste få alla vinklar och se till att ljuset är perfekt, ljudet, varje detalj. Det var en cool upplevelse eftersom du inte inser hur mycket tid och kraft går till att göra en film. Jag tror i framtiden, skulle det vara kul att plaska mer. Jag vet inte om jag skulle vilja göra ledande roller eller något, men gillar vad Rosie Huntington-Whiteley gör. Hon var stor i Mad Max!

Av stewart stewart - 23 juli 2015 11:21

online köp har blivit alltför populärt nuförtiden och många människor väljer att köpa på nätet eftersom det är mer bekvämt och det hjälper till att spara pengar. du behöver inte spendera alltför mycket tid i shoppingrundor och du kommer alltid att betala låga priser.

cocktailklänning

foto av: cocktailklänning

Det finns många anledningar till varför människor väljer att köpa billiga cocktailklänningar usa nätet. först, kvinnor har en mängd olika klänningar att välja mellan och det finns ingen anledning för någon att oroa om det finns tillräckligt med stilar i butiken. när du köper på nätet, har du tillgång till både internationella och lokala klänningar. du kan kontrollera alla balklänningar som finns på marknaden och du kommer inte att vara trött. du kommer inte att gå till affären för att få din klänning eftersom klänningen kommer att levereras till din dörr. vad du behöver göra är att veta hur man väljer rätt klänning för dig själv. kvaliteten på tjänsten är alltid bättre på nätet jämfört med de lokala butikerna. uppdateringen på online-information är snabbare och klänningar är för det mesta mer fashionabla jämfört med de i fysisk butik.

du kommer alltid att hitta cocktail klänningar 2015 trender oavsett om du vill bara designer klänningar eller skräddarsydda brudklänning till ett lågt pris. Det är en önskan varje kvinna att ha den bästa, särskilt om det är hennes bröllopsdag. men detta kanske inte är möjligt om du inte har tillräckligt med pengar för att köpa klänningar som du vill. har dock klänningen att alltid ser snygg och elegant att göra bröllopet en framgång.

med billiga cocktail klänningar för bröllop, behöver du inte spendera alltför mycket på ditt bröllop klänning eller annan formell klädsel du kanske vill. men om du vill få rätt klänning för dig själv, måste du söka bland olika webbplatser tills du får klänningen som du gillar mest. Om du checkar från många resurser, kommer det att bli svårt för dig att missa en brudklänning som du kommer att gilla mest. du kommer alltid att få vad du gillar mest när det gäller rimliga kostnader och stil. om du köper på nätet kommer du att kunna spara stora på din bröllopsdag. Du kan även hitta de studentklänningar som är samtidigt prisvärda och elegant på nätet.

din första oro för din bröllopsdag måste visa din skönhet. Men måste du också överväga andra kostnader för ditt bröllop, inklusive brudtärna klänningar och mottagning. du måste alltid ha i åtanke att billiga brudklänning inte alltid betyder billig tittar. Du måste också veta att de bara är billigt eftersom de säljs på nätet och för det mesta på nätet festklänningar säljs på en rabatt.

Ovido - Quiz & Flashcards